Hangisi mantıklı

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Finallerime 4 gün kaldı ama evde sessizlik hakim değil annem kardeşime sürekli kızıyor ders çalış diye sürekli bir ses var evde çalışamıyorum, konsantre olamıyorum. Kütüphane de çok uzak 1 saat sürüyor 3 vesait gidiyorum yani :/ Gidene kadar yoruluyorum falan. Arkadaşım da bize gel sessiz annem var evde sadece dedi. Kütüphaneye gitmek mantıksız mı sizce ya?

evdeki 5 küçük çocukla o finallere çalışmak zorundayım ben:KK51:arkadaşına git bi dene. konuşur da rahatsız olursan kütüphaneyi denersin

Hergün 1 saat gidis 1 saat gelis daha yorucu olmaz mi? Arkadas ortaminda da sürekli ders calisilmaz hepimiz gectik bu yollardan :) bir sey diyemedim yaa ,ben sesli ortamda calisirdim hep, daha iyi anlardim ,çağrışım yapardi bana bir şekilde :)

Ama yinede tavsiyem sessizlikte anlayabiliyorsan önce annen ve kardeşini uyar,olmadi kütüphaneyi dene en son şık arkadaş olsun basarilar

Küçük bi termosta yap kahveni al yanına kuru yemiş vs.
1 saatlik yol biş değil git kütüphaneye ohh en köşede bir yere otur bir güzel çalış canım çekti valllaha:kahve:

Üni okurken 1,5 git 1,5 gel uzaktaki kütüphanede ders çalıştım

Evde de kimse yoktu

Bence iyi konsantre olunuyor

Ama evde başka oda yok mu annen kardeşinealıştırdın sen de git başka odada çalış

Benim kendime ait odam var zaten

O zaman sesleri tolere etmeyi de öğrenmek lazım biraz

Bugün kpss de okul bahçesini sözde boşalttılar ama sürekli bağıran bir çocuk vardı ağladı anne diye bağrında vs

Yine sela verildi kornalar çaldı

Her şartta çalışabilmek de önemli

Pratik çözüm kütüphane ya da kulak tıkacı

O zaman sesleri tolere etmeyi de öğrenmek lazım biraz

Bugün kpss de okul bahçesini sözde boşalttılar ama sürekli bağıran bir çocuk vardı ağladı anne diye bağrında vs

Yine sela verildi kornalar çaldı

Her şartta çalışabilmek de önemli

Pratik çözüm kütüphane ya da kulak tıkacı
Orası da öyle tabi :dua:

Arkadaşı boşver kütüphane iyidir. 4 yıldır yurtta kalıyorum, sesten nefret eden bir insanım. Öyle ya da böyle çalıştım ve atlattım vize final dönemlerini. Dibimde olmadığı sürece sorun yok, yurt da bildiğin tımarhane bu arada. Sürekli koridorlarda telefonla konuşanlar, çığlık atanlar, bağıranlar falan. Biraz tolore edebilmek lazım sanırım. Ama evimde ben de ders çalışacaksam hatta kitap okuyacaksam falan gürültüden rahatsız oluyorum. Bizim evdekiler tv'de survivor izliyorlar ama o nasıl izlemek bi görsen :D

ben seslı ortamda daha ıyı anlarım daha cok odaklanırım okudugum seye :D

arkadasına gıdıs gelıs daha buyuk mesele bıde o iş sohbete doner benden soylemesı

Kulaklığı tak ve ''piano guys'' seri videolarını aç dinle. Ohhh mis gibi ders çalışırsın :KK37: tabi böyle bir alışkanlığın yoksa zor olur yinede. Ben sadece mat çözerken yapabiliyorum bunu.

Back
X