Hangisi daha mantıklı sizce ??

Kayinvalidenin de bir farkı yok. Sürekli lâf sokan biriymiş.

Eski konunuzu hatırlıyorum. Bence ne Bursa'ya ne de İzmir'e gidin. Sinop muhteşem bir yer. Karı koca harika bir tatil yapın. Kafanızı dağıtmış olursunuz.
Ona eşim asla yanaşmaz .İllaki ailesini görmek ister birde akrabalarının büyük çoğunluğu orada sadece anne baba vs de değil .
Birde dinlenmek istiyor dün pikniğe gittik 3 aile hepimizin çocukları aynı tas grubu.oglum Ali kıran baş kesen gibiydi yemin ediyorum iki dk su vernek için arkamı döndüm parka kaçmış aklımız çıktı çok kalabalık bir park yani uçmuş olması lazım herkes şoka girdu.

Ondan sonrada burnumuzdan getirdi sağolsun .Eşim de işte bu yüzden bu sene bana tatil deme ikimizde yorulduk tatil değil eziyet olacak dedi .

Anladığım kadarıyla dinlenmek istiyor .Orada kalabalık olunca oğlum çocuklarla filan oynayıp biraz bizden ayrılır diye düşünüyor .Biraz yoruluyiryz tabiki doğurduğumuza bakacağız.

İnşallah zansnla o dediğinizi de yaparız :)

Yani aslında kafamdan geçen neydi biliyor musunuz ? Onun ailesi özür de dikese gerçekten çok cirkinlestiler yoksa eşim onlara iki yıl sırt cevurcek birisi degildi .Bunlara rağmen ben 1 haftada olsa gittiysem esimde benim aileme gelmeli diye düşündüm .Cunku onun yüzüne bişey demiyor annem .Benim annem haketmiyor ,ama onunki de haketmiyor işte ama eşim illa gitmek istiyor başka akrabalri da oeada çünkü .

Ve tatile yanaşmıyor ,daha doğrusu oğlum biraz daha büyüsün en azından seneye dedi.ki dün pinkife gittik epey kalabaliktik orada bile burnumuzdan getirdi yani tatile gitsek te keyif alamayacağiz ona emin oldum :/
Gerçekten çok bunaldım bari diyirym eşimin ailesi baştan beri iyiniyerli olsaydı gönül rahatkigiyla gidebileceğim bir yer olsaydı çok yorgunum

Sizin piknikte yaşadığınızı biz eşimin ebeveynlerinin yanına gittiğimizde yaşıyoruz. Aile binası, bir sürü çocuk, falan filan derken daha çok yorulup geliyoruz..

Sizin piknikte yaşadığınızı biz eşimin ebeveynlerinin yanına gittiğimizde yaşıyoruz. Aile binası, bir sürü çocuk, falan filan derken daha çok yorulup geliyoruz..
İnanın bende yorulacagim .Allah eksiligini göstermesin ama hicbirseyden keyif alamıyorum özellikle şu 3 yaş çok zor geçiyor gezmeyi severim oğlumla gidiyorum zaten heryere yani 3,5 yılda tek başıma gittiğim toplasanız 3_4 saattir o da doktor birde sınava gireceğim zaman 5 gün ayri kaldık .

Ben dün akşam dedim yine bu evden çıkıp İzmir veya Bursa'da başka eve yapısında ben yine keyif almıyorum yine yoruluyorum boşuna eziyet çekip dönüyorum diye ama yok

Bugün kv ile konuştuk daha doğrusu oğluyla konuştular 1 saat kadar .Bir kısmı kim boşanmış ,kim evlenmiş kim ne yapmış .
Sonraki kısmı da hastalıkları ..Küçük görümce demiş ki ,ben doğduğundan beri hep hastasın kendine hastalık bulcam diye hastane hastane geziyosun artık bunaldim inanaaim gelmiyor filan ..Bana dikayet ediyor kızını :)

Geçmiş olsun da hiç o konulara girneyeyum ben istersen dedim ...Laf çok ta işte ...

Bilmiyorum valla eşimi de atasim var evden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…