Saç Rengi ve Saç Boyama hangi renge boyarsam küllü kumral elde edebilirim ? lütfen yardim edin

Busraa93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
6
0
36
Fransa
ilk defa saçlarimi kuaförde boyattim ve nerdeyse siyaha yakin saçlarimi açtirip bi kaç islem gördürüp orta tonlarda bir karamele boyattim sonuç güzeldi lakin bir kaç yikamada saç rengi akti ve sariya dönük bi renk oldu. ayrica daha sonra boyatmak için kuaforumden boya numarami almistim bana marka soyleye biliyo muyuz bilmiyorum ama 7.3 açik kumrali soylemisti dibin gelince buna boya diye su an da saclarim açik kumral gibi bisey zaten ama ben küllü kumral olsun istiyorum hangi boyayi alip boyasam karar veremedim. lütfen yardim edin diplerim geldi bile :((

7.3 le küllü kumral olmaz 7.1 boyamalısın marka olarak loreal tavsiye edebilirim hem saçı yıpratmıyor.ama diplerin koyuysa turunculuk oluyor üst üste boyadıkça geçiyor ya da profesyonel markaların extra küllülük arttıran boyaları var onlardan alıp fındık kadar karıştırabilirsin boyanın içine o zaman turunculuk kalmıyor

7.3 le küllü kumral olmaz 7.1 boyamalısın marka olarak loreal tavsiye edebilirim hem saçı yıpratmıyor.ama diplerin koyuysa turunculuk oluyor üst üste boyadıkça geçiyor ya da profesyonel markaların extra küllülük arttıran boyaları var onlardan alıp fındık kadar karıştırabilirsin boyanın içine o zaman turunculuk kalmıyor

dibim koyu ama daha çok az geldi yani saçimin geri kalan tamami altin sarisi gibi bi renkte. extra küllülük arttiran bi boya numarasi önerebilir misin? bu arada çok tesekkür ederim :)

rica ederim :) saçın altın sarısıysa extra küllüye gerek yok ozaman yeşil olur çünkü sadece 7.1 boyasan yeter.başta karamel falan demişsin ya ondan turunculuk vardır saçında diye öyle söyledim.turunculuk yoksa gerek yok ama yine de söyleyeyim aklında bulunsun turunculuğu kapatmak için ben boyaya exicolor 0.11 yoğun küllü karıştırıyodum işe yarıyordu.bir de igora nın 0.22 numarası extra küllü olarak baya iyiymiş kullananların dediğine göre.

Back
X