Hangisi daha doğru olur?

neanladinyurdagull

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2023
30
3
1
29
Herkese merhabalar 27 yaşındayım şuan hayatımda biri var ve ciddi düşünüyoruz. Bu ilişkimden yaklaşık 1 sene önce yaşadığım ilişkide karşı tarafı çok seviyordum ve ne yazık ki sevince mantığını kaybeden biriyim o ilişkimde aldatıldım. Zor dönemler geçirdim ve 1 sene sonra şuan ki erkek arkadaşımla tanıştım onu seviyorum ama böyle aşk derecesinde bir sevgi değil yada çok seviyorum diyemem. Beraber vakit geçirmekten sohbet etmekten keyif alıyorum ama öyle büyük bir sevgi yok benim tarafımdan. Çok severek evlenmek mi yoksa yeterli düzeyde sevip daha çok mantığınla haraket ettiğin bir evlilik mi daha uzun ömürlü olur? Burada ve çevremde gördüğüm kadarıyla çok sevip pişman olanda var mutlu olanda var. Hangisi daha doğru olur sizce?
Şimdiden teşekkürler

Hem aşk hemde mantık bir arada olmak zorunda başka türlü sesizce acı çekersiniz.
Ayrıca arzu duymadığınız birini bir sene boyunca hayatında tutmak hiç doğru değil. Boşuna karşı tarafın zammının çalıyorsunuz. Belki sizinle birlikte olduğu zaman dilinde sizinle birlikte olmasaydı adamın hayatında onu sevecek başka biri girecekti. Gerçekten büyük haksızlık.

Şu anki erkek arkadaşını seviyorsan, mantığın da uygun buluyorsa ve hala daha kafanda soru işareti varsa, ilişkiyi bitir ki karşındaki insanın da hayalleri ile oynama!
Önce biraz sakin olun kimsenin hayalleri ile oynadığım yok. Seviyorum ama evliliğin sadece sevgiden ibaret olmadığını biliyorum çok severek evlenmek mi yeterli düzeyde sevip evlenmek mi daha mantıklı olur diye sordum!

Hayır tabiki de ne münasebet sadece arada ki sevgi farkını belirtmek için yazdım.

"Ne münasebet" diyorsunuz ama duygularınız dan emin olmadığınız birini, tam bir senedir sırf yanlız kalmamak ve kendimizi iyi hissetmek için hayatınızda tutuyorsunuz.

Sakin olmadığım kanısına nerden kapıldın ki? Yazdığım cevap anlamasını bilen için gayet açık bence!

O zaman ayrılın ve evlenmeyin.

Arkadaşlar ben mi yanlış ifade ettim kendimi acaba? Bir senelik ilişkimden bahsetmiyorum aldatıldım ve bitti onu çok seviyordum dedim şuan ki erkek arkadaşımıda seviyorum ama diğer ilişkide ki kadar yoğun değil arada ki farkı görebiliyorum kendimde bunu belirttim.

Daha gençsiniz arkadaşım, şimdi sırf evlenmiş olmak için evlenirseniz, ileride karşınıza aşık olacağınız biri çıkabilir ve yazık olur. Evlenmek zorunda değilsiniz. Ben olsam kafamda soru işaretleri varken evlenmem. İyi vakit geçirmek ve sohbetten keyif almaktan ibaret değil evlilik, ilişki için bile kriter olamaz benim için, arkadaşlık dediğimiz şey bu zaten.

Sakin olmadığım kanısına nerden kapıldın ki? Yazdığım cevap anlamasını bilen için gayet açık bence!

"Ne münasebet" diyorsunuz ama duygularınız dan emin olmadığınız birini, tam bir senedir sırf yanlız kalmamak ve kendimizi iyi hissetmek için hayatınızda tutuyorsunuz.
Hanımefendi o ilişkim bitti bitti şuankini kast ettim henüz 5 ay oldu

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…