- 16 Kasım 2023
- 30
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi neanladinyurdagull
-
Hayır tabiki de ne münasebet sadece arada ki sevgi farkını belirtmek için yazdım.Eski sevgilinizi geri mi döndü?
Önce biraz sakin olun kimsenin hayalleri ile oynadığım yok. Seviyorum ama evliliğin sadece sevgiden ibaret olmadığını biliyorum çok severek evlenmek mi yeterli düzeyde sevip evlenmek mi daha mantıklı olur diye sordum!Şu anki erkek arkadaşını seviyorsan, mantığın da uygun buluyorsa ve hala daha kafanda soru işareti varsa, ilişkiyi bitir ki karşındaki insanın da hayalleri ile oynama!
Hayır tabiki de ne münasebet sadece arada ki sevgi farkını belirtmek için yazdım.
Sakin olmadığım kanısına nerden kapıldın ki? Yazdığım cevap anlamasını bilen için gayet açık bence!Önce biraz sakin olun kimsenin hayalleri ile oynadığım yok. Seviyorum ama evliliğin sadece sevgiden ibaret olmadığını biliyorum çok severek evlenmek mi yeterli düzeyde sevip evlenmek mi daha mantıklı olur diye sordum!
O zaman ayrılın ve evlenmeyin.Önce biraz sakin olun kimsenin hayalleri ile oynadığım yok. Seviyorum ama evliliğin sadece sevgiden ibaret olmadığını biliyorum çok severek evlenmek mi yeterli düzeyde sevip evlenmek mi daha mantıklı olur diye sordum!
Arkadaşlar ben mi yanlış ifade ettim kendimi acaba? Bir senelik ilişkimden bahsetmiyorum aldatıldım ve bitti onu çok seviyordum dedim şuan ki erkek arkadaşımıda seviyorum ama diğer ilişkide ki kadar yoğun değil arada ki farkı görebiliyorum kendimde bunu belirttim.Hem aşk hemde mantık bir arada olmak zorunda başka türlü sesizce acı çekersiniz.
Ayrıca arzu duymadığınız birini bir sene boyunca hayatında tutmak hiç doğru değil. Boşuna karşı tarafın zammının çalıyorsunuz. Belki sizinle birlikte olduğu zaman dilinde sizinle birlikte olmasaydı adamın hayatında onu sevecek başka biri girecekti. Gerçekten büyük haksızlık.
Sakin olmadığım kanısına nerden kapıldın ki? Yazdığım cevap anlamasını bilen için gayet açık bence!
Hanımefendi o ilişkim bitti bitti şuankini kast ettim henüz 5 ay oldu"Ne münasebet" diyorsunuz ama duygularınız dan emin olmadığınız birini, tam bir senedir sırf yanlız kalmamak ve kendimizi iyi hissetmek için hayatınızda tutuyorsunuz.
Bu cevap ile benim cevabım ne alaka?Hanımefendi o ilişkim bitti bitti şuankini kast ettim henüz 5 ay oldu
Üslubunuzdan olabilir meselaSakin olmadığım kanısına nerden kapıldın ki? Yazdığım cevap anlamasını bilen için gayet açık bence!
1 senedir duyguları ile oynayıp umut verdiğimi söylüyorsunuz? Alakası buBu cevap ile benim cevabım ne alaka?
Teşekkür ederimDaha gençsiniz arkadaşım, şimdi sırf evlenmiş olmak için evlenirseniz, ileride karşınıza aşık olacağınız biri çıkabilir ve yazık olur. Evlenmek zorunda değilsiniz. Ben olsam kafamda soru işaretleri varken evlenmem. İyi vakit geçirmek ve sohbetten keyif almaktan ibaret değil evlilik, ilişki için bile kriter olamaz benim için, arkadaşlık dediğimiz şey bu zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?