hangi renk pardesü alsam?

Gri her şeyle olmayabilir, en risksiz renk krem, bej, vizon. Pudra rengi de olabilir ama herkeste var seneye sıkılabilirsin. Pardesülerde çok kullanılıyor çünkü.

merhaba kizlar,

kendime yazlik pardesü almak istiyorum fakat hangi renk alsam diye karar veremedim. her renkle giyilebilen bir renk olsun. mesela askeriyesili nasil? her renkle uyum sagliyabilirmi? :87:

başlığı okuyunca pudra rengi geldi aklıma ama her şeyle olsun istiyorsa n nede osla yaz ayı krem tarzı alabilirsin...

kızlar haber vermek istedim ist gopaşada oturanlar için bir yer var parduseler kaplar tunikler 25 tl adamlar kampanya yapmış gidin bakın derim 500 evler salı pazarı parkının oraya gelın ve sorun mutlaka gösterırler şahsen kendim 1 pardesu 5 kap aldım mutlaka begendıgınız olur gidin bakın derim....

açık renk almanı tavsiye ederim.bence renkte sabitleştirme kendine bazı modellere bazı renkler yakışmıyor veya tonları güzel durmuyor.ben modele yakışan renk tonu nu almanı tavsiye ederim.şu renk alıcam diye kendini şartlandırma.gözüne o an hangisi güzel gelir ve beğendiğin modekde güzel duranı al derim öpüyorum

canım ben aldım pudra rengi
çok şık duruyor tabi
ama keşke siyah alsaymışım diyorum
çünkü siyah herşeyle uyuyor daha asil duruyor param olsun bide siyah alıcam yada lacivert renk düğmeleri altın sarısı pardesülerde süper

bende yazlik pardesulerin hemen her yil her rengini deniyorum krem kullandim herseyle gidiyor fakat biraz agir duruyo gibi geldi bana belki modelden gri kullaniyorum suan baya acik bi gri herseyle gidiyor begeniyorum butun renkteki kiyafetlerimi kullaniyorum gecen acik pembe pudraya yakin bi pardesu denedim cok guzel her renklede oluyo bende alicam o tonlarda bisey.. koyu gri yada siyh alma bence siyah her acik tonla ii gitmiyo gride yani koyusu kahverengiyle felan olmuyo:))))))

ben de arminenin sitesinde gördüm pudra rengi güzeldi..benim lacivert ve vizon var zaten o yüzden ya beyez ya gri veya pembe alıcam

aslında lacıvert istiyorum yine...

çok asil duruyo

benim laciver var çok hoş duruyor gerçekten,
geçen ayda bi tane krem rengi bi tanede beyaz aldım...
öyle hoş duruyorlarki.bayıldı gören
şimdi pudra rengine merak saldım,çok güzel duruyor gerçkten
sonbahara doğruda siyah bi ferace alayım diyorum,çok şık duruyor ve çok rahat olduğunu söylüyorlar

bu senın moda rengi pudra pembesi ama her renk esarp ve ayakkabıyla olmaz.ama yınede hos .ben bu sene acık gri aldım her renkle oluyo.aslında en güzel krem renklerınde hos duruyo her renklede kombınasyon yapıyosun amma cabuk kırlenıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…