Belki size saçma gelebilir veya ayyy diyebilirsiniz ama ben evlenirken spotculardan ucuz yollu hic kullanılmamış veya temiz az kullanılmış eşyalardan veya teşhir ürünlerinden almistim. Şu anda da iyi ki öyle yapmisim diyorum. Çocuklar mahvediyor zaten simdi onlarin büyümesini bekliyorum. Tabii ki piyasa araştırın, o zaman bizim için cok uyguna gelmisti, su an durum nasıldır bilemiyorum.
ayni kafadayiz. evi görmeden bilmeden esya almak bence dunyanin en mantiksiz şeyi. Satin aldigin evse git en guzelini, en kalitelisini en iyi ustaya yaptir, o esya orada istersen 30 sene kalir. ama iki sene sonra cikacaksan, tasinacaksan vs ne gerek var en iyi esyaya?
ya daha küçük eve gidersen tiklim tiklim olacak, bazilari çöp olacak. daha genis bir eve gidersen cücük gibi kalacak. belki kolon gececek o masa oraya uymayacak.
biz de evimizi tuttuk sonra bazısı sıfır, bazısı spotcudan ikinci el, bazisi letgodan tam eve uygun esyalari cok ucuza dizdik. herseyi santim santim ölçerek aldik, cuk oturdu.
bir yil olacak, insallah niyetimiz 2 sene daha oturup coluga cocuga karisip ev buyutmek. o zaman da bu esyalari aldigimiz gibi letgoya, spotcuya satip yeni eve uygun yeni ucuz esya almayi düşünüyoruz ki cocuk s.çsin evin agzina, hic onemli degil. sonra kendi evimizi alip keyifle kaliteli esyalarla döseriz zaten.
hem kafamiz rahat. gecen kkda "koltugun tahta ekini sevdim, cayini koyarsin" demistim bir arkadas alintilamisti "cay dökülür nolur nolmaz" diye. düşünüyorum bizim koltuga cay mi döküldü
dökülsün, silinir. kedi mi tirmaladi "şşst yapma annem"
:) ne takacagim uc kurusluk esy
ben esyanin kolesi olup onun nazini cekecegime esya benim nazimi ceksin:)