Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuan kullanmalym diyenlerin... Paylaşım Alanı

kızlar bioblas kullanan varmı ve memnun olun benim saçlarım çok dökülüyorda.....

ablam bioblas kullanıo memnun olduğunu söylüo bna da önerdi kepekli saçlar için olanını denemeği düşünüyorum
saç egzaması olupda kullandıkları şampuandan memnun olan arkadaşlar önerebileceğiniz sampuanları yazarsanız sevinirim:sinifsinif:

Elseve Arı Sütlü şampuanla maskesini kullanıyorum şuan gayet memnunum.
Mat görünümlü olan saçlarımı acayip parlatıyor :)

kızlar benim saçlarımın dipleri çok yağlı ama ucları aşırı kuru.kırıldı.çok yıprandı.bugün kestirmeyi düşünüyorumm.şampuan ve saç kremide alcam.elseve mi alsam glissmi _?

saç tipime göre kullananlar hangisini önerir?

eleve al derim ben.. kendimde sahsen 13 yil kullandim.
kuruyan uclarada duzenli haftada 1 zeytin yagi sür.. nemlendiriyor yumusatiyor.

nerdeyse tüm şampuanları denedikten sonra, bir şampuanda karar kıldım: Dalin kremli bebe şampuanı. harika oldu saçlarım!

saçlarım ince telli yağlı çok dökülüyor bi şampuan söleyin kızlar hep kullanıyım çok memnun kalıyımmkaydirigubbakcemile5

4 yıldır kullanıyorum clearın üstüne tanımam önceden cok fazla kepek vardı saçımda cleardan sonra hiç kalmadı ve de çok güzel kokuyorzemuszemus
her gittiğim yere yanımda götürüyorum 2 3 kere başka sampuan kullanayım hemen kepek olmaya baslıyorbilmiyorumkismile bi ara da dalin kullandım o da çok hoşuma gitti yumuşacık yapıyor ama hemen yağlandırdı benim saçımı

elseve saclarıma cok yarıyor boyalı saclara tavsiye ederim bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…