- 11 Temmuz 2016
- 436
- 1.316
- 63
- 33
- Konu Sahibi nofilteryesmakeup
-
Ama konu sahibinin iliskisi ilerlerse evlendigin de cok sorun yasar. O yuzden sevgiliyken karisamazssin demek bana biraz abes geldi. Yanlis anlamayin tabi kiSevgilinizde söz hakkınız yoktur ortak hayatınız yok çünkü adı konulmuş bi şey yok sevgiliye aşırı anlam yüklemeye çalışmakta saçma konu sahibini muhatap aldım saçmaysa yorum yapıp dikkate almazsın sevgilim diye hayatına müdahale hakkını ararsan sevgilin olarak kalır sadece
Son paragraf bana diğerlerinden daha iyi geldi :) İnsan birini sevince hatalarını görmeyip , ya sonra ? diyemiyor sanırım. Teşekkür ederim yorumunuz için .Arkadslar biraz sizi haksiz bulmus ama gayet haklisiniz. Ayni sey basima geldi. 27 yasinda isinde gucunde gayet yakışıklı biri ile tanistim. Hani gordugunuz de ideal es profiline uyuyor. Ilk bulusmadan sonra tekrar bulustuk. Kuzenim ben ve o. Kuzen olayi biraz spontane gelisti. O yuzden konuyla ilgili degil.
Kahveler soylendi cat bir telefon. Teyzesi aramis cocuklarla birlikte biyere gidecekmis ondan rica etmis bizi alip birakabilir misin diye. Ben de dedim sikinti yok. Perisan olmasin kadin çocuklarla madem. Cabuk gelicem dedi gitti.
Aradan bir on dk gecti, neymis teyzesi yarim saat uzaktan dugun kiyafeti bakmaya gidecekmis onu goturecegi icin gelemeyecekmis. Bir ozurler falan tabi. Ben de bozuldum ama birsey demedim. Bes dk sonra tekrar aradi, amcasi yardimci olacakmis teyzesine yanima gelsinmis.
Dedim gelme istemiyorum. Hatta bundan sonra görüşmeyelim ki gercekten de ciddiydim blof degil yani. iste nedenmiste falan da filan da. Kapadim telefonu. Bu kadar abartmazdim ama daha once telefonda konusurken, halasini bir saat uzaklikta ki bir sehire almaya gittigini soylemisti. Tabi olaylar ust uste gelince bir aydinlanma yasadim. Dedim sen ailenin milli soforumusun. Gel deyince gel git deyince git. Daha ikinci bulusmamizda beni masa da birakan ilerde evlenince koynumdan cikar gider dedim. Yok iste onlar ailem kopamam birakamam. Dedim sen sorunlumusun ben sana aileni mi birak diyorum. Nerde nasil davranmasini bilmeyen olgunlasmamis bir cocuksun. Hatta annenden gobek bağın bile kesilmemis olabilir dedim. Sonra da aileye bagimli olmakla ilgili kisilik bozuklugunu aciklayan bir makale attim wp tan.
Sonra ara ara yazdi ama hic umursamadim. Sonuc olarak o iliski ilerleyecek olsa kendime es yerine bir anne kuzusunu alamazdim. O yuzden konu sahibi canini seviyorsan ve akil sagligin senin icin onemliyse arkana bile bakmadan kac. Inan unutursun. Suan asik oldugum kisi 4. Iliskim ve tum iliskilerime de asiktim. Unutamam deme ve uzaklas. Unutulamayacak olsa ben unutamazdim. Simdi hic birinin esamesi okunmuyor.
Tam olarak anlatmak istediğim buydu aslında. Yoksa ihtiyaç sahibi olan bir akrabaya anlık yardım edilebilir . Beni anladığınız için teşekkür ederim :)Bu yardimlasma degilki bu kullanilmak. Arada sirada olur yaparsin ama sürekli olmasi can s1k1ci
Adam söylemiş ben buyum diye evlenir ya da evlenmez ona kalmış hem niye bu kadr yaptığı kötü bi şey gibi konuşuluyor ki... Evlendikten sonra illa ki öncelikleri değişiyor erkeklerinAma konu sahibinin iliskisi ilerlerse evlendigin de cok sorun yasar. O yuzden sevgiliyken karisamazssin demek bana biraz abes geldi. Yanlis anlamayin tabi ki
İlla ki değil, bazılarının değişiyor, bazılarının değişmiyor.Adam söylemiş ben buyum diye evlenir ya da evlenmez ona kalmış hem niye bu kadr yaptığı kötü bi şey gibi konuşuluyor ki... Evlendikten sonra illa ki öncelikleri değişiyor erkeklerin
Rica ederim konu sahibi. Girip konularimi okuyun isterseniz. Orda once ki iki iliskimde ki duygularim yaziyor. Ilk konu da kine 6 ay agladim ikincisine 3 ay. Simdi ki sevgilime de asigim ama artik o kadar aglarmiyim bilmiyorum. Tabi ki uzulurum ama artik acaba unuturmuyum dusuncelerine sahip degilim. Tecrubenin en iyi yani bu. Ama acaba pisman olurmuyum dusuncesine bir dk bile girmeden kac. Inan kocan koynundayken gittigin de yada cok onemli bir organizasyonun ortasinda gittiginde daha cok pisman olursunSon paragraf bana diğerlerinden daha iyi geldi :) İnsan birini sevince hatalarını görmeyip , ya sonra ? diyemiyor sanırım. Teşekkür ederim yorumunuz için .
