Doğuma Hazırlık Hangi sling, kanguru?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Miranda_

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
466
22
318
İstanbul
arkadaşlar, böyle bi ürün almak istiyorum ama kafam o kadar karıştı ki, hangisi daha sağlıklı bilemedim. kullananlardan yardım istiyorum ve en kısa zamanda karar verip almak istiyorum. malum havalar güzelleşti bebeğim 3 ay 10 günlük, bebek arabasına henüz alıştıramadık, 3 deneme yaptım ama durmuyo, çıkıp dönmemiz bir oldu. kullanıp memnun kaldığınız ürünleri yazabilir misiniz lütfen. kaçıncı ayda kullanmaya başladınız, şu an bebeğiniz kaç aylık, kullanımı kolay mı, bebek hem size hem de dışa dönük oturabiliyor mu, bunları da eklerseniz çok sevinirim, ve önemli olduğunu düşündüğünüz diğer özelliklerini de yazarsanız sevinirim. lütfen yardım edin, hiçbiryere gidemiyorum, aceleye getirip alıp bebeğime de istemeden zarar vermek istemiyorum

Aklımda kalan markalar babasling, slingo hug, ergo baby, manduca. Özellikle bunları kullananlar yardımcı olursa çok sevinirim, bunlardan birini almak istiyorum, arada fiyat farkı fazla olduğu için çok kararsız kaldım

deneyimli bi kullanıcı değilim ama benim almayı düşündüğüm sling mei tai.benim bebiş yaz bebği olacak ve ilk aylar kullanamam.sonraki aylarda kullanmak için araştırıyorum.mei tai slingin hem kullanımı pratik göründü fotolara bakınca hem de bebeğin bacağının konumlanışı ideal gibi.

Cevabın için tşk ederim, onu da görmüştüm, fakat bi bayab blogunda bi yerinde sünger mi artık tam bilemicem bişey varmış, terletebileceği için yazın kullanımının ii olmayacağını yazmış, kî bana asıl lazım olan zaman, o yüzden onun denginde slingo hug ı önermiş, o yüzden mei taiyi eklememiştim listeye. Yine de tşk ederim

Tam sünger mî bilmiyorum ama yazın terletecek bişey olduğunu yazmıştı blog sahibi bayan, ben onun yalancısıyım :35:

Tam sünger mî bilmiyorum ama yazın terletecek bişey olduğunu yazmıştı blog sahibi bayan, ben onun yalancısıyım :35:

Telden yazdığım için surat ifadesi yanlış çıkmış, seçeceğimin yanındakine basmışum farketmeden, düzeltme kısmı da yok nedense, önceden vardı sanki. Yanlış anlaşılmasın yani, üzülürüm

ben de henüz tecrübe etmedim ama Baby Björn Miracle aldım ben ve kesinlikle de size taviye ederim neden bunu aldığıma gelirsek öncelikle çevremdeki deneyimli annelere danıştım ve hepsinden bu ürünün en iyilerden olduğunu öğrendim, internetten araştırdım ve ürün karşılaştırmaları yaptım,
Baby Björn hem anneye sağladığı sırt desteği hem de bebeğe sağladığı baş boyun sırt desteği sayesinde çok güvenli ve yararlı bir ürün onun dışında hava alabilir ve yıkanabilir pamuk kumaşı yine bebek için çok sağlıklı. Üstelik de çok güzel renkleri var ben siyah/mor renginden aldım kız bebeğe de erkek bebeğe de kullanılır diye.
Fiyatı Türkiye'de biraz pahalı ben Amerika'dan almıştım, gidecek biri varsa getirtebilir ya da internetten alabilirsiniz belki.

Konunun üzerinden baya bir zaman geçmiş fakat sormak istedim kanguru arayan arkadaş aldınız mı kanguru aldiysaniz hangi marka ve memnun musunuz benim bebegim de 3 aya girecek kanguru arayisindayim

Back
X