Hangi sorunu anlatayım

Allah yardımcınız olsun. benim aklıma gelen ilk çözüm eşinizle anlaşıp, ailesinden uzakta başka bir şehire taşınmanız oldu açıkcası.
başka bir şehirde de eşimi hergun arayıp vicdan yaptırırlar ve eşim mutlu olamaz ve inanın niyet olduktan sonra kilometrelerın onemı kalmıyo yonetmek ısteyen yonetıyor tabiki yonetılen de suç

Evlenmeden hiç mi görmedin bunları canım? Yani ailesi sorunlu ama asıl sorun eşinde. Allah yardımcın olsun

Evlenmeden hiç mi görmedin bunları canım? Yani ailesi sorunlu ama asıl sorun eşinde. Allah yardımcın olsun
Eşimin sessiz sakin kendı halinde oldugunun farkındaydım cok uyumluydu ben ne ıstersem onu yapardı ama evlenınce aılesı ne ısterse onu yapmaya basladı ailesini ilk defa nişnımda gordum

Sizlerin hayat hikayeleri okudukça iyi ki boşanıyorum diyorum vLlahi bu ne ya insanlar kafayı yemiş kimse kimseye rahat vermiyor
Gercketen neden yapıyoruz bunu birbirimize anlayamıyorum. Para mı egolarımız mı yoksa örfümüz adetimiz bu deyip sığındığımız çarpıtılmıs doğrularımız mı erkek eğemen bi toplumda işimize göre evirip çeviriyoruz herseyi dini bile.
Ben eşimin ailesini tanıyıncaya kadar kadının bu kadar ezildiği bir aile gormedım.
Babandır sus demedı kımse bana bizzat babam öğretti hakkımı savunmayı
Aileyi tanımak cok ama cok onemliymiş

Gercketen neden yapıyoruz bunu birbirimize anlayamıyorum. Para mı egolarımız mı yoksa örfümüz adetimiz bu deyip sığındığımız çarpıtılmıs doğrularımız mı erkek eğemen bi toplumda işimize göre evirip çeviriyoruz herseyi dini bile.
Ben eşimin ailesini tanıyıncaya kadar kadının bu kadar ezildiği bir aile gormedım.
Babandır sus demedı kımse bana bizzat babam öğretti hakkımı savunmayı
Aileyi tanımak cok ama cok onemliymiş
Kesinlikle katılıyorum eş kadar aile de önemli bende bunu evlenince yaşadığım acı tecrübelerle öğrendim eş kişilerde evlenince ailemde ailem modundan çıkıp yeni aile olduklarını kavrama sorunu yaşıyorlar ve bu yüzden iş boşanmaya kadar gidiyor İnsanlarda anlayış,hoşgörü,empati kalmadı malesef

Çok pasif herkes babasından okadar cok korkuyorkı işte düğün günü bitti deyip cekıp gitmem lazımmıs

Her şeyi anlayabiliyorum ailesi sizi sevmez istemez filan ama bu adam da istememiş ki. Hiçbir zaman kabul etmemiş aslında. Siz yazmışsınız beni karisi olarak görmüyormuş diye. Alnına silah mı dayadılar evlen diye? Şu an şüphelendim de babası mi zorladı acaba araba iş var deyince evlensin diye. Dayı kim ki sizi koruyor? Kocam dediğiniz adam siz haksız bile olsanız sizi ezdirmemeli öküz oğlu öküz ilk geceden sırtını dönmek nedir ya??? Siz bunlara nasıl katlandınız?? İnsan yaşadığı olaylara akıl tutulması yaşıyor. Kendinize dışarıdan bakın bir kucağınızdaki çocuğa bakın bunlari yaşamasına izin verir mıydım diye? Terapiste o aileyi komple göndermek lazım. Ödül de sizin koca en büyük vaka o bana göre........ delirdim burada

Eşimin sessiz sakin kendı halinde oldugunun farkındaydım cok uyumluydu ben ne ıstersem onu yapardı ama evlenınce aılesı ne ısterse onu yapmaya basladı ailesini ilk defa nişnımda gordum
Ben ne isterse yapılan ilişkilerden hep şüphe duymuşumdur. Öyle insanlar ne yazık ki pasif oluyor. Nişanlıyken cazip gibi geliyor insana ama evlendikten sonra da ailenin istediği yapılıyor. Aileyi neden tanıma fırsatınız olmadı, nişanlıyken iletişim halinde değilmiydiniz?

konu açmak için uzun zamandır bekliyorum hangi sorunumu anlatsam nerden başlasam bilemediğim için az önce bebeğimi uyutup öyle bir yazmısımkı sanırım üç yılın tüm zehirini akıttım.çok ayrıntı verdığım için ilk gonderimi siliyorum.
Sağolsun arkadaslar bu saatte vakit ayırıp cevap verdıler ve ben aradığım cevapları bulup asıl sorunumla yuzlestım.
Eşimin ailesi gercekten cok zor düğünden su gunume kadar her anımı zehir ettiler eşimde çok pasif asıl suc onun.
Bebeğim var ve ben eşimden ayrılmak istiyorum maddi olarak bebeğime bakabılecek durumdayım.
Ayrılırsam bebegım eşimden cok uzakta yasayacak 15 saatlik bir mesafe araçla.
Bır terapiste gudecegım mutlaka ama suan bile vicdanım rahat arkadasların cevaplarını düşündüğümde bu bıle yeterlı dıyorum
Ama asıl sorun su bu aileden ben nasıl boşanıp cocugumu alıp gelecegım bılmıyorum
Boşanmadan aıleme soyleyemem cunku suana kadar her işimi kendım hallettım gelın ben ayrılıyorum demek o sürece onları dahıl etmek sanırım annemınde babamında akıl sağlıgı kaldıramaz yasanacakları.
Korkuma gelirse ben o sehırde tek basımayım babası bıkac defa evıme geldıgınde uyardıgım halde her seferınde evıme silahla geldi yanı boyle bi tip parayıda cok sever kesın ortak evımız falan sorun olacak ama eşim bikaç tartısmamızda sen gıt cocugumu vermem demıstı asıl sorun bebeğimi nasıl alacagım
Site kurallarini cignemissiniz. Konu desidstirmek yasak...

Site kurallarini cignemissiniz. Konu desidstirmek yasak...
evet.. ben şu an başi olmayan bir konuya yapilan yorumlari okuyorum saf saf. verilen detaylar silinmiş. tek anladigim kötu bir aile var ortada. Simdi bu konunun başligin ve yazilanlarin anlami ne ki? oh tamam ben sizden yorumlari aldim simdi kacabilirim der gibi olmuş. hoş olmamiş.

başka bir şehirde de eşimi hergun arayıp vicdan yaptırırlar ve eşim mutlu olamaz ve inanın niyet olduktan sonra kilometrelerın onemı kalmıyo yonetmek ısteyen yonetıyor tabiki yonetılen de suç
Denemeye deger ama esiniz eger sizinle baska bir sehirde yasamayi kabul ederse gidin mesafe iyidir..Zamanla pes ederler once uzaktan yonetseler bile sonra daralirlar ayni sehir gibi olmaz..Ben bebek icin deneyin derim..bosanmis aile cocuklarini cok gozlemledim hep bir yan eksik hep bi içsel sorun daha da cok kucuk ...Keske bosanmalar cocuksuzken olsa..

Back
X