Saç Uzatma Yöntemleri HANGI YAĞLARI YA DA ÜRÜNLERI DENEDINIZ??

Ya herseyden once ben sacima ombre yaptirmistim cok yipranmisti ustune yaz deniz kum gunes derken sacimi abartmiyorum 6 7 parmak kestirmek zorunda kaldim sonrasinda bu dax ile birlikte argan yagini kullandim elektriklenmesi kesildi sacimin yipranmis durmuyor canlandi ve hizli uzadi
Şampuanin yaglandirmasi kisiye göre degisms olabilir. Sizin önerinizi de arastrcm :)) argan yağıni ne sıklıkla kullandnz

BEN DE 3-4 AYDA BİR SİYAHA BOYARIM O KADAR BAŞKA BİŞEY YAPMIYORUM

Sac ve kas cok inatci seyler ve bakimlari cok pahali oluyor oyle bal maskesiymis yag maskesiymis cok etkili olmuyor ya da bana yaramadi bilemiyorum

ya boya röfle balyaj sürekli fön ya da maşaya maruz kalıyorsa haklısın bakımı pahalı oluyor. ama ben bunları yapmadığım hiç para harcamıyorum saça...

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

Back
X