Hangisi daha mantıklı sizce ??

capricorn87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
2.011
1.714
83
Daha önce konu actim .Yıllık izine gideceğiz Allah'ın izniyle .Batman'dan .benim ailem Bursa eşimin İzmirde .Ve ben Mart ayında dönecek şekilde 2 aya yakın kaldığım için başta bursayi eş geçmek istedi .Şuan da dönüşte ugrayaalim filan diyor .
Ama ben açıkçası önce İzmir'e gidersek 15-16 gün kalırız rahat ve istemiyorum .Tatile vs eşim yqnqsmiyor çünkü oğlum daha bugün gittiğimiz bir yerde canimizi yedi seneye öyle yaparız vs deyip geçiyor .

1.batman -ankrada arkadaşımız var orada 1 gün kalıp ben ordan Bursa dav2-3 gün geçirip İzmir'e gidelim diyorum esimde Ankara dan afyon üzerinden İzmir diyor

2.antep-adana konya güzergahından direk İzmir oradan dönüşte Bursa ve Ankara ...

yani Ankara'dan Bursa'ya gitmek yerine 100 saat yolu uzatıp İzmir'e gitmek çok daha saçma geliyor bilmiyorum .

bu arada iki ailede sıkıntılı ,sorunlu ve 2-3 günden fazlasını haketmiyor önceki konumda var uzatmak istemiyorum o yüzden.

ama eşim yılda 1 kez gidebildiği için 10 günden aşağısını izinden saymiyor tabi 3 günden sonra sıkılıyor o da ayrı ...

neyse hangi yol daha mantıklı sizce ??

Eşiniz haklı.
Siz zaten uzun süre görüşmüşsünüz ailenizle.
Adam senede bir defa gidecek bir zahmet biraz zaman geçirsin.
Onun ailesine de gittim eşim yokken 8-9 gün kadar .uzun kaldığım için Bursa'da 2-3 gün geçirelim diyorum izin yol harici 20 gün .
Yani şu izinden nefret ediyorum gerçekten dinlenmiyorum aksine daha bir eziyet oluyor :/

Önce İzmir mi diyisunuz yani

İdare etmelisiniz. Eşiniz haklı
Önce izmir dönüşte mi Bursa Ankara vs diyisunuz ?

Ya açıkçası esimle gittiğimizde ailesine bir haller olduğu için uzun kalmak istemiyorum ne yalan söyleyeyim ne kadara oyalanaraka gitsem kar diye bakıyorum artık :/

Bence dönüşte bursa ankara. Senede 10 gün nedir ki duymamazlıktan görmemezlikten gelmeye calışın zor ama o da ailesi

Siz görüşmüş olabilirsiniz ama eşiniz görüşmemiş ailesiyle. Ayrı ayrı gitme durumunuz yok illa birlikte gidilecekse önce İzmir diyorum evet.

Bence dönüşte bursa ankara. Senede 10 gün nedir ki duymamazlıktan görmemezlikten gelmeye calışın zor ama o da ailesi
Önce oraya gidersek 15-16 gün olur .Tek başıma gittiğimde gayet iyiydi herkes ama eşim gelince ne olur bilmiyorum çünkü daha görür görmez kendilerini yerlere atıl ayilip bayilan ,abisini yanımda oturduğu için kiskanip kucagina yatmaya çalışan eşim en yaoiayisun deyince de onu ytirursin ama diyen tuhaf tipwlerdi o yüzden uzun durmak istemiyorum ama esimde herkes ağzının payını aldı kimse tek kelime edemez deyip duruyor. belki de abartiyirum bilmiyorum :/

Siz görüşmüş olabilirsiniz ama eşiniz görüşmemiş ailesiyle. Ayrı ayrı gitme durumunuz yok illa birlikte gidilecekse önce İzmir diyorum evet.
Yok ayrı ayrı zor oluyor çünkü torun var ortada malum :) Yani ben biraz vakit kazanmaya çalıştım sanırım :)

Kendinize doğru düzgün bir tatil yapin. Bu ne zamanin yarısını yollarda gecireceksiniz nerdeyse

Kendinize doğru düzgün bir tatil yapin. Bu ne zamanin yarısını yollarda gecireceksiniz nerdeyse
Yok oğlumun biraz daha büyümesi lazımmış belki seneye olurmuş o ...Bugünde desiki ben akrabakrimi senede 1 kez görüyorum .Onda da her yıl bişey cikiyo yarıda jaliyo filan dedi kesturp attı .

