Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuan kullanmalym diyenlerin... Paylaşım Alanı

Çok yağlı saçlar için Schauma-yağlı saçlar için var yeşil tavsiyemdr.:CüvCüv:sadece 4.5 lira!:smiley-cool:
O kadar pahalı sampuan kullandm hc byle olmadı.Akşamına yağlanan saçımı artk 1 gun aralıklarla ykyrm
1 hafta oldu kullanalı artık 1 gün aralıklarla yıkıyrm saçımı.daha da dzenlcek gbi :lepi:
tavsiye ederim
:1closedeyes:

bende Şampuan arayıŞı ıÇındeyım Şımdı
elsew mahvettı

heder shavdoıns kullanıyordum eskıden Şımdı onamı dÖnsem uoksa

dove
elıdor mu denesem ne dersınız kızlar

kesinlikle caınm elidor süper
ben kullanıyorum yıllardır kesinlikle de değiştirmem yani
saçlarım dalgalı bnm ve kolay kolay yaramıyor her şampuan
pantene hiç yaramadı ipek kepek içinde bıraktı
elidor hem yumuşacık yapıyor hem bir sürü çeşidi var her saç için
bence denemelisin canım tavsiyemdir :lepi:

Son düzenleme:

vereliniortak

bir de kızlar merak ettim loreal elseve kullandım bnm saçlarımı semsert yaptı
acaba biraz daha mı kullanmalıydım ben hemen bıraktım tekrar elidora döndüm
elseveden memnun olan var mı benneyaptımki

kızlar ben şu an dove kullanıyorum ve krem olarakta elseve pembe olandan kullanıyorum cok memnunum saç kremınde kesınlıkle elseve şampuanını bılemem hıc kullanmadım

çok eskiden organics diye bi şampuan vardı ben çok hoşlanmıştım ondan,ama nedense kısa süre sonra kaldırıldı piyasadan..bence şampuan olayında devamlılık çok önemli,değiştirdikçe ya yağlanma ya kepeklenme ya dökülme oluyor

BEnim kadar şampuan kullanmış olan varmıdr bitkisel kimyaal hiç farketmiyo hepsini denedim:) kim ne derse desin ne kadar eleştirise eleştirsin ben hiç bir zaman dove dan vazgeçmeyi düşünmüyorum. elseve nin butun ceşitlerini kulandım diyebilirim zamanla sacları yaglandırıyor

evet kızlar bende clear kullandım head and showers yazılışı böylemi hatırlayamadım şimdi neyse bu ikiside saçlarımı semsert yaptı diyebilirim özellikle clear ama kepekten eser kalmıyo orasıda doğru pantene bende maalesef kepek yapıyor daha sonra loreal in arı sütü olan şampuanını kullandım mis gibi yaptı o kadar güzel kokuyorki ama oda kepek yaptı benim saçlarımda bir problem var diye düşünmüyo değilim bir türlü kendime uygun şampuanı bulamadım gliss diye birşey gördüm o acaba nasıl kullananlar varmı

kızlar hepsi para tuzağı saçınızı doğal yollarla temizleyin ne kadar parlak ve gürleştiğini göreceksiniz kepek kaşıntı olmaz, yumurta sarısı ile yıkayın karbonat sirkeli suylada olur, mesajıma bakın görürsünüz daha ayrıntılı ev yapımı şampuan tariflerinide yazıcam aslında şampuan değil, amerikalılar no poo diyorlar yani şampuana hayır. çünkü kimyasallar cilde zararlı tahriş ediyor. kimyasal şampuanlarla saçınızı mahvediyorlar sonra kepek ve kaşıntınız başlıyor gidip kepek için olanını alıyorsun saçını yıprattığı için gidip serumunu satın alıyorsun seni devamlı tüketmeye mahkum ediyor kapital sistem oyuna gelmeyin yapın kendiniz yıkayın saçı .

tmm iyi güzel de yumurta sarısıyla da saç yıkanmaz ki ben maske yaparken bile dayanamıyorum kokusuna karbonat sirke falan da tam temizlik sağlamaz bence şampuanı az kullanmak şartı ile birşey olacağını sanmıyorum ztn daha önce de demiştim şampuanda marka aramayın hepsi aynı bitkisel olsalar bile içerklerinde her türlü kimyasal var..

slm kizlar :)
benim sizlere bi sorum olacak..
bugun vitaminli sampuan aldim.. icinde A vitamini, E vitamini ve B5 vitamini.. bal ve bugday proteini felan var..
yani saci besleyen seyler.
peki bilgisi olan var mi, vitaminli sampuanlar saclari daha hizli uzatiyor mu ???
biri bana bu konuda yardimci olursa cok sevinirim.
simdiden tskler a.s.

vay be neler varmış ismi neki bu şampuanın merak ettimboshayallersmile

canim ben yurt disinda yasiyorum, burda kozmetikciden aldim. Türkiye'de de vardir muhakkak.. aktarlara vitaminli sampuan diyince anlar.

çok teşekkür ederim canmda ben daha nasıl bi şampuan kullanmam gerektiğini bulamadım yağlı saç egzamam varmış doktor öle dio nası oluyuo anlamadım saçlarım kuru aslında yağlı saçlar için olan sampuanlardan kullanmayı denicemfisfisfis

5 yıl aynı şampuanı kullandım. saçlarım çok güzellerdi. sonra matlaştılar ve her şampuanı denedim nerdeyse. en sonunda alıp alıp bi kaç kez denediğim şampuanları karıştırmayı denedim ve saçlarım düzeldi.a.s

ya kızlar şampuandan yana ne kadar talihsizim blendax dan sonra pantene de fos çıktı çok döküyor diplerde tortu kalıyor iyi duruladığım halde kepek yapıyor katır kutur hiç memenun değilim ve bugün şampuan alıcam galiba ama ne kullanıcam ben yaa......elidor da pek iyi değil diyorlar şaştım kaldım bitkisellerden deseniz ağzımızn payını aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…