• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HANGİ ÜYE HANGİ ÜNLÜYE BENZİYOR YADA KAFANIZDA OLUŞTURDUĞU PROFİL NEDİR?

Gittikçe güzellişiyorum yaw :KK70: Hayır buradaki beklentiyi karşılamak, sizleri hayal kırıklığına uğratmamak adına bir iki müdaheleye bile ok derim de, servetim yetmiyor bu kadarına :KK45:

Bunları benden güzel bir enerji alıyorsunuz olarak yorumluyorum. Çok teşekkürler :halay::KK200:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ÇOK KARİZMA YAW:KK53:
Gamzelerine kurban onun :D hele bir de konuşsun, o ses tonu o vurgulamaa, o gülüşşş...eriyor insan. 30 da da 50 de de bu kadar sevimli olur mu bi adam?

Hala seyretmeyen varsa Pride & Prejudice (aşk ve gururun) colin firth li versiyonunu şiddetle tavsiye ediyorum. 4-5 bölüm mini dizi halinde TRT yayınlamıştı. İnternette olması lazım.

Eva Green bebisim :KK66: ayni sen la iste

Hahahah .O zaman al sende kendini gör..
Bu arada harbiden benziyorsun bu kadına
20181116_160425.webp

Gamzelerine kurban onun :KK70: hele bir de konuşsun, o ses tonu o vurgulamaa, o gülüşşş...eriyor insan. 30 da da 50 de de bu kadar sevimli olur mu bi adam?

Hala seyretmeyen varsa Pride & Prejudice (aşk ve gururun) colin firth li versiyonunu şiddetle tavsiye ediyorum. 4-5 bölüm mini dizi halinde TRT yayınlamıştı. İnternette olması lazım.
bildiğin aşıksın sen:eek::eek:o değil hemen yaparız da aranızı yol masrafını kim karşılayacak

Back
X