Şampuan ve Saç Kremleri Hangi şampuan kullanmalym diyenlerin... Paylaşım Alanı

Ben elseve kullanıyorum ama artık doğal şampuanlar kullanmak istiyorum ya. İçlerinde biir sürü şeyler var çevremizede bizede yazık. Ne alacagımı bilmiyorum:D

Ya 1 aydır aynı sorunu yaşıyorum napıcam bilmiyorum
Elseve kullanıyordum, yeşil olanından. Nem kolajen adı.
1 yıl falan onu kullandım gayet iyi gidiyrdu ama 1 ay önce saçımın tepesi yapış yapış olmaya başladı
Sanırım şampuan değiştirmem gerekiyordu
Bende elidorun turuncu olanından aldım
Fakat saçlarımı çok ağırlaştırdı yapışkanlığı da devam ediyodu
Saçlarım düz ve ince telli.
Sanırım 5-10 yıldır ilk defa Dove kullandım 2-3 kere ama fayda etmedi
Bugün Bioblasa başladım
İnşallah düzelir.

1 yıl falan onu kullandım gayet iyi gidiyrdu ama 1 ay önce saçımın tepesi yapış yapış olmaya başladı
Bugün Bioblasa başladım
İnşallah düzelir.

bende elseve den o yeşili kullanıyodum.
başlarda iyiydi ama alıştıkca fazla beğenmedim.
Elidor saçları mahvediyo kimse almasın bence ya. :17:
bence doğal şampuanlara dön.

Ben saçlarım çok döküldüğü için Sim Sensitive Bio Botanical set kullanıyorum. Dökülme kesildi ancak yeni çıkan saçlarımın da kuvvetli olması için devam ediyorum kullanmaya.

head&shoulders buz ferahligi :-) kokusu muhtis olmasiyla beraber resmen koklerimin hava almasini sagliyor :-) bir de biobis ya da bioblas kisa bi sure kullandim ama etkisi buyktu sacimi parlatmisti inanilmaz herkes sormustu ama simdi bulamıyorum. ..

Merhaba arkadaşlar.
Benim orta boy saçlarım, loreal açık kestane boya kullanıyorum. Kutudaki kremi kullandığım sürece iyi güzel parlak duruyor,fakat krem bitince diğer kremlerle aynı parlaklığı alamıyorum. Şampuan ve krem olarak kullandığım ürün,Jhon Frieda ürünleri.
Daha iyi şampuan ya da maske ve krem olarak önerileriniz varsa lütfen paylaşın. Fiyat konusunda sıkıntı yapmam,bakım ve güzellik için para harcamaktan çekinmem.

Merhaba arkadaşlar.
Benim orta boy saçlarım, loreal açık kestane boya kullanıyorum. Kutudaki kremi kullandığım sürece iyi güzel parlak duruyor,fakat krem bitince diğer kremlerle aynı parlaklığı alamıyorum. Şampuan ve krem olarak kullandığım ürün,Jhon Frieda ürünleri.
Daha iyi şampuan ya da maske ve krem olarak önerileriniz varsa lütfen paylaşın. Fiyat konusunda sıkıntı yapmam,bakım ve güzellik için para harcamaktan çekinmem.

Ben saclarim dokuldugu icin bir sampuan kullaniyorum ancak senin tam aradigin gibi bir sampuan biliyorum, ismi Sim Sensitive Argan Care Canlandirici Sampuan. Balsami filan da var. Bizzat ben kullanmadim, kullanan arkadaslarim var anlata anlata bitiremiyorlar. Dokulme icin kullandigim sampuan bitince alicam.

Bu arada saclarini amonyaksiz boyalarla boyasan daha iyi olur saclarinin sagligi acisindan. Guzel saclarin kiymetini bilmek lazim.

Ben saclarim dokuldugu icin bir sampuan kullaniyorum ancak senin tam aradigin gibi bir sampuan biliyorum, ismi Sim Sensitive Argan Care Canlandirici Sampuan. Balsami filan da var. Bizzat ben kullanmadim, kullanan arkadaslarim var anlata anlata bitiremiyorlar. Dokulme icin kullandigim sampuan bitince alicam.

Bu arada saclarini amonyaksiz boyalarla boyasan daha iyi olur saclarinin sagligi acisindan. Guzel saclarin kiymetini bilmek lazim.

Tesekkur ederim arkadasim.
Ne guzel bilgi verdiniz bana.
Ben yurt disinda yasiyorum,umarim buralardan bulurum bu urunu. Arastiracagim hemen.
Turkiyede eczanedemi satiliyor bu urun?

