Siteye yeni katildim ,bugune kadar bircok sampuan denedim , saclarim belime kadar uzun,ne yazik ki uzun yaz tatilinden sonra iyice yiprandi ,berberim uclarindan iyice kesmek istedi ama izin vermedim . Elidor, Elseve ,Head & Shoulders,Ipek sacimi yaglandirdi, saglikli olsun diye arkadaslarimda gordugum ve denedigim bir suru bitki ozlu sampuan ise kuruttu ,bir turlu istedigimi bulamadim, ne yapacagimi biemiyorum,yardim istiyorum.:asigim:
Kızlar biz uslanmayız parfümerime ne geldiyse koklayıp koklayıp alırım bu böyle gelmiş böyle gider hangi ünlü ne kullandıysa anında takip lülülülülülü
Mesleki acidan bakarsam - ben hekimim - içinde kimyasalı az olan silikonu parabeni olmayan şampuanlara bakın ve o karınca yazısı gibi latince etiketleri zaman ayırıp dikkatli okuyun derim
Organicum un saç kremi ve şampuanı doğal olması açısından dikkate değer
Bana eczacım tavsiye etmişti dökülmeyi durduruyor silikonsuz filan diye bunlar genelde kendi kullandıkları iyi ürünleri pek konuşmazlar satmayı tercih etikleri ürünleri öne sürerler şüpheyle yaklaşmıştım bu sefer doğru söylemiş acayip birşey 6 aydan fazla oldu başka birşey sürmedim başıma Şeniz
valla ben organıcum öneririm hem kreme bile ihtiyaç olmuyor yumuşacık başka memnun olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?