- 19 Haziran 2013
- 24.857
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi nofilteryesmakeup
-
İletirim : )Sevgiline benden mesaj, lutfen ilet, senden acilen ayrilsin. Yani aklı varsa kacar gider.
Hayret bisey ya, sanane yani? Simdi buna karisan ileride neler yapmaz...
Yok kilitlemem : )Gerçekten de çok fena bir bayan.Evlense adamı eve kilitler gözümün önünden ayrılma diye..
Arkana bakmadan kacMerhaba arkadaşlar ,
26 yaşında bi sevgilim var .
Dün tartıştık sebep de şu ;
İstanbul’un bir ilçesinde oturuyor teyzesi. İlçeler de biri Ümraniye biri Üsküdar. Çoook uzak değil .
Gel beni al , size götür demiş.
Araba falan yok . Otobüsle gitmiş , teyzesini almış , kendi evine getirmiş. (Teyze yaş : 38 )
Bundan önce de buna benzer bi kaç olay oldu , yine aynı teyze ile .
Bankadan para çekmem lazım , hop gider teyzeye para çeker .
Markete çağırır , gider .
Ya ne bileyim biz böyle büyümedik ,
Benim kendi teyzem 50 yaşında hala kendi market , banka işini kendi yapar.
Ben de sinirlendim ; eli ayağı tutan insan , niye sürekli seninle yapıyor her işini dedim.
Yani bilemiyorum ; haksız da olabilirim.
O da aileme karşı hep böyle olucam , bu konuyu kabullen dedi.
Not : sadece teyze değil , hala , babanne , yenge vs. kim çağırırsa gidiyor . Sanki Superman :/
Merhaba arkadaşlar ,
İstanbul’un bir ilçesinde oturuyor teyzesi. İlçeler de biri Ümraniye biri Üsküdar. Çoook uzak değil .
Araba falan yok . Otobüsle gitmiş , teyzesini almış , kendi evine getirmiş. (Teyze yaş : 38 )
Ben de sinirlendim ; eli ayağı tutan insan , niye sürekli seninle yapıyor her işini dedim.
Not : sadece teyze değil , hala , babanne , yenge vs. kim çağırırsa gidiyor . Sanki Superman :/
Yorumunuz için teşekkür ederim...Sevgili konu sahibi, "had" diye bir şey var. Bundan bihaber olduğunuz çok açık. Şu an sevgili sıfatıyla uzun atlama yaparak milletin iç işlerine müdahale etme hakkını nasıl kendinizde görebiliyorsunuz? Pes yani! Bir de sinirlenmişsiniz de bıdı bıdı...
Bir atasözü der ki "Ya bu deveyi gütmeli ya bu diyardan gitmeli". Biraz nasiplenseniz hani.
Şu sakin cevabınız için tebrik ederim siziYorumunuz için teşekkür ederim...
Haklisin ama sevgilin sana rest cekmis.Kocam değil ama 38 yaşında birine sürekli yardımcı olması normal mi ?
Yoo bana da tuhaf geldi ama adam kabullen demisne denir ki?Bir bana mı tuhaf geldi bu durum ya..
Yoo bana da tuhaf geldi ama adam kabullen demisne denir ki?
Benim annem 60 yaşında hala tek yaparMerhaba arkadaşlar ,
Ben Egeliyim , o Karadenizli. Tespit nokta atışı oldu :)tuhaflıktan çok şunu diyebilirim seninle sevgilin arasındaki akrabalık anne baba ilişkisi kültürü çok farklı gibi geldi. birbirinizi çok seviyor olabilirsiniz ama ileride bu durum sizin sürekli tartışma ayrılık yaşamanıza sebep olur sen bu açıdan iyicene düşün bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?