Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya 1 aydır aynı sorunu yaşıyorum napıcam bilmiyorum
Elseve kullanıyordum, yeşil olanından. Nem kolajen adı.
1 yıl falan onu kullandım gayet iyi gidiyrdu ama 1 ay önce saçımın tepesi yapış yapış olmaya başladı
Sanırım şampuan değiştirmem gerekiyordu
Bende elidorun turuncu olanından aldım
Fakat saçlarımı çok ağırlaştırdı yapışkanlığı da devam ediyodu
Saçlarım düz ve ince telli.
Sanırım 5-10 yıldır ilk defa Dove kullandım 2-3 kere ama fayda etmedi
Bugün Bioblasa başladım
İnşallah düzelir.
bende elseve den o yeşili kullanıyodum.
başlarda iyiydi ama alıştıkca fazla beğenmedim.
Elidor saçları mahvediyo kimse almasın bence ya.
bence doğal şampuanlara dön.
Merhaba arkadaşlar.
Benim orta boy saçlarım, loreal açık kestane boya kullanıyorum. Kutudaki kremi kullandığım sürece iyi güzel parlak duruyor,fakat krem bitince diğer kremlerle aynı parlaklığı alamıyorum. Şampuan ve krem olarak kullandığım ürün,Jhon Frieda ürünleri.
Daha iyi şampuan ya da maske ve krem olarak önerileriniz varsa lütfen paylaşın. Fiyat konusunda sıkıntı yapmam,bakım ve güzellik için para harcamaktan çekinmem.
Ben saclarim dokuldugu icin bir sampuan kullaniyorum ancak senin tam aradigin gibi bir sampuan biliyorum, ismi Sim Sensitive Argan Care Canlandirici Sampuan. Balsami filan da var. Bizzat ben kullanmadim, kullanan arkadaslarim var anlata anlata bitiremiyorlar. Dokulme icin kullandigim sampuan bitince alicam.
Bu arada saclarini amonyaksiz boyalarla boyasan daha iyi olur saclarinin sagligi acisindan. Guzel saclarin kiymetini bilmek lazim.
Tesekkur ederim arkadasim.
Ne guzel bilgi verdiniz bana.
Ben yurt disinda yasiyorum,umarim buralardan bulurum bu urunu. Arastiracagim hemen.
Turkiyede eczanedemi satiliyor bu urun?
Rice ederim :)
Bildiğim kadarıyla eczanede yok. Sadece internette var. Finlandiya markası, belki senin yaşadığın yerde de vardır. İspanya'da, İngiltere'de, Rusya filan var ama başka nerelerde var bilmiyorum.
Ya 1 aydır aynı sorunu yaşıyorum napıcam bilmiyorum
Elseve kullanıyordum, yeşil olanından. Nem kolajen adı.
1 yıl falan onu kullandım gayet iyi gidiyrdu ama 1 ay önce saçımın tepesi yapış yapış olmaya başladı
Sanırım şampuan değiştirmem gerekiyordu
Bende elidorun turuncu olanından aldım
Fakat saçlarımı çok ağırlaştırdı yapışkanlığı da devam ediyodu
Saçlarım düz ve ince telli.
Sanırım 5-10 yıldır ilk defa Dove kullandım 2-3 kere ama fayda etmedi
Bugün Bioblasa başladım
İnşallah düzelir.
selam arkadaslar
forumda biraz arastirma yaptim ve boyali saclar icin lorealin elseve color vive serisini oneriyolar
sadece sampuan kullansam olurmu mutaka bi bakim maskesi kullanmak sartmi
birde tam olarak hangi bakim maskesini onerirsiniz sivi olani var krem olani var
tavsiyelerinizi bekliyorum
Dokulme dursun yumusak ve parlak olsun uclar cadi gibi o kadar krem ve bakim yagina ragmen :'(