vallahi bayanlar kullanmadığım şampuan yapmadığım saç kürü kalmamış bir insan olarak DFNGARLI diyorum belli uzunluktan sonra saçlarım uzmaıyordu dökülüyordu bu şampuan doğal ve saçlarım çok güzel sağlıklı kırıksız uzadı.tamamen bitkisel defne zeytinyağı içeriği.
Bu ürün kuaförlerde de olsa ne iyi olacak şampuan ve kremle başka hiçbir şeye gerek kalmadı tam bitkisel
arkadaşlar pantene kullananlar var mı_?lütfen görüşlerinizi yazar mısınız? benim saçım çok dökülüyor onun için şampuan kullanmaya korkar oldum.
vallahi bayanlar kullanmadığım şampuan yapmadığım saç kürü kalmamış bir insan olarak DFNGARLI diyorum belli uzunluktan sonra saçlarım uzmaıyordu dökülüyordu bu şampuan doğal ve saçlarım çok güzel sağlıklı kırıksız uzadı.tamamen bitkisel defne zeytinyağı içeriği.
çok şampuan denedim offf hala istedigim gibi bir sammpuan bulamadımmm
yaa ona üzülüyorum valla
Kızlar biz uslanmayız parfümerime ne geldiyse koklayıp koklayıp alırım bu böyle gelmiş böyle gider hangi ünlü ne kullandıysa anında takip lülülülülülü
Mesleki acidan bakarsam - ben hekimim - içinde kimyasalı az olan silikonu parabeni olmayan şampuanlara bakın ve o karınca yazısı gibi latince etiketleri zaman ayırıp dikkatli okuyun derim
Organicum un saç kremi ve şampuanı doğal olması açısından dikkate değer
loreal elseve boyalı saçlar için olanı kullanıorm we çok memnunm
BENDE ELSEVE ARI SÜTÜNÜ ALDIM KOKUSU HOŞ AMA SAÇ DİPLERİMİ YAĞLI GÖSTERDİ SAÇIMI KURUTURKEN FARKETTİM ZATEN BENİM SORUNUMDA SAÇLARIMIN ÇOK YAĞLI OLMASI MUHAKKAK HER GÜN YIKAMAM GEREKIYOR YAZ İÇİN SORUN DEĞİL AMA KIŞIN ÇOK ZOR OLUYOR TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ BİR ŞAMPUAN VARMI BEPANTHENE,DOVE,ELSEVE,CLEAR,HEAD SHOULDERS HARİÇ akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?