Hangisi daha sinir bozucu sizce?

Hiçbiride sinir bozucu değil bence, sadece ruh halime bağlı, yapmak istemiyorsam yapmam, illaki yapmam gerekiyorsa sevdiğim bi müziği açıp öyle temizlik, ütü vs yaparım ben

Hepsi....o yüzden bırakıyorum eşim yapıyor...-tatlicadiarzu-
demeyi çok isterdim yaaaa...senağlamasenağlama

:roflol::roflol::roflol:

aslında üçü de eğlenceli ama işten geldikten sonra hele ki haftada yalnızca bir gün tatil yapabiliyorsanız ütü yapmak işkence gibi
Yemek yapmayı seviyorum, toz almak on dakikalık iş çok fazla eşyam yok tıkış tıkış
ama ütü yapmaktan fenalık geldi
eşimin gömlekleri beni mahvediyor her makineden 8 - 9 tane gömlek çıkıyor en azz

Toz almaktan nefret edıyorum.Toz almaktansa bir sürü ütü yapabılırım.Yer sılmeyıde severım,bezım güzel deterjanım bol olursa kaydirigubbakcemile3

Benım için tek şart müzik olması, sesi yüksek olsun her işi o gazla yapabılırım :lepi:

ayy toz almak ve utu yapmak...kabus gıbı falla kızlar...
ben gercı utu yapmayı bılmıorum ddeım cıktım işin içinden:)))bırazda benım kocada tıtız..oyuzden benım basta utuledıım gomleklerı pantalonu falan hiç begenmedı..ve kendısı basladı ewlılıgımızın ılk yıllarında utu yapmaya...kaydirigubbakcemile3
bende hiiiçççç ses etmedım.we hala daha o yapar...benımkılerıde utuler...işte kumas takım ve gomlek gıyıyoruz...her hafta o yapar utulerı...ewde herseyı ben bılırım ben yaparım demeyın bacılar..azcukta erkeklere yukleyın hayat musterek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…