- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi elenaferrante
-
Bence çok mantıklı.evi daha önce görmediysen ne alabilirsin ki? alırsın eve uymaz kaıdnın zevkine uymaz. biblo alsan belki beğenmeyecek, nereye koyacak. açıkçası ben hiç takmam böyle şeyleri biri evime geliyo olsa. ama bazı kadınlar takıntılı oluyo. kaşırndaki rahat biri ise çikolata, tatlı en mantıklısı. kızına da basit bi oyuncak al. bitti gitti.
Bence farketmez.. Bebegine ve kendisine alsan daha guzel olur diye dusundum.. Mesela kapali bi bayansa guzel bi şal ve bebegine guzel bi kiyafet olabilir.. Veya bebegine cicili bicili bi kac kiyafet ve evine guzel bi duvar saati alabilirsin(evinin dekorunu biliyosan)Merhaba
Cuma günü, 1 gün 1 geceliğine bir iş için şehir dışına gideceğim.
Bir arkadaşımın evinde kalacağım. Yakın bir arkadaşım ama 2,5-3 senedir görüşemedik. Telefonla görüşebiliyoruz sadece.
Elim boş gitmek istemiyorum. Arkadaşım evli ve 1 yaşında bir kızı var. Kızını hiç görmedim.
100 lira gibi bir bütçe ayırabilirim. Acaba arkadaşımın kendisine mi hediye alsam? Evine mi hediye alsam? Kızına mı hediye alsam?
Ben kızına alayım diye düşündüm ama etrafımdakiler, evine ilk kez gidiyorsun evine al dediler.
Hem eve hem bebeğe alsam para bölünecek.
Emin olamadım. Sizce hangisi uygun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?