• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangisi daha doğru olur?

Başkasının duyguları hakkında sanki kadının içindeymiş gibi yorum yaparken sizin duygularınız hakkında biz yorum yapınca saçmalıyor olduk. İşinize gelmeyen nokta bu.

Evet sarkastik yanımı çok seviyorum. Herkesin becerebileceği bir şey değil maalesef.

Nerden biliyorsunuz avukata ihtiyacı olmadığını? Sordunuz mu? Siz her şeyi ücret karşılığı mı yapıyorsunuz?

Boş, saçma ve sarkastik tarafınızı kendinize saklayın.
Burda konu sahibini zararına hiç bir yorum yapmadı, tersine onu ileri de arzu duymadığı birini ileride seve bilirim mantığı ile hareket edip hayatında tutması gerektiği yönde yorumlar yaptım. Ama ne gariptir ki siz her zamki gibi alay edecek birini bulamayınca benim yorumlarıma saçma sapan sözde o "sarkastik" tarafınızla anladınız daha doğrusu anlamak istediniz.

Boş, saçma ve sarkastik tarafınızı kendinize saklayın.
Burda konu sahibini zararına hiç bir yorum yapmadı, tersine onu ileri de arzu duymadığı birini ileride seve bilirim mantığı ile hareket edip hayatında tutması gerektiği yönde yorumlar yaptım. Ama ne gariptir ki siz her zamki gibi alay edecek birini bulamayınca benim yorumlarıma saçma sapan sözde o "sarkastik" tarafınızla anladınız daha doğrusu anlamak istediniz.
Yok ben kendime saklamayacağım ama siz rahatsız oluyorsanız göz ardı et sekmesi bir tık uzağınızda 😂

Hala kadına sevmediği arzu duymadığı diyorsunuz elli kere seviyorum dediği halde. Eleştirim buna en başından beri. Kadın SEVİYORUM diyor. Büyük harfle yazdım okuması daha kolay olur.

Önce biraz sakin olun kimsenin hayalleri ile oynadığım yok. Seviyorum ama evliliğin sadece sevgiden ibaret olmadığını biliyorum çok severek evlenmek mi yeterli düzeyde sevip evlenmek mi daha mantıklı olur diye sordum!
Çok sevmek ve ya yeterli düzeyde sevmek mi?
Anlamları karıştırınız galiba ilkine deli gibi aşıkmış sınız bu adamı ise mantık sınırları içinde seviyorsunuz öyle büyük tutku falan yok iyi koca olur bundan diye düşünüyorsunuz.Tercih sizin bu adamla aynı hayatı aynı yatağı paylaşacak siniz ilerde öyle büyük aşkla evlenmedim sevdim ama evlilik ilerleyince tutku ve aşkı izledim yapamıyorum falan demeyin yazık.....
Mutlu olma sonradan deli gibi aşık olma ihtimaliniz var ama bu ihtimal çok güvenmeyin .İyice tartın

Yok ben kendime saklamayacağım ama siz rahatsız oluyorsanız göz ardı et sekmesi bir tık uzağınızda 😂

Hala kadına sevmediği arzu duymadığı diyorsunuz elli kere seviyorum dediği halde. Eleştirim buna en başından beri. Kadın SEVİYORUM diyor. Büyük harfle yazdım okuması daha kolay olur.

Bakınız sarkastik tarafı olan hanım efendin,
beş aydır adamla birlikte ona rağmen buraya konu açacak kadar duygularından emin değil ve konu sahibi "mantık evliliği mi yoksa severek evlenmek mi"diye soruyor. Yani duygularında gayet emin.
Tabi siz tamamen o sarkastik tarafınızla yorumlara odaklandığınız için bu yorumları yapmanız normal

beş aydır adamla birlikte ona rağmen buraya konu açacak kadar duygularından emin değil ve konu sahibi "mantık evliliği mi yoksa severek evlenmek mi"diye soruyor. Yani duygularında gayet emin.
Tabi siz tamamen o sarkastik tarafınızla yorumlara odaklandığınız için bu yorumları yapmanız normal
İnsan kendi ağzıyla seviyorum diyorsa hayır sevmiyorsun demek çok komik kaçıyor. Sarkastik komik bile değil, bayağı (basit anlamında) komik. (Bir kelime öğrendiniz her mesajınızda kullanacaksınız sanırım idrak edene kadar 😂 yarın gelin yenisini öğreteyim)

İnsan kendi ağzıyla seviyorum diyorsa hayır sevmiyorsun demek çok komik kaçıyor. Sarkastik komik bile değil, bayağı (basit anlamında) komik. (Bir kelime öğrendiniz her mesajınızda kullanacaksınız sanırım idrak edene kadar 😂 yarın gelin yenisini öğreteyim)

Aman! Ben almayayım o bilgim eksik kalsın.

