Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuan kullanmalym diyenlerin... Paylaşım Alanı

bende bu şampuanı geçen gün görmüştüm, çok merak etmiştim acaba nsl die..
bu kırmızı olan ince telli saçlar için die okumuştum ama yanlış mı hatırladım acaba fisfisfis CADIARZU
şampuanın nsl bi etkisi var canım yazabilir msin acaba, alıp almamakta çok kararsız kalmıştım çünkü fisfisfis saçları yumuşatıyo mu mesela..bi de bitkisel sanırım

şampuanın hangisinin hangi saç tipi için olduğu hakkında pek bilgim yok. ama ben mavi kutulu böğürtlen aromalıyı kullanıyorum. kokusu süper. ancak ben ilk 1-2 hafta kullanırken pek beğenmemiştim saçlarımı sertleştirdi gibi gelmişti. nerden aldım bu şampuanı diye sinir küpü oluyordum sonra dedim ki saçım daha bu şampuana alışmadı biraz etkisini göstersin. şimdi üzerinden 2,5 ay geçti ve ben birinci şişeyi bitirdim. ama öncelikli tavsiyem şu ki mutlaka saç kremi ile birlikte kullanılması lazım. umarım yararlı oalbilmişimdir.:1rolleyes:

valla ben bildiğiniz durunun bal ve bademlisi var pamuk gibi yapıo sacımı inan o kadar yumusak ve parlakki anlatamam mşllet sacıma hasta

şu an heden şoldurs kullanıyoorum çok ama çok memnunumm herkese tavsiye ederim memnun kalacaklarına eminim ben şimdi ipeksi yumuşaklık serisini kullanıyorum kremli olanını.......harika bi şampuan bence

Ben yıllarca pantene kullandım ama saçımı yağlandırdı ve olumsuz etkiler verdi 10 aydan beri DURU kullanıyorum uzun saçlar için olanı çok güzel bi kokusu var saçımada uygun ve çok çeşitleri var... buradaki herkezin farklı bi saç tipleri olduğu için hepimiz farklı şampuanlar kulanıyoruz benimde saç tipim sık dalgalı ve kabarık kabarıklığını önlmek çok zor ve çok çabuk yağlanıyo kabarıkları önlemek için bi yöntem bilen varmı aranızda arkadaşlar???senağlama

sositosositoşampuan ismi öneremiyeceğim çok değiştirdim ama birşey duydum sizinle paylaşayım dedim
.saçın dengesini korumak için on gün yağlı saçlar için olan şampuanı kullanımp on günde kuru saçlar için olanı kullanırsak saçın yağ dengesini korumuş olurmuşuz bunu televizyon da bir programda duymuştum.bana mantıklı geldi.kaydirigubbakcemile5

bende son 1-2 aydır kepeklenme sorunu var, üstelik de saçım 2-3 günde yağlanan cinsten. eczacının tavsiyesi üzerine "babe" diye bir markanın bitkisel şampuan ve saç kremini kullanıyorum ama kepeklenmede bir azalma olmadı. bu kepeğe gelen en iyi şampuan nedir tavsiyelerinizi bekliyorum :sm_confused:

canım bebek şampuanları yetişkinlerde yetersiz kalır diye biliyorum..sonuçta adı üstünde bebek şampuanı...:ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3 ama tabii normal şampuanlarla birlikte olabilir denemek lazım...

bıoblas şampuanını kullanan var mı? varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? memnun kaldınız mı?

canım ben kullanıyorum ama hıç memnun klmadım bıtırmeye çalışıyorum ve tresan şampuan alcam bu sefer çunku o bıtkıselmış arkadaşım tavsıye ettı bakalım o nasıl gelecek saçıma ben bıoblası tavsıye etmıyorum ama gene de sız bılırsınız

uzmanların söylediği su arkadaslar sacta en önemli nokta sac kökleri sac köklerini besleyen de kan dolayısıyla dengeli ve saglıklı beslenmek saclarımızı iyilestiriyor, dıştan olan tedavi sampuan ilaç vs ler işe yaramıyo bu yüzden işi içten bitirmek gerkiyo mus, bi de sampuanın parfümsüz ve kremsiz olanlarını tercih etmemiz gerkiyormuş. parfumsuz sampuan vbilen var mı arkadaşlar ben hiç görmedim de? bi de insan saçları güzel koksun istemez mi ki yıkanıyosun ama güzel kokmuyosun ne bilyim alışmışız heralde parfümlüsüne

ben ıkısı bı arad panten kullanıyordum ve saclarımda asırı bı dokulme oluyodu kızlar sac kremlı olunca saclarımı doktu yanı sımdı blendax ısırganlı sampuan kullanıyorum oncekıne gore dokulmelr azaldı sac kremı ayrıca kullanıorum

valla ben organıcum öneririm hem kreme bile ihtiyaç olmuyor yumuşacık başka memnun olan var mı?

valla ben head sholdears kullanıyorum(ismini yanlış yazmış olabilirim)çok memenunum.hatta akrabalarımızdan kullananalarda var saç çıkardığını ve saç uzattığını söylediler.içinde diğer şampuanlar kadar kimyasal madde içermiyor çünkü,saçı onarıyor ve parlak görünüme kavuşturuyor,yumuşacık yapıyor,çam terebentinide içine koydum saçlarıma çok iyi geliyor.

Bende bayağıdır otacı şampuan kullanıyorum içine çam terebentide koyuyorum saçlarım ışıl ışıl ve kolay taranıyor hiç kepek yapmadı.. Ama bir dönem kepeğim olduğunda düzenli clear kullanmıştım ve kepekten eser kalmamıştı..

eylül ayında tatil dönüşü saçlarımda korkunç bi dökülme vardı. Aktardan Karden Defne Şampuanı aldım. Bunun içine 7-8 çeşit yağ karışımı karıştırdılar. 3-4 ay kullandım saçlarımdaki dökülme kalmadığı gibi bir de bi sürü saçım çıktı yeniden. Çim adam gibi oldum kaydirigubbakcemile3

saç tipine göre değişir bence şampuanın markası ben 10 yaşlarındayken blendax kullanıodum harika geliodu şimdi blendaxla yıkadığım zaman açılmıo ama şuan elidorun yıpranmış saçlar için olanı var onu kullanıorum gayet ii gelio bide bi markada şampua kullanırken saç kreminide aynı marka seçmek daha ii gelio bence

ben pantene kullanıyorum hemen ardından pantene saç kremini saç uçlarına uyguluyorum ve çok iyi durulıyorum saçlarım çok sağlıklı ve parlak görünüyor düzleştiriciye bile ihtiyaç duymuyorum fönlü gibi oluyor.tavsiye ederim.bir doktor arkadaşım dove nin kimyasal olduğunu ve çok adi olduğunu söylediği kısa vadeli sonuçlara aldanmayın güzelim saçlarınızdan olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…