Hangi tür bir hediye alsam daha uygun olur?

elenaferrante

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
6.584
10.892
198
Merhaba
Cuma günü, 1 gün 1 geceliğine bir iş için şehir dışına gideceğim.
Bir arkadaşımın evinde kalacağım. Yakın bir arkadaşım ama 2,5-3 senedir görüşemedik. Telefonla görüşebiliyoruz sadece.
Elim boş gitmek istemiyorum. Arkadaşım evli ve 1 yaşında bir kızı var. Kızını hiç görmedim.
100 lira gibi bir bütçe ayırabilirim. Acaba arkadaşımın kendisine mi hediye alsam? Evine mi hediye alsam? Kızına mı hediye alsam?
Ben kızına alayım diye düşündüm ama etrafımdakiler, evine ilk kez gidiyorsun evine al dediler.
Hem eve hem bebeğe alsam para bölünecek.
Emin olamadım. Sizce hangisi uygun?

ben olsam da evine hatıra olacak bir şey alırdım. çocuğunun da yaşına göre küçük bir oyuncak yada pijama alabilirsiniz dilerseniz.

evi daha önce görmediysen ne alabilirsin ki? alırsın eve uymaz kaıdnın zevkine uymaz. biblo alsan belki beğenmeyecek, nereye koyacak. açıkçası ben hiç takmam böyle şeyleri biri evime geliyo olsa. ama bazı kadınlar takıntılı oluyo. kaşırndaki rahat biri ise çikolata, tatlı en mantıklısı. kızına da basit bi oyuncak al. bitti gitti.

Bence çok mantıklı.
Hatta kadın rahat olsa da olmasa da en güzel hediyeler bunlar.

Bence farketmez.. Bebegine ve kendisine alsan daha guzel olur diye dusundum.. Mesela kapali bi bayansa guzel bi şal ve bebegine guzel bi kiyafet olabilir.. Veya bebegine cicili bicili bi kac kiyafet ve evine guzel bi duvar saati alabilirsin(evinin dekorunu biliyosan)
Cogaltilabilir ornekler..

kızına basit bi oyuncak al evine de hoş bi havlu takımı olabilir bir de elin boş gitmez tatlı alırsan 100 liraya rahatca hallolur bence

bence guzel bi pasta al kızınada gitmeden bi elbise olur sapkalı yada bandanalı kızı kac yasında tabi

Pasta al git,arkadasin sonucta.
Kizina da sirin bir elbise ya da oyuncak alabilirsin. Yeni gelin mi sanki eve hediye alacaksin? Hem evinin neye ihtiyaci oldugunu bilmiyirsun bile..

Banada geçenlerde şehir dışından arkadaşımız geldi bir geceliğine. Hediye olarakta englısh home dan polar çift kişilik battaniye almış. Sürekli kullanır oldum. Çokta beğendim. Fiyatıda uygun onların. Öyle birşey alıp kalanına kızınada oyuncak veya kıyafet alabilirsiniz.

Lcw net sitesinden kızına indirimli kıyafet bulabilirsiniz.
Battaniye, havlu, bebeğe pijama, çorap, arkadaşınıza ev terliği,bir kutu çikolata,tepsi, saklama kabı bence herkes için değişmez standart alternatifler. Biri veya bir kaçı değerlendirilebilir. Yaş olarak 1 - 1,5 yaş veya 2 yaş kıyafet alırsanız sorun olmaz. Oyuncağın aynısı varsa hiç anlamı olmaz ama kıyafet daha iyi olur.

Valla her birinizinki ayrı ayrı mantıklı geldi. Tüm alternatifleri değerlendirerğim. Teşekkür ediyorum

Bence bebegine sisme yelek ya da mont gibi bir sey al, hatta bir yas buyuk al. Ben her zaman boyle aliyorum, o kadar kullanisli oluyor ki, her aldigim anne cok memnun kullaniyor. Diger arkadaslar da demis, evine ne alsan belki begenmez ama cocuga alinacak saglam bir ihtiyac malzemesi begenilecektir. 100 tl'ye de cok cok guzelini bulirsun zaten:)

Eve hediye ve kızına oyuncak diyorum ben de... Ev hediyesini her yerde bulunan zincir bir mağazadan seçip değişim kartı alırsan pratik olur. Ben olsam kızına oyuncak bebek alırdım.

Hepinize tek tek teşekkürlerimi sunuyorum. Hepsini dikkate alacağım.
Eve ve kızına da birer hediye uygun gibi.
Biblo gibi süs eşyası gibi her eve uymayacak bir şey yerine
nevresim havlu mutfak eşyası gibi bir hediye daha uygun gibi geldi şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…