• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HANGİ ÜYE HANGİ ÜNLÜYE BENZİYOR YADA KAFANIZDA OLUŞTURDUĞU PROFİL NEDİR?

1070834_o3d2f.webp
Nooption Nooption

Yalniz varya...tam da koydum resmin kardesi cıktin...bide tutmadi diyo yaaa
resim deki hatun bomba gibi bişe benim dudaklarım o kadar dolgun deil esmer hiç değilim solaryum ve malak gibi yatarsam o renk oluyorum evet :) bide benim gözlerim daha açık yeşil çok yeşil :DDDDDDD

resim deki hatun bomba gibi bişe benim dudaklarım o kadar dolgun deil esmer hiç değilim solaryum ve malak gibi yatarsam o renk oluyorum evet :) bide benim gözlerim daha açık yeşil çok yeşil :KK70:DDDDDD
Canim o bronz halin acayip animsatiyor...kiz burda bire bir tutmaz zaten amac animsattirmak ....ve tuttirdum iste...bu kadar kendini beğenmeyeni daha gormedim ya:))

Canim o bronz halin acayip animsatiyor...kiz burda bire bir tutmaz zaten amac animsattirmak ....ve tuttirdum iste...bu kadar kendini beğenmeyeni daha gormedim ya:))
yoo kendimi beğeniyorum ki ben ama yane koyduğun da taş gibi manken yahu manken :D ama sağol kuzum ben de bi potansiyel hissetmişin demek ki :D

Back
X