Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Hangi Model Nişanlık Giymeliyim

Bebem54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2012
262
8
118
Kızlarr yakında nişanım olacak cumartesi gününe kadar nişanlık modelime karar vermek zorundayım. 42 bedenim balık etliyim boyum 1.69 Allahtan boydan kurtarıyorum :) Prenses etek nişanlıklara bayılıyorum ama olduğumda daha da cok kilolu göstereceği için bu sevdadan vazgecmek zorundayım :25: bi kaç tane bulduğum model var onların resimlerini atacağım sizde fikir verip bana yardımcı olursanız çook mutlu olurum :16::16:

Kızlarr yakında nişanım olacak cumartesi gününe kadar nişanlık modelime karar vermek zorundayım. 42 bedenim balık etliyim boyum 1.69 Allahtan boydan kurtarıyorum :) Prenses etek nişanlıklara bayılıyorum ama olduğumda daha da cok kilolu göstereceği için bu sevdadan vazgecmek zorundayım :25: bi kaç tane bulduğum model var onların resimlerini atacağım sizde fikir verip bana yardımcı olursanız çook mutlu olurum :16::16:

arkası ipli prenses modellerin ipini sıkınca beli ince gösteriyor ama

eteği kabarık oldugu için kilolu gösterir diyorlar gelinlikçide söyledi aynı şekilde :43: bilmiyorum canım cok kararsızım

boyu kısa olanlarda öyle oluyor da boyun kısa değil maşallah. dene en azından hemen vazgeçme derim:8:

$943286_10151655354929628_1126784058_n.webp

ilk görüşte vurulduğum nişanlık işte bu :16::16: çooook beğendimmmm ama bana olmazmıss bu tür etekler :(:(

$318170_574956212532131_1987207079_n.webp

sizce bunun su yeşili nasıl olurr :26::26: offf çok kararsız kaldımmm

Bence öyle çok kiloli göstermemiş, gayet güzel

Yeşil nişanlığı herkez çok beğendi aslında benimde hoşuma gitmişti :26: nişanlık giymekten vazgeçeceğim sanırım abiye bakacağım artık bulamıyorum içime sinen bişey çok sanssızım kıyafet konusunda herzaman :14::14::14:

canım kabarık nişanlıkları denemeden karar verme. Benim de hafif kilo sorunum var kalçadan. Ben de ilk başlarda kabarık asla giymem diyodum ancak üzerime giyince tüm fikrim değişti bi anda. Hiçte kilolu göstermiyor eğer dikimi iyi bi yer bulursan fazlalıklarını gizleyebiliyor bile! Ben de konu açmıştım benim nişanlığıma da ordan bakıp fikir edinebilirsin.. İçinde kalmasın sakın. Sonrasında çok pişman olursun neyi istiyorsan onu giy... :16: Mutluluklarrr :16:

Son düzenleme:
canım kabarık nişanlıkları denemeden karar verme. Benim de hafif kilo sorunum var kalçadan. Ben de ilk başlarda kabarık asla giymem diyodum ancak üzerime giyince tüm fikrim değişti bi anda. Hiçte kilolu göstermiyor eğer dikimi iyi bi yer bulursan fazlalıklarını gizleyebiliyor bile! Ben de konu açmıştım benim nişanlığıma da ordan bakıp fikir edinebilirsin.. İçinde kalmasın sakın. Sonrasında çok pişman olursun neyi istiyorsan onu giy... :16: Mutluluklarrr :16:

Canımm nişanlığını çok beğendim süper ötesi :16: ama fiyatı çok fazla geldi bana. Bide ben senden daha topluyum :44: senin gibi olsam ne alaa :23: Çok beğendim seni Mutluluklar Dilerim:71:

aldın mı nişanlığını? neden abiye bakıyorsun :19: boşver nişanlık al :34: ayrıca kilolu göstermemiş ki yahu yeşil elbise , ama biraz fazla süsü var üstünde :19:

aldın mı nişanlığını? Neden abiye bakıyorsun :19: Boşver nişanlık al :34: Ayrıca kilolu göstermemiş ki yahu yeşil elbise , ama biraz fazla süsü var üstünde :19:

diktiriyorum canım abiyeden vazgeçtim zaten :) şeker pembe rengi hem sade hem şık hem şirin bakalım nasıl olacak bitince :16::16:

Back
X