- 6 Aralık 2018
- 6.691
- 15.598
- 248
Üff bu bakışlar ne böyle ne kadar serttÇabuk bakın kaldırcam![]()
Ama Allah var çok güzel karısınız hanımefendi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üff bu bakışlar ne böyle ne kadar serttÇabuk bakın kaldırcam![]()
Teşekkürler hanımefendii sıra sizdeeeÜff bu bakışlar ne böyle ne kadar sertt
Ama Allah var çok güzel karısınız hanımefendi![]()
Sıra sende bekliyoruzÜff bu bakışlar ne böyle ne kadar sertt
Ama Allah var çok güzel karısınız hanımefendi![]()
Ama ben yoook,ben ııhTeşekkürler hanımefendii sıra sizdeee![]()
Sen benden önce demiştinSıra sende bekliyoruz
OhaaaTmm durun bakim![]()
Çok güzelsin bebişimCasper diye dalga geçenle küserim![]()
Bundan sonra benim için bir daha asla Burhan olamicaksınCanlarım çabuk bakın Burhan olmam gerek![]()
Tamamen nickin verdiği enerjiden dolayı öyle hissettim biliyo musun? Güzel geyik yapıyosun o yüzden kesin erkek muhabbetlerinden de anlar bu dedimYok kız hiç öyle değilim.![]()
Çok güzel yorumladın kızz duvar demek ben demekÇok güzelsin bebişimtotemlerin var mı? Enerjisel uğraş? Duvarların var gibi.Birde sende olur olmadık melankoliye sokar mısın kendini benim gibi
Erkek düşmanı olabilirim. Burhan da erkeklerle anlaşamıyo meselaTamamen nickin verdiği enerjiden dolayı öyle hissettim biliyo musun? Güzel geyik yapıyosun o yüzden kesin erkek muhabbetlerinden de anlar bu dedim![]()
Çoook bebeksin bebişimmmTmm durun bakim![]()
Nasıl duvar bildiğimiz duvar mı?Çok güzel yorumladın kızz duvar demek ben demekgerisini detaylı konuşalım sonra
![]()
Ne güzel kızmışsın Buhran abi maşallahErkek düşmanı olabilirim. Burhan da erkeklerle anlaşamıyo mesela![]()
Konuşuruz tabi. Duvar yani kastettiğim şu sabit fikir gibi,bi tecrübe sonrası net çok sert çizgi gibi. Herkesin vardır tabi. Ama sende çok yoğun hissettimÇok güzel yorumladın kızz duvar demek ben demekgerisini detaylı konuşalım sonra
![]()