- 7 Ağustos 2007
- 928
- 24
- 118
Kızlar benim saçlarım çok döküldüğü için saç kremi kullanamıyorum ama o zaman da saçım çok kötü oluyokafamçokkarıştı tavsiye ettiğiniz iyi bi saç kremi var mı:uhm::uhm::uhm:
loreal elsev arı sütü yeni çıkan şampuanını tavsiye ederim bende krem kullanmak zorunda kalıyordum bu şampuanı aldım 3. yıkamadan sonra kreme veda ettim saçlarım kolay şekil almaya ve parlamaya başladı denemeye değer canımkaydirigubbakcemile5
canım dfn garlı şampuanını tavsiye edebilirim sana , aktarlarda rahatlıkla bulabilirsin , defneli ve zeytinyağlı tamamen bitkisel bi şampuan ..
aynı markanın maskeside var ben çok memnunum açıkcası ..
mahfetti o benim saclarimi yapis yapis oldu saclarim sondu! ayrica cok kurudu sekl almadi.. ozellikle sacinda kuruluk olanlara hic tavsiye etmiyorum..
her sampuan herkese iyi gelmez, bi sampuani onerirken ne tip saciniz oldugunu da yazin yoksa insanlari yanlis yonlendirebilirsiniz..
Bende bayağıdır otacı şampuan kullanıyorum içine çam terebentide koyuyorum saçlarım ışıl ışıl ve kolay taranıyor hiç kepek yapmadı.. Ama bir dönem kepeğim olduğunda düzenli clear kullanmıştım ve kepekten eser kalmamıştı..
son bir senedir elseve kullanıyorum gayet memnun kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?