Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar hangi saç maskesi?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

tuana861

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
249
66
53
kızlar saçlarım kendimi bildim bileli hep kuru mat ve kabarık... kestirsem dahi uçları süpürge gibi çok kötü. en son kuaföre gittiğimde iyice moralim bozuldu kuaför baya ezdi sağolsun...

şampuan ve saç kremi olarak saçıma daha önceden biraz olsun iyi gelen nude markasına dönücem.
ama maske konusunda çok kararsızım.
john frieda maske biraz aklıma yattı. ama tavsiye edebileceğiniz çok market markası olmayan (tüm bilinen markaları denedim çünkü dove, pantene, avon, elseve vs.işe yaramadı) bir maske söyler misiniz? ayrıca hiçbir yağ da yaramıyor saçlarıma bunu da belirteyim. şimdiden teşekkürler.

dove nin yoğun yıpranmış saçlar için maskesi var
denedinmi bilmiyorum ama harika
yorumunu yaptığım açtığım konuda bakabilirsin

denedim canım malesef of ya ne acayip saçım var hiçbişey iyi gelmiyo :(

ben serisini kullanmıştım komple
gece bakımı kremini dahi...harika gelmişti

senin adına sevindim valla yine de aklımda olsun bi teşekkür ederim ilginiz için :)

Magicare maske.kuaför malzemeleri satan yerlerden veya netten edinebilirsin.kullanmadığım maske kalmadı, en iyisi bu.google dan taratıp yorumlara bakabilirsin.şampuan ve krem olarak da Lee Stafford poker straight serisini öneririm.Söz dinleyen saçlar yaratıyor, düzleştirici etkisi var.Gratislerde bulabilirsin.

davines hair bulding pak tek geçerim internet sitelerinden bulabilirsin

Tatlım benim saçlarımda senin gibiydi hiç bir maske nemlendirmiyordu saçımı onca şey denedim sonunda süper bi çözüm buldum internetten. Saç kuru olduğu için kabarıyodu malesef ama bu maskeden sonra dehşet ötesi oldu hemde ilk denemede.. Tarif; (4 yemek k zeytin yağı saç uzunsa biraz daha fazla olabilir) 1 tatlı k toz tarçın 1 yemek k bal( balın saç ve cilt için iyi bir nemlendirici olduğunu duymuşssunuzdur belki) zeytinyağını tavada hafif ılıt ama sıcak olmasın) saça uygulayı 15,20 dk beklemen yeterli :KK15:

Aynı kuruluk bende de vardı ama farkettim ki şampuani sacimda beklettigin icin oluyomus artik yikanirken bekletmiyorum saclarimin uclari daha yumusak oluyor bilmiyorum ayni sorun mu ama bir söylemis olayim :)

Back
X