Tesekkur ederim arkadasim.
Ne guzel bilgi verdiniz bana.
Ben yurt disinda yasiyorum,umarim buralardan bulurum bu urunu. Arastiracagim hemen.
Turkiyede eczanedemi satiliyor bu urun?

Rice ederim :)
Bildiğim kadarıyla eczanede yok. Sadece internette var. Finlandiya markası, belki senin yaşadığın yerde de vardır. İspanya'da, İngiltere'de, Rusya filan var ama başka nerelerde var bilmiyorum.

Rice ederim :)
Bildiğim kadarıyla eczanede yok. Sadece internette var. Finlandiya markası, belki senin yaşadığın yerde de vardır. İspanya'da, İngiltere'de, Rusya filan var ama başka nerelerde var bilmiyorum.

Ben İtalyadayım arkadaşım.
Malesef 3 gündür internet sorunu yaşıyorum bulunduğum bölgede.
Bugün araştıracağım. Umarım bulurum.

Bugün Bioblasa başladım
İnşallah düzelir.

bende bıktım şampuanlardan bioblas,elseve,avon kullandım ama hiç bir işe yaramadı saçlarıma.. ben şimdievdeki şampuanları bitirip pantene başlıycam hayırlısı bakalımm:50:

selam arkadaslar
forumda biraz arastirma yaptim ve boyali saclar icin lorealin elseve color vive serisini oneriyolar
sadece sampuan kullansam olurmu mutaka bi bakim maskesi kullanmak sartmi
birde tam olarak hangi bakim maskesini onerirsiniz sivi olani var krem olani var
tavsiyelerinizi bekliyorum

Kizlar bn elseve kullaniyordum ancak yeterlo canlilik yumusaklik yoktu.. aaclarim cok yipranmis gorunuyordu gidip panten yag terapisi aldim kremiyle.. aldigimdan beri sacim fecii dokuluyo anlatamam :'( napcam hangi sampuani alcam bilmiyorum..hdn solder denedim o da dokmeyi durdurmadi :'( boyali saclar icin sampuan ve krem lutfen onerin

selam arkadaslar
forumda biraz arastirma yaptim ve boyali saclar icin lorealin elseve color vive serisini oneriyolar
sadece sampuan kullansam olurmu mutaka bi bakim maskesi kullanmak sartmi
birde tam olarak hangi bakim maskesini onerirsiniz sivi olani var krem olani var
tavsiyelerinizi bekliyorum

saçınızı düzenli boyuyorsanız haftada 2 kez maske şart benim kullandığım maske haircode yeni bir ürün markette bulamazsınız gittigidiyor ve kuaför malzemesi satan yerlerde bulunur içinde keratin var ve en önemli özelliği saçı hızlı uzatıyormuş.Maske yapmadığınız günlerde krem kullanın haftada iki üç kezde bitkisel yağ kullanın kendiniz alıp karıştırın veya hazır alın redist 40 çeşit yağ çok başarılı birde bu markanın keratin içeren durulanmayan yağı var o tam bir mucize

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dokulme dursun yumusak ve parlak olsun uclar cadi gibi o kadar krem ve bakim yagina ragmen :'(

canım öyle bir şampuan bence yok dökülme için şampuanına çam terebentin katabilirsin ben hep öyle yapıyorum ve gerçekten işe yarıyor zaten tüm saç uzmanları bunu öneriyor yumuşak olması için durulanmayan yağları kullan redist keratin yağı veya avonun kuru saç uçları serumunu alabilirsin inanılmaz etki ediyor benim saçım şuan okadar kuruduki nasıl anlatsam zeytinyağı sürüyorum durulamıyorum bunanrağmen kupkuru serumu sürünce anında yumuşatıyor ve pürüzsüz yapıyor saçımı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Clear women kesinlikle. Saçlarımı çiçek kokutuyor ayrıca kepek azalttı. Yağlı bir saçım var ve yağlanma süresini uzattı. Muhteşem bir ürün kısaca :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaşlar,Saç dökülmesi ve hacim sorunu olanlara biotin collagen şampuanı öneririm ben çok memnun kaldım o kadar çok dökülüyordu ki saçım,, 1-2 seferden sonra dökülme durdu, saçlarım hacim kazandı ve yağlanma problemi de yaşamıyorum, tek sorun saçı biraz sert ve kuru yapıyor ama onu da duşta durulanan saç kremi ile hallediyorum ki ben saçlarımı haftada 4-5 gün ya düzleştiren ya da maşa yapan biriyim ama ben şampuanımı buldum gerçekten çok memnunum:52:

Back
X