Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuan kullanmalym diyenlerin... Paylaşım Alanı

elseve komple 5 kullanıyorum yeni başladım iyi bakalım inş. yarar saçıma.dove sağolsun çok kepek yaptı saçıma alsanaalsanasmile

şampuanımı yeni değiştirdim şu an bioblas kullanıyorum ama asıl favorim vichy şidedetle tavsiye ediyorum ama fiyatı pahalı biraz ben bir ay kullanıp ara veriyorum özellikle saç derisi sorunu olanlara mükemmel çözüm getiriyor kepeği olanlar saç dökülmesi olanlar muhakkak denesin..

Son düzenleme:
ben de önce sebastian kullanmıştım sonra alterna.alterna kullanırken saç analizi yapılmıştı bu saç köklerine bakıyolar ya açık mı diye ykmde yaptırmıştım hani şampuan öneriyolar ya.baktılar benimkiler açık hatta sordu kızlar ne kullanıyosun diye.şimdi de simply organic almayı düşünüyorum.

bende elidor'un şu yeni çıkan serisinin kırmızı olanını kullanıorum. boyalı ve yıpranmış saçlar için olanı. çok memnunum. bi de içine yarım şişe çam terebentin kattım süper oldu.

marketlerde satılanların hiçbiri beş para etmez kızlar ben hepsini denedim..bioblas ii vichy ii bi de şimdi helen seward aldım kuaförümden maskesiyle beraber yıpranmış saçlar için olanını, saçlarım röfleli çok memnun kaldım banyodan sonra fönlü gibi oluyo

valla canım ben memnun kalmadım ısırgan otlu şampuan çok kurutuyor saçları...değiştircem yine ama ne kullanıcam bilmiyorummm:1no2:

bende ısırgan otlu sampuan kullanıyorum ve gercektende acayip kurutuyor ama sac dökülmemi cok azalttı bundan%100 eminim

ısırganı kullandım yıllardır bir sorun yoktu, bu bahar saçlarım acayip matlaştı... zeytinyağı maskesi yok güzellik salonundaki maskeler.. geçici çözümler oldular. şampuan değişikliği öneriliyor hemen zaten. başka bi şampunan geçtim yine bitkisel, diğerleri alerji yapabiliyor çünkü, ama o da fayda etmedi.

şu sarımsaklıyı ben de merak ettim. kullananlar ne diyor?

Kızlar bırakın bu kozmetık sampuanları bıtkısel sampuan kullanın benımkı organık aktardan aldım natures gate sıddetle tavsıye ederım

kullanmadığım sampuan kalmadı benim..hepsini denedim ama kepek ve dökülmelerden kurtulamadım....şimdiki şampuanımdan çok memnunummmmmmmmm.. sıkı durun sölüyorum ne kullandığımı
DALİN bebek şampuan bıcı bıcı yaparım dalinle bıcı bıcı yaparım

Benim akıllı kuaförüm boyayı fazla kaçırınca saçlarımı yaktı bir sonraki gidişimde yüzünde garip bir ifade ile elime bir torbada üç şişe tutuşturdu eve yolladı abla sen bakım yap sonra görüşelim para filan istemez dedi ben genelde bedava gelenleri çöpe atarım ama ısrar edince bir uygulayayım dedim bu profesyonel bakımmış evde yağ karışımı hazırlamak yerine geçiyor ama uğraşmıyorsun önce maskesini yediriyorsun sıcak havlu sarıp bekliyorsun sonra şampuan sonrada kremleyip bitiriyorsun herkese tavsiye ediyorum saçı besliyor haftada iki kere 2-3 hafta yapıyorsun yetiyor adı organicum 27dk sadece kuaförlere veriyormuş professional diye geçiyor internette de satışı var

bende Şampuan arayıŞı ıÇındeyım Şımdı
elsew mahvettı

heder shavdoıns kullanıyordum eskıden Şımdı onamı dÖnsem uoksa

dove
elıdor mu denesem ne dersınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…