Sevgilinizde söz hakkınız yoktur ortak hayatınız yok çünkü adı konulmuş bi şey yok sevgiliye aşırı anlam yüklemeye çalışmakta saçma konu sahibini muhatap aldım saçmaysa yorum yapıp dikkate almazsın sevgilim diye hayatına müdahale hakkını ararsan sevgilin olarak kalır sadece
Tam olarak anlatmak istediğim buydu aslında. Yoksa ihtiyaç sahibi olan bir akrabaya anlık yardım edilebilir . Beni anladığınız için teşekkür ederim :)
Bunun yaşla alakası yok. Abimin eşi ve kv Side böyle. Kv si şehir dışına çıkmak istediğinde abim ist ank gelir kv yi istediği şehire götürür birde uçak biletlerini falanda karşılar ,cebine parayı verir birde taksiyle gideceği yere teslim eder geri döner.Kocam değil ama 38 yaşında birine sürekli yardımcı olması normal mi ?
Yavrucum arkana bakmadan kaç kurtul çok çekersinMerhaba arkadaşlar ,
26 yaşında bi sevgilim var .
Dün tartıştık sebep de şu ;
İstanbul’un bir ilçesinde oturuyor teyzesi. İlçeler de biri Ümraniye biri Üsküdar. Çoook uzak değil .
Gel beni al , size götür demiş.
Araba falan yok . Otobüsle gitmiş , teyzesini almış , kendi evine getirmiş. (Teyze yaş : 38 )
Bundan önce de buna benzer bi kaç olay oldu , yine aynı teyze ile .
Bankadan para çekmem lazım , hop gider teyzeye para çeker .
Markete çağırır , gider .
Ya ne bileyim biz böyle büyümedik ,
Benim kendi teyzem 50 yaşında hala kendi market , banka işini kendi yapar.
Ben de sinirlendim ; eli ayağı tutan insan , niye sürekli seninle yapıyor her işini dedim.
Yani bilemiyorum ; haksız da olabilirim.
O da aileme karşı hep böyle olucam , bu konuyu kabullen dedi.
Not : sadece teyze değil , hala , babanne , yenge vs. kim çağırırsa gidiyor . Sanki Superman :/
Ikinizde tuhafsiniz. Bence cok uyumlu bir cift olmussunuz.Merhaba arkadaşlar ,
İstanbul’un bir ilçesinde oturuyor teyzesi. İlçeler de biri Ümraniye biri Üsküdar. Çoook uzak değil .
Araba falan yok . Otobüsle gitmiş , teyzesini almış , kendi evine getirmiş. (Teyze yaş : 38 )
Ben de sinirlendim ; eli ayağı tutan insan , niye sürekli seninle yapıyor her işini dedim.
Not : sadece teyze değil , hala , babanne , yenge vs. kim çağırırsa gidiyor . Sanki Superman :/
Geleceğimi mi görsem bu mesajda :)Bunun yaşla alakası yok. Abimin eşi ve kv Side böyle. Kv si şehir dışına çıkmak istediğinde abim ist ank gelir kv yi istediği şehire götürür birde uçak biletlerini falanda karşılar ,cebine parayı verir birde taksiyle gideceği yere teslim eder geri döner.
Alınması gerektiğinde de yine aynı işlem
Bazı insanlar Kadının yalnız başına dışarı çıkmayacağına inanır. Size önerim rahat bir ailede büyüdüyseniz uzak durun. Ben böyle bir ailede büyümeme rağmen bu yaşam şeklini hiç bir şekilde benimseyemedim.
Erkek arkadaşınız benimsemiş ki bunu uyguluyor ilerde de size uygulayacaktır.
Siz öyle algılayn ozamanİnsanları birbirine bağlayan duygulardır. Evlenmeyip birlikte yaşayan insanlar da birbirine fikir vermesin o zaman.
Desene evlensen sen doğuma girerken adam teyzesini almaya gidecek nefret ederim herşeyi bu kadar abartanları iyiliğin de bir tarzı olmalı ihtiyacı yok kadın yürüyor ne güzel neden bu kadar nazlatmak...Merhaba arkadaşlar ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?