Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuan kullanmalym diyenlerin... Paylaşım Alanı

bende wp ürünleri var onun şampuanını kullanyorum harika bitkisel üstelik 10 dak bekletiyosun saçıda uzatıyo bende işe yaradı.WPCARE burdan bakabilirsiniz yıkarken bile anlaşılıyo diğer şampuanlar gibi yağlı değil çok menunum.

ben de kendimi bildim bileli elidor kullanırım ve benim saçlarıma harika etki ediyor. başka hangi şampuanı kullansam keçe gibi yapıyor elidoru tek geçerim

merhaba arkadaşlar benim saçım çok dökülüyo bioxsin aldım kullnana varmı işe yarıyomu gerçekten

kızlar ben yıllarca pantene kullandım ama saç diplerimi yara etti son zamanlarda lmaz:,şimdi elidor kullanıyorum yumuşacık oluyo saçlarım,diğerleri gibi diil...

canım bebek şampuanları yetişkinlerde yetersiz kalır diye biliyorum..sonuçta adı üstünde bebek şampuanı...:ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3 ama tabii normal şampuanlarla birlikte olabilir denemek lazım...

Canım benim de kepek ve kaşıntım vardı Organicum un kuru normal mavisini denedim 6 aydır çok memnunum, 2 aydır mor şişede kremi de çıktı ince telli zor tarandiği için bana çok iyi geldi yalnız heryerde bulunmuyor, eczanelere bakacaksın

Ben de yıllardır panten kullandım ama şimdi blendaxa başladım yaz sıcaklarından mıdır nedir saçlarım nemli nemli olmaya başladı ben de şampuanımı değiştirmeye karar verdim. Blendax kullanıyorum 5- 6 defadır yıkıyorum saçlarımı gayet güzelmiş. Eşim dalga geçiyor reklamlardaki blendax kızları gibi oldun çıktın diye. Ama gerçekten bir hacim kazandırıyor böyle kendinden şekle giriyor. iyiymiş.

kızlar benden size tavsiye;
kimyasal içerikli şampuanlar kullanıyorsanız arada muhakkak bitki özlü şampuanlara yönelin yoksa ilerde çok acısını çekersiniz...

ayrıca uzun süre aynı şamğuanı kullanmaktan da sakının

defne şampuan varmış kullanan varı nasıl acaba bende kimyasal içerikli kullanmak istemiyorum bilidiğiniz kuru saçlara bitkisel bi şampuan varmı???

head and shoulders kullanıyorum extra nemlendirici klasik bakım ve extra parlaklık kullandım extra dolgunlaştırıcıyıda tesadufen kullandım nedeyse tum sampuanları denedim elidor blendax rejoice loreal elseve clean and clear ama head and shoulders dan asla asla asla vazgeçmem yumuşacık yapıyor saçları parlatıyor üstelik kabartmıyor ve elektriklendirmiyor. bu benim için çok önemli. ve saçlar düzleştirilse bile etkisi çooook uzun kalıyor ben saçım modelliyken düzleştirirdim rejoice dove elseve extra düzleştirici vs kullandım ama etkisi cok kısa dürdü saclarım hemen kabardı elektriklendi ve düzlüğü gitti ayrıca cok hafif dalgalı saçlarım benim normalde gitmemesi lazım ama head and shoulders 2 3 gun düzleştirmeden kullanıyorum ve doğal haliylede kullanıyorum kabarmadığı ve elektriklenmediği için. ama arkadaslar bu benim saçıma iyi gelen bir şampuan herkesin saçına farklı şampuanlar iyi gelir ama ben çok memnunum evdekiler başka marka kullanıyor ama ben özel olarak alıyorum head and shoulders ı çok memnunum saçlarımı yıkamaktan kurutmaktan korkmuyorum yuppieeeeeeeeeeeeeeee!!

arkadaslar ben yıllar once kellik sorunu yasadım kullanmadıgım ilac sampuan..vs kalmamıstı
ama hicbiri bir ise yaramadı ayrıca saclarım kepekli.. kısacası sonucta evdeki butun herseyi attım..bitkisel bir sampuan aldım ( katkı maddesi veya kimyasal icermeyen ) vede bakım yagı uyguladım...yaklasık 6 ay cok duzenli ve sabırla yaptım bu islemlerii..sonuc olarak su an yine saclarım cok gur ve artık ne boyadan nede baska birseyden etkilenmiyor..ama bunun sırrı sacıma hala cok sık olmasada dogal yaglarla bakım yapmam ve en onemlisi BITKISEL SAMPUAN kullanmamdandır.. kimyasal piyasa urunleri cok zararlı..gecici cozumler saglıyor..
kepegi sac dderisine yapıstırıyor biz sanıyoruz ki kepek gitti halbuki bu isin gercegi o olu deriyi attırmak ve bu sekilde kafa derisini rahatlatmak seklinde olmalı... icel takviye olarak B12 vitamini vede dıstan da bitkisel sampuan kullanımı her tur sac ve sac derisi sorunlarını cozmeye birebir.. herkese soyluyorm sizede soylemeden gecemedim .. ben cok cektim cunku, siz ozelliklede ilerisini dusunerek mumkun oldugunca dogal katkısız urunler kullanın..

