Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuan kullanmalym diyenlerin... Paylaşım Alanı

Valla ben küçüklükten beridir dove kullanırım çocukken annem hep saçlarımı dove'la yıkardı yumuşacık oluyo saçlarım :)

canım bende dove kullanmayı düşünüyorum saçlarım çok kabarıyo ve kaskatı yumuşak olmasını ve kabarmamasını istiyorum dove şampuanın hangisi iyi gelir veya hangi şampuan lütfen

Tek bir şampuanda karar kıldım artık değiştirmeyeceğim. O da La Ligne kesinlikle benim şampuanım :16:

canım bende dove kullanmayı düşünüyorum saçlarım çok kabarıyo ve kaskatı yumuşak olmasını ve kabarmamasını istiyorum dove şampuanın hangisi iyi gelir veya hangi şampuan lütfen

Canım şimdi gördüm kusura bakma biraz geç yazıyorum ben kendimi bildim bileli dove yoğun onarıcı şampuanı kullanıyorum saç kremi kullanmaya ihtiyaç duymuyorum bu şampuan bana çok iyi geliyo yumuşacık yapıyo saçlarımı her sabah kalktığımda saçlarımı tararım mesela kolayca tarayabiliyorum dolanmıyo saçlarım birbirine sanada tavsiye ederim bi dene memnun kalırsın eminim koyu lacivert yazıyla yazıyo yoğun onarıcı şampuan diye.. çookk eskiden şişesinin rengide koyu lacivertti şişeler renk renkti kolay ayırt edebiliyodum şimdi şişeleri aynı renk üzerlerindeki yazıların renkleri farklı sadece :)

kızlarrrr banada bi şampuan önerirmisinizz saçlarım aşırı kuru ve çok kabarıyooo çokk kötü bi görüntüsü var ne önerirsiniz ????

kızlarrrr banada bi şampuan önerirmisinizz saçlarım aşırı kuru ve çok kabarıyooo çokk kötü bi görüntüsü var ne önerirsiniz ????

Ben şuan bioblas sarmaşık özlü kullanıyoruum ve benimde saçlarım dediğin gibi. İlk 3 yıkamada çok farketmemişti ama saçlarımı alıştırdı şimdi yumuşacık yapıyor ve daha parlak. Üstelik pantene clear vs gibi markalar yerine bioblas daha tercih edilesi geliyor bana

Ben şuan bioblas sarmaşık özlü kullanıyoruum ve benimde saçlarım dediğin gibi. İlk 3 yıkamada çok farketmemişti ama saçlarımı alıştırdı şimdi yumuşacık yapıyor ve daha parlak. Üstelik pantene clear vs gibi markalar yerine bioblas daha tercih edilesi geliyor bana

peki gzl kokusu varmııı

peki gzl kokusu varmııı

Kesinliklee ve kesinlikle güzel kokuyor çok alışılagelmiş bir koku değil ama şekerimsi koku kalıyo saçımda hemde uzun süre kalıyor. Rengini görünce biraz şok olabilirsin koyu yeşil :D ama içindeki bitkisel maddelerden dolayı öyle ve mis gibi :) bu 5nci yıkamamda saçım şampuana iyice alıştı ve sanırım bir daha hiç değiştirmeyi düşünmüyorum. Zaten çok okuyup aldım herkes çok memnun

Kesinliklee ve kesinlikle güzel kokuyor çok alışılagelmiş bir koku değil ama şekerimsi koku kalıyo saçımda hemde uzun süre kalıyor. Rengini görünce biraz şok olabilirsin koyu yeşil :D ama içindeki bitkisel maddelerden dolayı öyle ve mis gibi :) bu 5nci yıkamamda saçım şampuana iyice alıştı ve sanırım bir daha hiç değiştirmeyi düşünmüyorum. Zaten çok okuyup aldım herkes çok memnun

tamam o zaman bende alayım tavsiyelern için çok sağoll birde fiyatı ne kadar bunun eczaneden mi aldınn :54:

tamam o zaman bende alayım tavsiyelern için çok sağoll birde fiyatı ne kadar bunun eczaneden mi aldınn :54:

Ben 12.5liraya şampuanı 12.5 lirayada yine sarmaşık özlü kremi aldım. İkisi bi arada olanlar var tek ama benim saçlarım kuru ve ayrıca kremlemek gerekiyor bende onun kremini almayı mantıklı buldum. Eczanelerde de olur ama ben gratisten aldımmm :)

saçın alışması önemli haklısınız.. :))

her saç tipine uygun mu peki?

Evet uygun ama mesela eğer saçların kuruysa yapı olarak ben bioblas sarmaşık özlü kremide aldım yumusatması için ama diğer türlü zaten tek şampuan yeterli birde şampuan krem karışık olanı var. Saç tipine göre kendin karar verebilirsin böyle seçenekler sunmuşlar :)

Evet uygun ama mesela eğer saçların kuruysa yapı olarak ben bioblas sarmaşık özlü kremide aldım yumusatması için ama diğer türlü zaten tek şampuan yeterli birde şampuan krem karışık olanı var. Saç tipine göre kendin karar verebilirsin böyle seçenekler sunmuşlar :)

çok teşekkür ederim bilgi için.. evet saçlarım çok kuru ve boyalı tabi:) haliyle krem olmadan olmuyor

Şu an kerastase elixir şampuan kullanıyorum ve gayet güzel:21: Onun dışında normalde kerastase bain satin 1 kullanıyordum ama kuaförümün önerisiyle bu kez elixir şampuan aldım.
Onun dışında bazen john frieda brilliant brunette şampuan alıyorum ama saçımı yaglandırıyor malesef hemen

Gliss'in siyah olanını kullanıyorum ve saçımı çok kötü yaptı saç kremini de kullanmama rağmen saçım açılmıyor kuruttuktan sonra çok kabarıyordu benim dümdüz saçlarım saçma sapan bir şekil alıyordu ki normalde herkes fönlü zanneder ama kırıklar için olan spreyi çok güzel çok memnunum saçlarımdaki kırıkları doldurdu,kırık görünümü çok azaldı.Aslında Gliss'ten çok memnundum önceden başka bir şampuanını kullanıyordum ama hangisi unuttum o da çok iyi gelmişti saçıma... Geçenlerde markette gördüm Dalan'ın saç kremini zeytinyağlı onu aldım ilk defa kullandım fiyatının ucuz olmasına rağmen çok iyi geldi saçlarıma Glissle yıkadıktan sonra onu sürüyorum çok kolay açılıyor ve kuruttuktan sonra yine eskisi gibi dümdüz, şampuanım bitince Dalan'ınkini almayı düşünüyorum... Bu arada Elseve'in siyah olan serisini kullanan var mı "Arginine Direnç"????

Back
X