AskKirintisi Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2007 4.815 30 118 Diğer 8 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Shaire #21 mehmet aslantuğ harika bir oyunculuğu ve sesi var, tekrar görmek istiyoruz. bir istanbul masalını çok beğenerek izledim.
mehmet aslantuğ harika bir oyunculuğu ve sesi var, tekrar görmek istiyoruz. bir istanbul masalını çok beğenerek izledim.
Shaire BE the change... Kayıtlı Üye 11 Kasım 2009 1.732 34 118 8 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Shaire #22 Aşk Kırıntısı .!.: mehmet aslantuğ harika bir oyunculuğu ve sesi var, tekrar görmek istiyoruz. bir istanbul masalını çok beğenerek izledim. Genişletmek için tıkla... En son film cekti bildigim kadariyla, ama gercekten de cok begeniyordum kendisini Bir Istanbul Masalinda..
Aşk Kırıntısı .!.: mehmet aslantuğ harika bir oyunculuğu ve sesi var, tekrar görmek istiyoruz. bir istanbul masalını çok beğenerek izledim. Genişletmek için tıkla... En son film cekti bildigim kadariyla, ama gercekten de cok begeniyordum kendisini Bir Istanbul Masalinda..
Tortellini Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ocak 2011 1.092 7 0 Kocaeli 11 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Shaire #23 Şener ŞEn Timuçin Esen Özlem Düvencioğlu Sanem Çelik çoook ama çook kıymetli isimdi bunlar ama hiçbirinin kıymetini bilmedi dizi dünyası ..
Şener ŞEn Timuçin Esen Özlem Düvencioğlu Sanem Çelik çoook ama çook kıymetli isimdi bunlar ama hiçbirinin kıymetini bilmedi dizi dünyası ..