Konu sahibi sevdiğinden madem bu kadar eminse niçin konu açmış o zaman?

Aman! Ben almayayım o bilgim eksik kalsın.

Konu sahibi sevdiğinden madem bu kadar eminse niçin konu açmış o zaman?
Diğer ilişkisi daha yüksek perdede yaşanmış çünkü, onunla kıyaslıyor. Her ilişki aynı seviyede hislerle yaşanmaz. Bir adam aklınızı başınızdan alırken diğeri daha sakin, daha oturmuş bir duygu hissettirir, öbürünün üzerinden elinizi çekemez sürekli dokunmak istersiniz ama duygular daha az yoğundur vs. Her ilişkide her duygu aynı oranda yaşanmaz. Herkes ilk görüşte aşık olmaz. Bazı insanlar zamanla sever, bağlanır. Yani dünya sizin hislerinizden ibaret değil. Kendi hislerinizle başkalarının duygu durumunu yorumlayamazsınız. Anlıyorum seçeneğiniz olmadığını düşündüğünüz için uyumlu gördüğünüz adama büyük hisler beslemişsiniz çok hızlı şekilde ama dediğim gibi herkes siz değil. Bu kadıncağız yaşadıklarının normal olup olmadığını anlamak için bu tip şeyleri daha önce yaşamış TECRÜBELİ insanlara danışıyor. Seviyor muyum ya da sevgimden emin değilim demiyor, eskisine hissettiklerimin aynısını hissetmiyorum normal mi diyor.

O koca mesajdan buna cevap. Siz konu sahibinin seçeneği olup olmadığı kanısına nerden vardıysanız ordan vardım.
Ama sıkıldım sizden biraz. Sanırım bu sohbete burda nokta koyacağım.

Hayret! Yetiskinlten uzak sarkastik taradınizdan dolayı sürdürürsünüz diye düşündüm,beni yanıltnız. Ayrıca benden sıkılmanızda umrumda sanki.

Hayret! Yetiskinlten uzak sarkastik taradınizdan dolayı sürdürürsünüz diye düşündüm,beni yanıltnız. Ayrıca benden sıkılmanızda umrumda sanki.
Yarın gel “niş” kelimesi üzerine konuşalım. Onu da iyice kavratayım sana 😂
Çok sıkıcısın bebeyim, ne yapayım. Haydi selametle.

Şu an yürürlükte olan sevgiliniz evlilikten hiç söz etti mi?
Yani kendisi böyle bir kıyas konusu olduğunu biliyor mu?
Aşk da gereklidir mantık da.
Ben anlamıyorum bu aşk evliliği ve mantık evliliği şeklinde kategorize etmeleri.
En az, evlenilecek insan - eğlenilecek insan kıyaslaması kadar saçma.
Eğlenemediğin kişiyle neden evlenesin?
Siz ikisi ile de evlilik düşünmeyin.

Aşkın kimyası diye birşey var ve salgılattığı hormonlar en uzun süreninde dahi iki sene sonunda son buluyor. Ayakların yerden kesilme halinin bir raf ömrü var. Çok nadir şansta çift var ömrünün sonuna kadar aşık kalan, onlarda da aşk halinin delice severken birbirinin üzerine titreme, sevgi ve saygının zarif bir alışkanlık halini almasından dönüşüm geçirerek tezahür ettiğini düşünüyorum.

O sebepten mutlu ve uzun ömürlü evliliklerin ilk görüşte başlayan bir aşkın devamı olmayıp, sevgiye karşılıklı emek vermek, onu saygı ile desteklemek, karşılıklı tahammülün yüksek olması, kendi ihtiyaç ve sınırlarının partnerininkiler tarafından tarumar edilmemesi bilakis korunması gibi olmazsa olmazlardan oluştuğu kanaatindeyim. Buraya kendimizce önemli bir çok kriteri de ekleyebiliriz. Bunlarla beraber sizi anlayan bir insanı seversiniz ancak sizi anlamayı reddedenide bir yere kadar seveceksiniz.
Karşınızdakinin karakteri, sorunlara yaklaşma şekli, ilişki şekliniz kadar koşulları da mühim. Sevgi veya mantık, ikisinden birini gözardı ederek yola çıkmak mutluluğun kaderi üzerine kumar oynamaktan farksız.

