Hangisi daha sinir bozucu sizce?

normalde hepsi demem gerekiyor
çünkü ben ev işinden çok dışarda çalışmayı çok seviyorum
fakat sen bu soruyu sorunca farkettimki
ben onlarıda yapmaktan hoşlanmasamda sıkılarak yapmıyormuşum

hepsini çok severim toz almak hele ütü beni biraz zorluyor ama severim terapi gibi tv karşısına geçerim ama vakitsizlikten şikayet ediyorum yoksa hepsi zevkli işler eşim takım giydiği için ütü şart gömlek pantolon her hafta mutlaka ütü yapmam lazım kot tşört hariç onlarıda ütülüyorum anlıyacağınız yemekte acele olmadığı sürece severim yapmayı

tabikiiii...........ÜTÜ.............artık sinirimi bozmaya başladı tonlarca ütü yapmak.sinirden çift yapıyorum zaten bu ara.tam yarama bastınız

ütü yapmayı severim ama düz şeyler olmalı. tşört, body kot gibi. ama perde çarşaf kumaş pantolon ve gömlek ütülemeyi hiç sevmem. offffff evde bir ton ütü var.
ütü yapmak çok zaman alıyor. elimden geldiğince hafta içi parça parça yapmaya çalışıyorum.
toz almak da zor. bugün al yarın aynı.

ütü nefret ediyorum! hele o gömlekler pantolonlar..Allah bereketini artırsın her gün çamaşır makinamız çalıştığı için ütümüz de malumunuz oluyor epeyce! offf

kesinlikle ütü yapmak insanın resmen gözünde büyüyor. Bir de kirlenen fayans araları ve beyaz pimapenleri silmekte çok yorucu oluyor. En çok zamanımı da mtfak temizliğine ayırıyorum. Bir de halı silmek var tabii...

tabikiiiiiii ütüüüüüü
ütüyü hiç sevmem ama elime gelen herşeyi ütülerim nevresim,iç çamaşır
ütüyü sevmeyen biri olarak bunları nasıl ütülüyorum hayret banakaydirigubbakcemile3

bencede en sinir bozucu ütü yapmak....cok uzun zaman almasinin yani sira insanin günlük olarak kullandiigi hersey ütülenecek tarzda...neolurdu hic kirismayacak bi kumas yapsalarda kurtarsalar bizide ütü derdinden...

ben iş yapmayı hiç sevmiyorum. evde bir de rott besliyorum. her yer kara kara sert kıllar.. halıları kaldırdım. ama süpürge açmak beni deli ediyor...
yemek yapmayıda yazın hiç sevmiyorum sıcak basıyor.
bulaşıklar zaten elimi kötü yapar.
yerleri silmek çokk zor... çünkü vileda kılları almıyor. diğer sıkmalı çek çekli şeyde deli ediyo beni..

iş yapmayı sevmiyorum. Allahtan annem iki günde bir gelip yapıyoo hepsiniii

bende sevmiyorum iş yapmayı ama görevim diye yapıyorum... vallahi senin kadar açık sözle dile getirmemiştim hiç ne rahatmışsın ohh annen gelip senin evini mi temizliyor :roflol: ne güzel anneymiş yazık değil mi kadına yahu kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende utu yapmayi sevmiyorum.yemek yapmayida yemegide severim. temizlik yapmayi seviyorum stresimi aliyor, ozellikle sinirlenince mahsus temizlik yaparim. rahatlamak icin. pislikten hic hoslanmiyorum sanki nefesiim daraliyor/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…