Hangi meslek sahibi Erkekle evlenmek isterdiniz?

mesleği önmli dğil geceleri yanmda olsn bana zaman ayırablsn yter işi dışnda başka hiçbirşeyi gözü görmeyen biri olmasn yni

Bekarken doktorla evlenmek istemiştim ama ukalalıkları ve kendini beğenmişlikleri çok itici geldi herkesi küçük görür bi halleri var, eşim polis benimle ve mesleğimle her yerde öğünür ve beni yüceltir bu da bir bayan için çok hoş bir duygu.

eşim mühendis menmunu işinden maaşından
ama çok çalışıyor daha sakin bir işe sahip olmasını isterdim
şahsen.

hep kucukluğumden beri sporla ilgilenen biri olsun istemişimdir allahım dualarımı kabulda etmişti ama olmadi

ben öğretmen olduğum için öğretmen olmasın derdim bir de aynı okulda çalışmak kabus olur diye düşünürdüm. bir de asla polis olmaz diyordum
ama büyük konuşmamak gerekiyormuş :kedi: nişanlım polis ve onu çok seviyorum :asigim:

avukat,doktor ya da bankacı...takım elbiseli,eli çantalı meslekte olan erkekler hep ilgimi çekmiştir :)

eski erkek arkadaşım hukukçuydu ama kısmet değilmiş.. şimdi ki bankacı ve kısmetse evliliğe doğru gidiyoruz :kedi:

:) benim için de mesleği hiiç önemli değil, yeter ki evine,ailesine baksın ve sorumluluk sahibi olsun kafî.

helal para getirmesi çok önmli tabi ki ama yönetmen olursa da kötü olmaz yani..ben yazarım o çeker :)

ben hep babam gibi devlette çalışan biri olsun isterdim saati belli tatili aldığı paranın günü herşey düzenli tabii istemekle olmuyor ticaret zor iş stresini çek saati belli değil iş yoğunluğu hayatını işe göre ayarlamak çok sinir bozucu ama seviyoruz katlanıcazz:)

beni ne doktorlar mühendisler istedi varmadım :dilcikar: valla hiç düşünmemiştim şu olsun bu olsun diye. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…