- 11 Aralık 2018
- 42.720
- 265.350
- 598
Efsane olur valla strobe, sen, ben, merve, calci falan birimizden biri erkek çıksa. Ne eğleniriz.Ya bunu geçen bende yazmistım keşke erkek ciksam çok eğlenceli olmaz mı diye
Yalnız ben erkek çıksam forumda deprem olur ya, çok eğlenceli olmaz mı?
Coğu üye uyelik iptali yaptırır nisa da oyle olmuştuEfsane olur valla strobe, sen, ben, merve, calci falan birimizden biri erkek çıksa. Ne eğleniriz.
Ahahah tam bir sapık kocaHayır bide her gün foto atıyorum benimki acayip olurdu ya düsünsene karımı cekip atiyorum ben diye
Hayır bide her gün foto atıyorum benimki acayip olurdu ya düsünsene karımı cekip atiyorum ben diye
Ahahah tam bir sapık koca
İfşa ettim kendimiBiz yine kadın delisi manyaklar filan olurduk da, sen tam sapık olurdun be Bibi
Olm karının fotoğrafını koymak başlı başına sapıklık. Başka bişey yapmana gerek yok kiİfşa ettim kendimiözelden de kimseye yürümuyom ki sapık çikayım bak nisaya ozelden harem kurmustu
Yanlız karım güzel kari haaOlm karının fotoğrafını koymak başlı başına sapıklık. Başka bişey yapmana gerek yok ki
Maşallah de kıçını kaşıYanlız karım güzel kari haa
Benim adım anlaşılmasın diye merve zatenEfsane olur valla strobe, sen, ben, merve, calci falan birimizden biri erkek çıksa. Ne eğleniriz.
Çok mantıklı. Ben bunu nasıl düşünemedim.Benim adım anlaşılmasın diye merve zaten
Ben niye Müge ve Esra oldum ya. Haaa tamam tamamKudrAlobar bence Asuman Dabak'a benziyor. Yaş olarak kudr gençtir tabi ama öyle bi izlenimi var bende. C Calcifer de Esra Erol
Ben erkeğim hatta çocuk bile doğurdum. Diş macunu gibi sıktım çıkardım jsjsnskEfsane olur valla strobe, sen, ben, merve, calci falan birimizden biri erkek çıksa. Ne eğleniriz.
Ay allah seni ya. Gözümde canlandırdım yanlışlıklaBen erkeğim hatta çocuk bile doğurdum. Diş macunu gibi sıktım çıkardım jsjsnsk
Ay allah seni ya. Gözümde canlandırdım yanlışlıklagece rüyama girecek
Karısını paylaşmaktan gurur duyan koca gibi koca hoş geldinHayır bide her gün foto atıyorum benimki acayip olurdu ya düsünsene karımı cekip atiyorum ben diye
Benim karım gibi karın olsaydı sende paylasırdınKarısını paylaşmaktan gurur duyan koca gibi koca hoş geldin
Benim karım gibi karın olsaydı sende paylasırdın
Ben ikna oldum adam haqlı dağılın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?