• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HANGİ ÜYE HANGİ ÜNLÜYE BENZİYOR YADA KAFANIZDA OLUŞTURDUĞU PROFİL NEDİR?

Oleyy :spor:
Ya bu avatari bosanma donemimde uye oldugumda sectim, hic de degistirmedim.. O zamanki sakin, hüzünlü, naif Lavanta'yi yansitiyordu bence.. Simdiki deli halimle alakasi olmasa da hatri var, senelerin avatari:halay:
Çok asaletli ama,var mı eski aktrisler gibi,hele Grace Kelly,büyüleyici:KK36:
Şimdi ki halin Seyyal Taner mi diyosun:KK45::KK45:
images (6).webp

Linkedin için yeni fotoğraf çektircem yüzümü karalar atarım:KK15:

Ahahah,
Bi stalki beceremedik, challenge yarida kaldi.
At at.
O degil de profesyonel mi cektiriyorsun? Benim de aklimda var, bosa para vericekmisim gibi de geliyor bir yandan, cimriligim tutuyor bazen boyle sacma konularda. Taktik varsa alayim, takim elbise mi giycen :))

Ahahah,
Bi stalki beceremedik, challenge yarida kaldi.
At at.
O degil de profesyonel mi cektiriyorsun? Benim de aklimda var, bosa para vericekmisim gibi de geliyor bir yandan, cimriligim tutuyor bazen boyle sacma konularda. Taktik varsa alayim, takim elbise mi giycen :))

Valla panpa bizim işyerindeki IKcı elemanın profesyonel makinası var, profesyonel headshot da çekiyor. Bir ona çektircem bakalım tutarsa bedavaya kapatıcam. Olmazsa burdaki stüdyo 300euro istedi:KK57:

Birkaç tane çektircem biri gömlek etek diğerinde blazer elbisem var onunla..normalde nötr makyajlı sade falan çektiriliyor ama ben gayet fuşya ruj, designer gömlek falan çektircem sefam olsun:rapci:Çok da takmıyorum ciddi durayım kasılayım diye, yaptığım işte kralım madem süslenip püslenip çektircem aleme inat madem kral benim:rapci:

Back
X