Iste küçücük çocuk o kadar yol gitmemeli bence.
Onun uyuduğu saatlerde çıkıp 1-2 yerde kinaklsyacagiz .Buradan o tarafa o kadar çok giden var ki küçük çocuklarla adama normal geliyor. Valla bıktım artık Bavullarla saçma sapan insanlarla vakit geçirmekten

10 gün izmir, 1 hafta izmir ve çevresindeki bolca tatil yöresinden birinde otel tatili, dönüşte bir iki günlüğüne de sizin ailenize uğrama şeklinde olabilir. Siz iki ay kalmışsınız zaten. İki ay kaldığınıza göre çalışmıyorsunuz ve istediğinizde tekrar gidebilirsiniz. Madem sorun yaşanıyor ailenizle eşinizle birlikte uğramasanız bile olur. Eşiniz zaten yılda bir iki kez görüyor muhtemelen ailesini. 10 gün sabretmek gerek.

Ben once saatler ayarlanmis bir sekilde bursada mola hic kalmadan izmir ve sonra daha az bursa diyorum
Bir yemek bile yesem icim rahat ederdi

Otel tatiline yanaşmıyor bugün artık sinirlendi iyide olsalar kotu de olsalar senede 1 kez görüyorum ben onları filan diye .Oğlum biraz fazla hareketli bı yere gidince stres içinde dönüyoruz o yüzden yanaşmıyor burnumuzdan gelir diye ki gelir de :/
Benim ailem onun suratına söyleniyor birşey gaywt hoş karşılanıp ağırlanıyor ,ama onun ailesiyle ben geriliyorum işte yani eve yaoiisyoruz gelen giden oluyor sonra saatlerce annesi oğlunun hangi zorluklarla büyütmüş 36897532 kez dinliyoruz .Sonra oğlum birşey yememisse eğer mutlaka.dunyadaki tüm çocuklar yemiştir o konuda palavralari bir dinliyoruz o esnada eşim mudahale ederse küsüp aglamqya başlıyor olmadı sinir krizine kadar varduriyor en son 2 yıl önce böyle ayrıldık. Sonra özür filan dilediler oğlumla tek başıma gittim 8-,9 gün iyiydi herşey ama eşimin görünce herkes saçma sapan bir kılığa giriyor bunalıyorum ne bileyim.

Evet şuan çalışmıyorum ama her zaman gidilmiyor uçakla gidebiliyor oda aktarmalı oluyor İstanbul'dan da Bursa'ya gidiyorum filan dedi n iyi ihtimalle 10 saati buluyor çocukla hoş kolay da olsa bunsatten sonra gitmeyeceğim öyle kqfqam esince

Ben once saatler ayarlanmis bir sekilde bursada mola hic kalmadan izmir ve sonra daha az bursa diyorum
Bir yemek bile yesem icim rahat ederdi
Yani Bursa ters kalıyor 1 defa ugrayabiliriz ya giderken ya dönerken..
Batman'dan çıkıp Adana üzerinden konya Afyon Uşak vs diye gitmemiz gerek veya Adana Konya Ankara bursa vs diye

Yani ne bileyim önce Bursa aradan çıksın istedim

Aksam annemle konuştuk ..Büyük kardeşim bir süredir bursadaydi dün dönmüş çalıştığı şehire.Kurvan bayramı öncesi yıllık izin kullabacakmis şimdi biz temmuz ortası gelirsek yollarda yorulduğu için ona zor olurmuş ,dönüşte de belki denk gelmiyomus ama neyseymis ama yeğenini de görmek istiyomus falan filan bunları diyen annem tabi ...Dönüşte gideceğiz sanırım daha da tepem atarsa gitmem belki de teşekkür ediyorum herkese

Eski konunuzu hatırlıyorum. Bence ne Bursa'ya ne de İzmir'e gidin. Sinop muhteşem bir yer. Karı koca harika bir tatil yapın. Kafanızı dağıtmış olursunuz.

Bu arada önceki konunuzda annenizin siz gittiğiniz de sürekli şikayet ettiğinden bahsetmiştiniz. Ben olsam anne evine gitmem. KVleri gönülledikten sonra izmir çevresinde tatil yaparım. Tabi bu da kocanıza bağlı biraz.

Siz Bursa'ya gitmeden rahat etmeyeceğiniz için bence siz Bursa'ya gidin. Eşiniz de İzmir'e. Sonrasında da siz oradan İzmir'e geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…