Hangisi daha sinir bozucu sizce?

arkadaşlarla aynı fikirdeyim.ev işlerinden nefret ediyorum.özellikle yer silmekten,ütüden,buzdolabı temizliğinden,banyo vc temizliğinden zaten geriye birşey kalmadı galiba.

henüz evlenmedim bekarım ama ama annemle iş bölümü yaparız ve herşeyi yaparım birtek ütü yapmam. kendi kıyafetlerimi bile ütülemek istemem. (hemde tekstil okumuş bir kişi olarak:))
okulda bile arkadaşlarıma ütületirdim sevmiyorum hiç.

Ya arkadaşlar çalışıyorum bide 2 buçuk yasında oğlum var,hem çalışıp hem anne olmak çok zor bişey,ev işiyle başa çıkamıyorum bazen resmen beni esır aldığını falan düşünüyorum,hafta sonları bıle çocuğuma vakıt ayıramadığımın farkına varıyorum bazen,iş iş işşşşş,başka bişi yapmama fırsat kalmıyo,bende bu işe bi çözüm arıyorum ama???? Bana fıkır vermek isteyeniniz varsa ,lütfennn...:sm_confused:

Toz almanin kolayini buldum.Ama utu:1no2:nefretlik bi is.Kendim utu gerektirmeyen kumaslari tercih ediyorum.Ama esim.Çok üzgünüm çoookNeyse artik bakti cogu zaman salliyorum kendi utulemeye basladihihoyyyt

ütü ve toz almakk ama en çok toz alma .. annem saolsun biblolar çerçeveler ıncık cıncık doldurmus her yeri ben bi salonun tozunu alana kadar annem evi temizleyip çıkıyor.. sinir oluyorum evin her yerine biblo resim ıvır zıvır koyan anneme toz alırken kafamçokkarıştı klava:

yemek yapmak
toz almak
ütü yapmak
hangisi daha sinir bozucu hadi paylaşalım

YEMEK YEMEYI COK SEVIYORUM,KENDIM PISIRIRKENDE KOKUSUNDAN DOYUYORUM BIR ASCIM OLSA HIC FENA OLMAZ HANI:jeyyar:
COK TOZ ALMAYLA UGRASMAYIM DIYE MOBILYALARIMI AKCAAGAC ALDIK ONUDA COZDUM
MAKINEMIN KIRISIK AYARI VAR VE CIKAR CIKMAZ HEMEN ASIYORUM KIRISMIYORLAR COK FAZLAsüprizzzzz
AMA EN SINIR BOZUCUSU DERSEN KESINLIKLE KADIN OLMAKkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Ütüüüüüü-tatlicadiarzu- hele birde biriksin hafta sonu yapıyım dersem günler öncesi sinir basar beni.. sallarım bazen :sm_cool:anneme kalır hiç sesini çıkarmaz bitane annem benimmmmmmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…