Hangisi daha sinir bozucu sizce?

ütü ve toz almak diyorum aslında hiç birini sevmem bu sıcakta (gerçi soğukta olsa farketmiyo öle daha zor da) hiç bir iş yapmak zewkli gelmiyo açıkçası bana ama seçenekler arasından ütü ve toz almak diyebilirimm

valla hepsi sinir bozucu keşke hepsi kendi kendine olsada bizi yormasalar ne güzel olurdu

Sevgili ank06 ben bu isleri eglenceli hale getirdim.
Eski dizüstü bilgisayarimi devamli mutfakta.Orada calistigim zaman aciyorum dizi izliyorum.Toz isinide mp3 calar takip hem söyleyip,hem dans edip hem toz aliyorum.sırnaşık şey
Ütü yaptigim zamanda yine bilgisayardan sevdigim diziyi izleyerek eglenceli hale getiriyorum.
Bu isleri yaparken ayrica spor ve kalori yaktigimi düsündügümde hizimi alamayip,baska islerede daliyorum.kaydirigubbakcemile3Tavsiye ederim kizlar böyle daha eglenceli oluyor.:lepi:

Hiçbirisi sinir bozucu değil kızlarr hihoyyyt
ütü, toz almak, hele yemek yapmak.. çok zevkli yaa.. mesela ütü yaparken gömleğin ütüsüz halinden sonra mis gibi ütülü halini görmek , haz vericii bencee... ama siz de yapa yapa bıkmışsınız, haklısınız, bakalım 2 ay sonra kendi evimin işleri yaparken de aynı fikirde olcakmıyım :uhm: -tatlicadiarzu-

hepsi ya yap yap yine aynı yine aynı...hele cadde üzerinde oturuyosan benim gibi hepten bittin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…