bende Şampuan arayıŞı ıÇındeyım Şımdı
elsew mahvettı
heder shavdoıns kullanıyordum eskıden Şımdı onamı dÖnsem uoksa
dove
elıdor mu denesem ne dersınız kızlar
Bende Elseve kullanırdım..Ama bu sefer Elidorun yeni -Co-Creations serisinden,hani şu dünyaca ünlü 7 saç uzmanıyla tasarlanan,onarıcı ve yapılandırıcı şampuan,durulanan ve durulanmayan kremlerinden aldım..Çok memnunum,ilk kullanımımda yumuşattı.. zemuszemusÖneririm yani kaydirigubbakcemile5
kızlar hepsi para tuzağı saçınızı doğal yollarla temizleyin ne kadar parlak ve gürleştiğini göreceksiniz kepek kaşıntı olmaz, yumurta sarısı ile yıkayın karbonat sirkeli suylada olur, mesajıma bakın görürsünüz daha ayrıntılı ev yapımı şampuan tariflerinide yazıcam aslında şampuan değil, amerikalılar no poo diyorlar yani şampuana hayır. çünkü kimyasallar cilde zararlı tahriş ediyor. kimyasal şampuanlarla saçınızı mahvediyorlar sonra kepek ve kaşıntınız başlıyor gidip kepek için olanını alıyorsun saçını yıprattığı için gidip serumunu satın alıyorsun seni devamlı tüketmeye mahkum ediyor kapital sistem oyuna gelmeyin yapın kendiniz yıkayın saçı .
slm kizlar :)
benim sizlere bi sorum olacak..
bugun vitaminli sampuan aldim.. icinde A vitamini, E vitamini ve B5 vitamini.. bal ve bugday proteini felan var..
yani saci besleyen seyler.
peki bilgisi olan var mi, vitaminli sampuanlar saclari daha hizli uzatiyor mu ???
biri bana bu konuda yardimci olursa cok sevinirim.
simdiden tskler a.s.
vay be neler varmış ismi neki bu şampuanın merak ettimboshayallersmile
canim ben yurt disinda yasiyorum, burda kozmetikciden aldim. Türkiye'de de vardir muhakkak.. aktarlara vitaminli sampuan diyince anlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?