Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence kadin cok etkileniyor ve yipraniyor.cünkü kadinlar cok duygusaldir.erkekler coktan yeni birisini aramaya baslamistir ,kadin ise evde zir zir aglamaktadir taki gercegi görene kadar
Bence o kisiye bagli artik. Herkesin karakteri farkli kadinlar daha duygulu diyorsun ama bazi erkeklerde oyle..kadin erkek meselesi deil bence yani..erkek gercekten sevmisse de bence yeni birisini aramaya kalkmaz ve o da bu ayrilikdan baya etkilenir.
nasil ayrildiklarina da bagli tabi.
işte ben de yelizin yaşadığı bu ikileme düştüm,acaba bu konu kadın erkekle ilgili mi?yoksa sevmekle ilgili mi?yani erkek gerçekten severse sanki kadınlardan daha fazla yara alabiliyormuş gibi geliyor ayrılıklarda,bi yandan da hep erkeklere atfettiğimiz o duygusuzluk sıfatından dolayı erkeğin ayrılık acısı çekebileceğine inanmıyorum,neyse kafam karıştı )