kesinlikle banka müdürü olmasını isterdim.ben kafayı bankayla bozdum sanırım ama cok güzel olurdu sonucta aynı meslekte olursak birbirimize yardımcı oluruz
acıkcası.. eşim karsıma çıkmadan önce.. jınekolog olmasında ne olursa olsun dedım :)) ne bılım yaa kıskanırdım mutlaka hergun kaç kadını muayene edıyorlar kımbılır..
eşim denızcı :) ama ben çoookk aşıkımm bitaneme :asigim:
devlette calıssında ne olursa olsun derım.en azından sabah 8 aksam 5 gıdıs gelıs saatı bellı maası belllı olurdu hıc olmazsa.su anda ne gelısı ne gıdısı ne maası hıc bıseyımız bellı deıl.cok kotu bı durum kızlar.
Isi ne olursa olsun da onemlisi insan olsun, he cok para kazanmis emme insanlikdan i sey kazanmamis kocalar cok ki, aman benimki kaldirimdaki taslari dosuyor, paramiz her ne kadar bize her zaman yetmez se de cok sukur bu gunlerimize, iyi bi koca iyi bir baba daha ne isterim Allah'dan .
Mesleği her ne olursa olsun aylık sabit geliri olan biri olmasını çok isterdim. Aybaşı elemanlara ne vericez ne kadar vergi kaç para bağkur gibi sorunları düşünüp uykusuz kalmaktan bıktımmmm.