Hangimiz Tuhaf ?

Arkana bakmadan kac

Sevgili konu sahibi, "had" diye bir şey var. Bundan bihaber olduğunuz çok açık. Şu an sevgili sıfatıyla uzun atlama yaparak milletin iç işlerine müdahale etme hakkını nasıl kendinizde görebiliyorsunuz? Pes yani! Bir de sinirlenmişsiniz de bıdı bıdı...

Bir atasözü der ki "Ya bu deveyi gütmeli ya bu diyardan gitmeli". Biraz nasiplenseniz hani.

Yorumunuz için teşekkür ederim...

Hangi sıfatla rahatsız oldunuz ki. Bir yanda akrabası bir yanda sevgilisi. Sonunuz ne olacak o bile belli değilken aile ilişkilerine ne diye karışırsınız anlamam.
Haaa adam zaten baştan durumu söylemiş. Ben böyle yapamam diyorsanız ilişkiyi bitirirsiniz olur biter.

Normal veya değil şu aşamada bu sizin yorum yapabileceğiniz bir mesele değil. Rahatsızsanız bu durumdan kendi hayatınızı ona göre şekillendirirsiniz

sebep nedir? yani yaş 38 ama sorunları olan biri mi? bazı ınsanlar kaybolur ya da topluma girerken huzursuz olur bunun gibi mi yoksa keyfi mi ? keyfi ise size boyle soyluyorsa inanın evlenince azalmaz artar bu durum...

Ölçün, biçin.
Hani şimdi haddiniz yokmuş ya(ki evet şu an karışamazsınız), evlendikten sonra beraber güzel bir gün geçirelim, hadi şu saatte sinemaya gidelim, evde keyif yapalım dediğinizde teyzesi vs ararsa ne yapacak, anladığım kadarıyla bırakıp gidecek değil mi?

Karışma hakkınız yok evet ama sorgulamak gayet haddinize.
Geleceğinizi yakmayın.

tuhaflıktan çok şunu diyebilirim seninle sevgilin arasındaki akrabalık anne baba ilişkisi kültürü çok farklı gibi geldi. birbirinizi çok seviyor olabilirsiniz ama ileride bu durum sizin sürekli tartışma ayrılık yaşamanıza sebep olur sen bu açıdan iyicene düşün bakalım.

Benim annem 60 yaşında hala tek yapar

Alismislar akrabalar.Ayak isleri icin sevgilinizi kullaniyorlar kendiside memnun durumdan.Sizin caninizi sıkan sebep ilerde de boyle olacak diye sanirim.Simdi den dikkati uzerinize cekmeyin is ciddiye binerse o zaman soz sahibi olursun gibime geliyor.Sonra kotu olan siz olursunuz.Gelemem bu islere derseniz yol verin gitsin simdi boyle ise ilerde de boyle olacak demis yani.Sevgiler..

Ben Egeliyim , o Karadenizli. Tespit nokta atışı oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…