Duygularımdan emin değilim mi dedim? Seviyorum ama aşk olarak yoğun değil dedim mantığımla sevgimi eşit düzeyde götürüyorum. Çok âşık olarak bir evililik yürütmek mi yoksa yeterli düzeyde sevgi ile mı diye fikir istedim.

Ben özellikle eş adayı olarak iki ilişkinizi de kastetmeyip, onlara karşı hislerinizi kıyas ederek bir sonuca varmak istediğiniz izlenimine kapılarak yazdım bu arada. Yani konuyu genel anlamda soruyorsunuz ilişkileriniz özelinde değil değil mi?

Şu an yürürlükte olan sevgiliniz evlilikten hiç söz etti mi?
Yani kendisi böyle bir kıyas konusu olduğunu biliyor mu?
Aşk da gereklidir mantık da.
Ben anlamıyorum bu aşk evliliği ve mantık evliliği şeklinde kategorize etmeleri.
En az, evlenilecek insan - eğlenilecek insan kıyaslaması kadar saçma.
Eğlenemediğin kişiyle neden evlenesin?
Siz ikisi ile de evlilik düşünmeyin.
Bende mi bir problem var acaba? Eğlenmediğim kanısına tam olarak nasıl vardınız, bir bütün olarak değerlendiriyorum pek âlâ her anlamda lakin diğer ilişkimde ki kadar âşık oldum diyemiyorum diye belirttim defalarca. Seviyorum eğleniyorum vakit geçirmekten hoşlanıyorum bunlar evlilik için yeterli mi diye mi sordum konu nerden nerelere çekildi

Ben özellikle eş adayı olarak iki ilişkinizi de kastetmeyip, onlara karşı hislerinizi kıyas ederek bir sonuca varmak istediğiniz izlenimine kapılarak yazdım bu arada. Yani konuyu genel anlamda soruyorsunuz ilişkileriniz özelinde değil değil mi?
Genel olarak sormak istemiştim aslında illa deli gibi âşık olunması mı gerekiyor ben mutluyum saygı çerçevesinde güzel bir ilişkim var sadece çok yoğun duygular beslemiyorum ama bu sevmediğim anlamına gelmiyor hiç evlenmedim dolayısıyla nasıl bir süreç bilmiyorum o yüzden sormak istemiştim ama konu çok farklı yerlere gitti

Diğer ilişkisi daha yüksek perdede yaşanmış çünkü, onunla kıyaslıyor. Her ilişki aynı seviyede hislerle yaşanmaz. Bir adam aklınızı başınızdan alırken diğeri daha sakin, daha oturmuş bir duygu hissettirir, öbürünün üzerinden elinizi çekemez sürekli dokunmak istersiniz ama duygular daha az yoğundur vs. Her ilişkide her duygu aynı oranda yaşanmaz. Herkes ilk görüşte aşık olmaz. Bazı insanlar zamanla sever, bağlanır. Yani dünya sizin hislerinizden ibaret değil. Kendi hislerinizle başkalarının duygu durumunu yorumlayamazsınız. Anlıyorum seçeneğiniz olmadığını düşündüğünüz için uyumlu gördüğünüz adama büyük hisler beslemişsiniz çok hızlı şekilde ama dediğim gibi herkes siz değil. Bu kadıncağız yaşadıklarının normal olup olmadığını anlamak için bu tip şeyleri daha önce yaşamış TECRÜBELİ insanlara danışıyor. Seviyor muyum ya da sevgimden emin değilim demiyor, eskisine hissettiklerimin aynısını hissetmiyorum normal mi diyor.
Ben yoktum neler olmuş anaa 🙄 Herkes anlamak istediği gibi anlamakta özgür ben ne dersem diyim yine anlaşılmadı ama teşekkür ederim avukat hanım benim yokluğumda gerçekten anlamış biri olarak yaklaşımınız ve tututmunuz için 😊

Bende mi bir problem var acaba? Eğlenmediğim kanısına tam olarak nasıl vardınız, bir bütün olarak değerlendiriyorum pek âlâ her anlamda lakin diğer ilişkimde ki kadar âşık oldum diyemiyorum diye belirttim defalarca. Seviyorum eğleniyorum vakit geçirmekten hoşlanıyorum bunlar evlilik için yeterli mi diye mi sordum konu nerden nerelere çekildi
Evet sizde problem var, okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Ben onu örnek olarak verdim aşk mı mantık mı sorunsalına yönelik.
Evlilik istiyorsanız, aşk da mantık da olmalı. Bu kadar basit söylediğim ama çok öfkelisiniz ve anlamadan okuyorsunuz.
Ne anladın Yurdagül diyorum bir daha.

Back
X