hangi renk pardesü alsam?

priinciipessa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
22
0
36
Almanya
merhaba kizlar,

kendime yazlik pardesü almak istiyorum fakat hangi renk alsam diye karar veremedim. her renkle giyilebilen bir renk olsun. mesela askeriyesili nasil? her renkle uyum sagliyabilirmi? :87:

ben de yakın zamanda asker yeşili kap aldım fakat herşeyle kombinli olamıyor bu renk maalesef. altına siyah pantolon ve siyahlı yeşilli spor ayakkabı giydiğim için uyumlu oluyor, bunlarla giyiyirum sadece...

eğer füme tarzı koyu gri renklerini alırsanız daha fazla şeyle kombin yapabilirsiniz. yaz için gri tonları uygun bence, ben seviyorum =) ek olarak lacivert tarzı koyu renkler de heme hemen bir çok şeyle uyumlu olabiliyor...

merhaba kizlar,

kendime yazlik pardesü almak istiyorum fakat hangi renk alsam diye karar veremedim. her renkle giyilebilen bir renk olsun. mesela askeriyesili nasil? her renkle uyum sagliyabilirmi? :87:
canım ben hakiyi çok seviyorum ama krem aldım netten kombin yapması kolay siyah asla alma kış rengi ok...

tesekkürler canlar siyahi bende cok seviyorum fakat sonbahar/kis pardesüm siyah. yazlik da acik renk alayim degisiklik olsun dedim. galiba ya krem ya gri alacam. baktim karar veremedim ikisinide alirim hehehe

bende kendıme yenı bi kap aldım ındırım standından aldıgım ıcın fazla secenek bulamadım gül kurusu rengı grı tonlarında aksesur takılmış hoş duruyo :)

krem rengi tavsiye ederim. her renkle uyumlu oluyor.beyaz tercih etme çok çabuk kirleniyor ve kat izi bile belli oluyor.çok hafif pudra renkleri de güzel .

krem rengi tavsiye ederim. her renkle uyumlu oluyor.beyaz tercih etme çok çabuk kirleniyor ve kat izi bile belli oluyor.çok hafif pudra renkleri de güzel .

zaten ben beyaz'i normaldede tasiyamiyorumki cok pasakliyimdir övünmek gibi olmasinda

krem rengi cok hos ve zarif gösteriyor ama kendim sarisin oldugum icin arkadas cevrem bana krem rengini yakistirmiyor malesef

Ben kapalı değilim..Ama bazı kızları görünce nasıl bayılıyorum..geçen bir kız gördüm ..bileğinden az yukarıda pardesü giymişti pudra pempesi..harikaydı..altına da babet giymişti bayıldım...çok güzel görünüyordu..

pudra rengi al canım ya sarışınmışsın madem yakışır benim ark sarısın mavi gözlü pudra rengi giydimi cok acıyo onu bence pudra al..

pudra rengıne bende bayılıyorum..cok sık duruyor ıstersen klasık ıstersen spor bır hava verıyor...ama ben kaprı boyutunda tercıh etmenden yanayım..sımdı moda oyle..ben aldım krem rengını bakan bıdaha bakıyor..o ustumdeyken hangı magazaya gırsem markasını soruyorlar..

merak ettim pardesü nü markasi ne ki?? capri boyu dedigin hafif diz alti oluyor demi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…