• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HANGİ ÜYE HANGİ ÜNLÜYE BENZİYOR YADA KAFANIZDA OLUŞTURDUĞU PROFİL NEDİR?

Evet tamamen geyik amaçlı açılmıştır.Eskiden böyle bir konu vardı.Üyeler için kafanızda canlandırdığınız portre nedir?Kim kime benziyor.Ünlüye benzetmek şart değildir.Çok abartı yapmadan buyrun.:süslü::süslü:

Not :Resim paylaşıp öyle yorum yapın.:KK70::KK70:
Ben beyonceye benziyorum :KK70:

Ben beyonceye benziyorum :KK70:
1663843505131.webp
buyur bakalım

Selam canlarım böyle atlamış gibi oldu sorry😁

Mesela pamuk musun nesin pamuk musun nesin bence minimalist,sade aurası yüksek bir imajda. Benzettigim bir foto atarak başlayacağım.
Senin bana hissettirdiğin de ailenin sevilen eğitimli çocuğu/torunu olman. Kendinden emin duruşlu, gücünü yanindakilerden degil kendinden alan birisin. Sanki senin evinde çiçekler çok güzel büyür, çiçek bakmakta iyisin gibi geliyor. Bu tamamen hissiyat. 🥰 Ben asla büyütemiyorum mesela. Kaktüs alsam o bile kurur.🥲

Senin bana hissettirdiğin de ailenin sevilen eğitimli çocuğu/torunu olman. Kendinden emin duruşlu, gücünü yanindakilerden degil kendinden alan birisin. Sanki senin evinde çiçekler çok güzel büyür, çiçek bakmakta iyisin gibi geliyor. Bu tamamen hissiyat. 🥰 Ben asla büyütemiyorum mesela. Kaktüs alsam o bile kurur.🥲
Kızlarımla her sabah konuşan bir manyağım.Türk edebiyatından isimleri bile var 😃Fuzulî (kaktüsüm)çiçek açtı mesela 🥰aşksın sen

Back
X