Anksiyete bozukluğum da sütümü etkiliyor sanırım. Aklımda sürekli bebeğime yetememe duygusu var.
O dediklerinizi yapıyorum zaten
Minik bir etki değil. 34 kiloyla doktora gittim, beni psikoloğa, o da psikiyatriye yönlendirdi. 2 ay sonunda 52 kiloydum.
Galac... kullanıyorum şuan. Onu mu diyorsunuz?
Emiyor ama doymadan azalıyor. Bebeğim de sinirlenip ağlamaya başlıyor. Böyle böyle soğuyacak diye korkuyorum.
Hapın tam hali çok az geçiyormuş. Ben çeyrek kullanıyordum en son. Yeterince sıvı alıyorum. Ona rağmen sütüm az.
Zaten bunun kararını onlar verecek. Hamileyken kbb doktoru hamilelerin kullanmaması gereken bir ilaç yazdı. Gözü kapalı her denileni yapamam. Deneyimlerden faydalanmaya çalışıyorum.
Doktor sadece aptamil kullan dedi. Onun dışına çıkamıyorum maalesef.
Sırf anne sütü vermek istiyorum. Ama olmazsa da dediğiniz şekilde devam edeceğiz.
Zok akışlı biberon kullanıyorum. Ondan da baya zor emiyor. Biberonla karnı doysa bile illa göğsümden emmek istiyor.
İştahım sıfır, acıkma hissim yok.
Amin çok sağolun.
Onu babam almış getirmiş. Doktorumuza sordum 6 aydan önce kesinlikle vermeyin dedi. Demir ve bir kaç şey eksikliği daha yapıyormuş.
Anksiyete bozukluğum var. Sürekli ümitsizlik ve depresyon hali. İştahsızlığım bunların sonucu maalesef.