- 28 Mart 2020
- 21.728
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.309
- 598
O kadara kadar hatırlamıyorum. Pijamali terlikli bir foto hatirliyorum. Linkini sormuslardi. Trendyoldan en yakin modeli linklemişti. Üzerindeki bu degil dediler sonra da ifşa ettiler.Hiçbir fotosu kendine ait çıkmadı galiba, o attığı bebek odası falan da.
Islak mendil olayi falanda vardi ya rezillik resmen javajabwŞeyi de hatirliyor musunn? Gebelik topiklerinden baska uyeler diyordu ki YA KIZLSR ÜSTÜNE GİTMEYİN NE OLMUŞSA OLMUŞ. TÜP BEBEK TRANSFERİ VAR ÜZMEYELİM .s.s.s
Kim oooHiçbir fotosu kendine ait çıkmadı galiba, o attığı bebek odası falan da.
Şu kedisini paylaşan abla vardi koltuk takımından,kedisinden aslında o olmadığını anlaşılmıştı.meger kedi de unluymusSiteye ilk üye oldugum zamanlar profil mesajlari bölümünde, insta bloggerlardan ss alip kendiymiş gibi paylaşan bir üye vardi. Hala var olabilir umutsuzlu bir şeydi adı. Yanlis hatirlamiyorsamHemsirecik ifşa etmişti. Bu falanca kadinin fotoğrafı sen değilsin diye. Şimdi ben de profile bir foto koyup kendimmiş gibi övdüreyim mi he?
Nicki hatırlamıyorum domestoslu bişey yapmıştı bi ara. 3.ye hamileydi.Kim ooo
Kocaya kaçmıştır havuzlu.Ay ben korktum şu an begüm uçmuş. Bizde uçar mıyız?
Ay evet sinirli bir kediydi ahagajsgsŞu kedisini paylaşan abla vardi koltuk takımından,kedisinden aslında o olmadığını anlaşılmıştı.meger kedi de unluymus
Mavi gözlü sarı saçlı psikolog olan hergun foto atıyordu yakalandı o mu
Tamam begümü kaybettik ama kalan sahalar bizim sıkıntı yokmuşKocaya kaçmıştır havuzlu.
Ay bu neydi anlatsana biraz djskslaIslak mendil olayi falanda vardi ya rezillik resmen javajabw
Dimi koltukta yırtık vardı herkes bu ne demiştiAy evet sinirli bir kediydi ahagajsgs
Yok bu o degil sanirim. Umutsuzlu bir adi vardi. Beş para etmez bir kocasi. Basarisiz tup bebekleri, bir de egitimsizdi diye hatirliyorum.Şu kedisini paylaşan abla vardi koltuk takımından,kedisinden aslında o olmadığını anlaşılmıştı.meger kedi de unluymus
Mavi gözlü sarı saçlı psikolog olan hergun foto atıyordu yakalandı o mu
Yok o zaman o değilYok bu o degil sanirim. Umutsuzlu bir adi vardi. Beş para etmez bir kocasi. Basarisiz tup bebekleri, bir de egitimsizdi diye hatirliyorum.
Her gün sürekli fotoğraf paylaşıyordu evet. Üyeler şikayet ediyordu, gözardı etsin görmek istemeyenler denmişti. İkizdi bebeleri sanki ya da yanlış hatirliyorum.Nicki hatırlamıyorum domestoslu bişey yapmıştı bi ara. 3.ye hamileydi.
O uyeye lincler aldigi islak mendili paylasinca başlamıştı, hatta baya tartisma oldu gebe kadini uzuyorsunuz diye zaten cok gecmeden ifsalandi gittiAy bu neydi anlatsana biraz djsksla
Bu farklı biriydi ama yaDimi koltukta yırtık vardı herkes bu ne demişti
Kedi de cins kediydi.
Ya o kiiimO uyeye lincler aldigi islak mendili paylasinca başlamıştı, hatta baya tartisma oldu gebe kadini uzuyorsunuz diye zaten cok gecmeden ifsalandi gitti
Ne yani evine islak mendil aldi diye aldiklarini duruma mo koyuyordu djsklsO uyeye lincler aldigi islak mendili paylasinca başlamıştı, hatta baya tartisma oldu gebe kadini uzuyorsunuz diye zaten cok gecmeden ifsalandi gitti
Asko valla eskilerden ya ismini hic kalmamis aklimdaYa o kiiim
DıdıttBen seni esmer havalı bir kadına benzetiyorum öyle bir Vibe veriyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?