- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi capricorn87
-
Onun ailesine de gittim eşim yokken 8-9 gün kadar .uzun kaldığım için Bursa'da 2-3 gün geçirelim diyorum izin yol harici 20 gün .Eşiniz haklı.
Siz zaten uzun süre görüşmüşsünüz ailenizle.
Adam senede bir defa gidecek bir zahmet biraz zaman geçirsin.
Önce izmir dönüşte mi Bursa Ankara vs diyisunuz ?İdare etmelisiniz. Eşiniz haklı
Bence dönüşte bursa ankara. Senede 10 gün nedir ki duymamazlıktan görmemezlikten gelmeye calışın zor ama o da ailesiÖnce izmir dönüşte mi Bursa Ankara vs diyisunuz ?
Ya açıkçası esimle gittiğimizde ailesine bir haller olduğu için uzun kalmak istemiyorum ne yalan söyleyeyim ne kadara oyalanaraka gitsem kar diye bakıyorum artık :/
Siz görüşmüş olabilirsiniz ama eşiniz görüşmemiş ailesiyle. Ayrı ayrı gitme durumunuz yok illa birlikte gidilecekse önce İzmir diyorum evet.Onun ailesine de gittim eşim yokken 8-9 gün kadar .uzun kaldığım için Bursa'da 2-3 gün geçirelim diyorum izin yol harici 20 gün .
Yani şu izinden nefret ediyorum gerçekten dinlenmiyorum aksine daha bir eziyet oluyor :/
Önce İzmir mi diyisunuz yani
Önce oraya gidersek 15-16 gün olur .Tek başıma gittiğimde gayet iyiydi herkes ama eşim gelince ne olur bilmiyorum çünkü daha görür görmez kendilerini yerlere atıl ayilip bayilan ,abisini yanımda oturduğu için kiskanip kucagina yatmaya çalışan eşim en yaoiayisun deyince de onu ytirursin ama diyen tuhaf tipwlerdi o yüzden uzun durmak istemiyorum ama esimde herkes ağzının payını aldı kimse tek kelime edemez deyip duruyor. belki de abartiyirum bilmiyorum :/Bence dönüşte bursa ankara. Senede 10 gün nedir ki duymamazlıktan görmemezlikten gelmeye calışın zor ama o da ailesi
Yok ayrı ayrı zor oluyor çünkü torun var ortada malum :) Yani ben biraz vakit kazanmaya çalıştım sanırım :)Siz görüşmüş olabilirsiniz ama eşiniz görüşmemiş ailesiyle. Ayrı ayrı gitme durumunuz yok illa birlikte gidilecekse önce İzmir diyorum evet.
Yok oğlumun biraz daha büyümesi lazımmış belki seneye olurmuş o ...Bugünde desiki ben akrabakrimi senede 1 kez görüyorum .Onda da her yıl bişey cikiyo yarıda jaliyo filan dedi kesturp attı .Kendinize doğru düzgün bir tatil yapin. Bu ne zamanin yarısını yollarda gecireceksiniz nerdeyse
Yok oğlumun biraz daha büyümesi lazımmış belki seneye olurmuş o ...Bugünde desiki ben akrabakrimi senede 1 kez görüyorum .Onda da her yıl bişey cikiyo yarıda jaliyo filan dedi kesturp attı .
Onun uyuduğu saatlerde çıkıp 1-2 yerde kinaklsyacagiz .Buradan o tarafa o kadar çok giden var ki küçük çocuklarla adama normal geliyor. Valla bıktım artık Bavullarla saçma sapan insanlarla vakit geçirmektenIste küçücük çocuk o kadar yol gitmemeli bence.
Otel tatiline yanaşmıyor bugün artık sinirlendi iyide olsalar kotu de olsalar senede 1 kez görüyorum ben onları filan diye .Oğlum biraz fazla hareketli bı yere gidince stres içinde dönüyoruz o yüzden yanaşmıyor burnumuzdan gelir diye ki gelir de :/10 gün izmir, 1 hafta izmir ve çevresindeki bolca tatil yöresinden birinde otel tatili, dönüşte bir iki günlüğüne de sizin ailenize uğrama şeklinde olabilir. Siz iki ay kalmışsınız zaten. İki ay kaldığınıza göre çalışmıyorsunuz ve istediğinizde tekrar gidebilirsiniz. Madem sorun yaşanıyor ailenizle eşinizle birlikte uğramasanız bile olur. Eşiniz zaten yılda bir iki kez görüyor muhtemelen ailesini. 10 gün sabretmek gerek.
Yani Bursa ters kalıyor 1 defa ugrayabiliriz ya giderken ya dönerken..Ben once saatler ayarlanmis bir sekilde bursada mola hic kalmadan izmir ve sonra daha az bursa diyorum
Bir yemek bile yesem icim rahat ederdi
Daha önce konu actim .Yıllık izine gideceğiz Allah'ın izniyle .Batman'dan .benim ailem Bursa eşimin İzmirde .Ve ben Mart ayında dönecek şekilde 2 aya yakın kaldığım için başta bursayi eş geçmek istedi .Şuan da dönüşte ugrayaalim filan diyor .
Ama ben açıkçası önce İzmir'e gidersek 15-16 gün kalırız rahat ve istemiyorum .Tatile vs eşim yqnqsmiyor çünkü oğlum daha bugün gittiğimiz bir yerde canimizi yedi seneye öyle yaparız vs deyip geçiyor .
1.batman -ankrada arkadaşımız var orada 1 gün kalıp ben ordan Bursa dav2-3 gün geçirip İzmir'e gidelim diyorum esimde Ankara dan afyon üzerinden İzmir diyor
2.antep-adana konya güzergahından direk İzmir oradan dönüşte Bursa ve Ankara ...
yani Ankara'dan Bursa'ya gitmek yerine 100 saat yolu uzatıp İzmir'e gitmek çok daha saçma geliyor bilmiyorum .
bu arada iki ailede sıkıntılı ,sorunlu ve 2-3 günden fazlasını haketmiyor önceki konumda var uzatmak istemiyorum o yüzden.
ama eşim yılda 1 kez gidebildiği için 10 günden aşağısını izinden saymiyor tabi 3 günden sonra sıkılıyor o da ayrı ...
neyse hangi yol daha mantıklı sizce ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?