Kızlar biz uslanmayız parfümerime ne geldiyse koklayıp koklayıp alırım bu böyle gelmiş böyle gider hangi ünlü ne kullandıysa anında takip lülülülülülü

Mesleki acidan bakarsam - ben hekimim - içinde kimyasalı az olan silikonu parabeni olmayan şampuanlara bakın ve o karınca yazısı gibi latince etiketleri zaman ayırıp dikkatli okuyun derim

Organicum un saç kremi ve şampuanı doğal olması açısından dikkate değer

ben bir süredir defne sabunu ile yıkıyorum saçlarımı, krem de kullanıyorum çok memnunum, daha geç yağlanıyor artık

Ben kullanıyorum süper bu yaz başı saçlarımı kısaltmayayım dedim aman kızlar sidenin denizi ne tuzluymuş biz her sene kuşadası yapardık suyuda kötü tuz toz duş derken benim saçlar oldumu keçe bu Organicum saç kremi içinde yağlar varmış bitkisel 2 haftada saçları toparladık benim bilmiş kaför dağıldı anlayamadı garibim lülülülülülü

Tresan ısırgan otlu şampuan kullanmaya başladım bitkisel bir şampuan Otacının ürünüymüş dökülmelerimde bayağı bir düzelme oldu, ama tabiki tamamen kişiye göre değişen birşey denemek isterseniz aklınızda bulunsun.. kaydirigubbakcemile5

benim saçlar inanılmaz yıpranmış durumda hatta yanık uzun zamandır gliss serisini kullanıyorum memnunum da ama daha ii bildiğiniz bi öneriniz varsa çok ii olur benim için sürekli olarak bitkisel yağlarla bakım yapıyorum en azından yumuşamsını sağlıyorum ama şampuan ve saç kremi de çok önemli

Bu ürün kuaförlerde de olsa ne iyi olacak şampuan ve kremle başka hiçbir şeye gerek kalmadı tam bitkisel

selam kızlar benim denemediğim şampuan kalmadı eşim panteni kullanıyor o çok memnun bende kullandım ama kepeği tam anlamıyla yok etmedi saçım kuru gür uzun ve dalgalı kalın teelli kepek sorunuma biraz dove iyi geldi onuda sertleştiriyor sanıp bir ay önce bıraktım ondan önce elseve kullandım o resmen tararken kışır kışır ses çıkarttı sanırım sertleştirdi.şimdi heard shoulders kullanıyorum ama 3 gündür kepekten kurtulamadım yasakkelime tekrar yıkayacağım geçmezse dove dönüşmü yapsam?* eşim zaten bir ürünün tvde fazla reklamı dönüyorsa o ürün satılmıyordur demişti..kepeğe karşı olanın kokusuda çok güzeldi..benimle saç tipi aynı olanlar bir şampuan önerirse sevinirm.özellikle benim kepeklerim iri kabuk gibi daha önce kuaföre sordum saç derin kuru dedi ne yapsan kurtulamazsın dedi sürekli şampuan değiştirmekte kepek yapıyor ama ne kullanmaya devam etsem kararsızım .ne önerirsiniz???.fisfisfis

Son düzenleme:
vallahi bayanlar kullanmadığım şampuan yapmadığım saç kürü kalmamış bir insan olarak DFNGARLI diyorum belli uzunluktan sonra saçlarım uzmaıyordu dökülüyordu bu şampuan doğal ve saçlarım çok güzel sağlıklı kırıksız uzadı.tamamen bitkisel defne zeytinyağı içeriği.

arkadaşım belki head and shoulders ın ekstra nemlendiricilisini kullanabilirsin eğer kepek sorunun derinin kuruluğundan kaynaklanıyorsa bitkisel şampuanlardan da kullanabilirsin arkadaş bi isim yazmış mesela zeytinyağı içeriyor onun gibi ya da saç derindeki kuruluğu gidermek için haftalık bakım yapabilirsin çok güzel forumlar açılmış bunlarla ilgili umarım ozaman sorun hallolur da istediğin saçlara kavuşabilirsin hihoyyytkaydirigubbakcemile2 dediğim gibi şampuan değişmek istemiyorsan head and shouldersın ekstra nemlendiricilisini kullanabilirsin ben serinin çoğunu kullandım çok memnunum gerçekten ekstra parlaklık verenide var alabilirsin saçım çok gür değil fakat diğer şampuanlar kabartıyodu rahatsız ediyodu beni bu yatıştırdı ben çok memnunum sen de saç derine bakım yapıp kendine uygun bitkisel şampuan ya da kullandığın şampuanın sana uygun olanını alabilirsin ozaman eminim çok güzel saçlara sahip olacaksın kuru deriye bakım şart sadece şampuanla halletmeye çalışmamanda fayda var :1hug:a.s. öptüm mis yanaklarınızdan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…