canım bebek şampuanları yetişkinlerde yetersiz kalır diye biliyorum..sonuçta adı üstünde bebek şampuanı...:ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3 ama tabii normal şampuanlarla birlikte olabilir denemek lazım...
Kızlar biz uslanmayız parfümerime ne geldiyse koklayıp koklayıp alırım bu böyle gelmiş böyle gider hangi ünlü ne kullandıysa anında takip lülülülülülü
Mesleki acidan bakarsam - ben hekimim - içinde kimyasalı az olan silikonu parabeni olmayan şampuanlara bakın ve o karınca yazısı gibi latince etiketleri zaman ayırıp dikkatli okuyun derim
Organicum un saç kremi ve şampuanı doğal olması açısından dikkate değer
Ben kullanıyorum süper bu yaz başı saçlarımı kısaltmayayım dedim aman kızlar sidenin denizi ne tuzluymuş biz her sene kuşadası yapardık suyuda kötü tuz toz duş derken benim saçlar oldumu keçe bu Organicum saç kremi içinde yağlar varmış bitkisel 2 haftada saçları toparladık benim bilmiş kaför dağıldı anlayamadı garibim lülülülülülü
selam kızlar benim denemediğim şampuan kalmadı eşim panteni kullanıyor o çok memnun bende kullandım ama kepeği tam anlamıyla yok etmedi saçım kuru gür uzun ve dalgalı kalın teelli kepek sorunuma biraz dove iyi geldi onuda sertleştiriyor sanıp bir ay önce bıraktım ondan önce elseve kullandım o resmen tararken kışır kışır ses çıkarttı sanırım sertleştirdi.şimdi heard shoulders kullanıyorum ama 3 gündür kepekten kurtulamadım yasakkelime tekrar yıkayacağım geçmezse dove dönüşmü yapsam?* eşim zaten bir ürünün tvde fazla reklamı dönüyorsa o ürün satılmıyordur demişti..kepeğe karşı olanın kokusuda çok güzeldi..benimle saç tipi aynı olanlar bir şampuan önerirse sevinirm.özellikle benim kepeklerim iri kabuk gibi daha önce kuaföre sordum saç derin kuru dedi ne yapsan kurtulamazsın dedi sürekli şampuan değiştirmekte kepek yapıyor ama ne kullanmaya devam etsem kararsızım .ne önerirsiniz???.fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?