Saç Rengi ve Saç Boyama hangi renk yakışmış kızlar ???? (resimli) sarı saç mı siyah mı??

iki rengi de ara ara kullanıyorum... bundan sonra hangisini kullanmalıyım sizce ??

Son düzenleme:
Yani sarı aşığı olarak bence sana siyah yakışmış genç ve daha yumuşak olmuş sarı çok basit Durmuş

Sari kullanmak istiyorsan bennce ombre denemelisin :) sarinin bu tonlari senin rengin degil bana göre .. Bütün kullanma ombre düsün ve bu tonlari omberde kullan....Iki resim yana yana gelince koyu olani daha iyi duruyor.. Bence ombre yap yada biraz daha sicak kahveler kullan :)

Sari sac her zaman yasi olgun gosterir.nitekim sizde de durum böyle olmus. Siyah yakismis,bence siyahtan vsz gecmeyin. Kahve tonlari da yakisir :)

ombreli saçımı da ekledim bakabilirsiniz...

Bu resimlerde sarıdan ziyede evet siyah renk daha çok yakışmış ama siyahta çok ciddi göstermiş seni, kumral daha çok yakışır diye düşünüyorum sana

Bu resimlerde sarıdan ziyede evet siyah renk daha çok yakışmış ama siyahta çok ciddi göstermiş seni, kumral daha çok yakışır diye düşünüyorum sana
bi onu denemedim zaten şu an saçım sarı ve dipleri geldi boyanacak o yüzden bayanların fikrini almak istedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…