hangisi?

aylardır düşün ev ara düşün ev ara kafayı yedik. bir ev bulduk şükür fiyatı da uygun. takıldığım tek şey katı :KK43: ben hep evimin bulunduğu kat ikiden yüksek olsun isterim. ev ikinci kat diye geçiyor ama dükkanın üstündeki ilk daire. zemin kattan farkı yok benim için. bulunduğumuz ev bize çok küçük geliyor, taşınmayı çok istiyoruz. bir de çok fazla seçenek çıkmıyor, tek tük o da ilk arayan kapıyor. ne diyorsunuz?
Benim evim dukkan ustu dukkan tekstil dukkani 1 kattayim yani kaloriferli ve soguk deil yeni bina ilk ben girdim 3+1 amerikan mutfak kirasi 750

aylardır düşün ev ara düşün ev ara kafayı yedik. bir ev bulduk şükür fiyatı da uygun. takıldığım tek şey katı :KK43: ben hep evimin bulunduğu kat ikiden yüksek olsun isterim. ev ikinci kat diye geçiyor ama dükkanın üstündeki ilk daire. zemin kattan farkı yok benim için. bulunduğumuz ev bize çok küçük geliyor, taşınmayı çok istiyoruz. bir de çok fazla seçenek çıkmıyor, tek tük o da ilk arayan kapıyor. ne diyorsunuz?
Aman aman dükkan üstünden uzak durun derim. Biz dükkan üstündeyiz ve çok soğuk oluyo ev. Duvarlarda yalıtım var ama zemin çok soğuk oluyo. Ev arıyoruz biz de şimdi bu yüzden.

Dükkan üstü çok soğuk olur. Isinamazsınız. Kira uygun dersiniz ama dogalgaz parası çok gelir. Geçen yılki evimiz dükkan üstüydü. Orda bir ayda sadece doğalgaza verdigimiz parayla bu yılki evimizde doğalgaz+su+elektrik faturasi ödedik. Bekleyin bence biraz daha.

Dükkan üstü çok soğuk olur. Isinamazsınız. Kira uygun dersiniz ama dogalgaz parası çok gelir. Geçen yılki evimiz dükkan üstüydü. Orda bir ayda sadece doğalgaza verdigimiz parayla bu yılki evimizde doğalgaz+su+elektrik faturasi ödedik. Bekleyin bence biraz daha.
bence de bu sebepten kirayı uygun tutuyorlar. bir de ev bir tuhaf bana göre, salon girişin solunda mutfak sağ tarafta falan. salonu küçük. ama bi yandan da ya ev çıkmazsa bir daha diyorum, arkadaşlar da atama olacak evler boşalır diyor. dilemma

bence de bu sebepten kirayı uygun tutuyorlar. bir de ev bir tuhaf bana göre, salon girişin solunda mutfak sağ tarafta falan. salonu küçük. ama bi yandan da ya ev çıkmazsa bir daha diyorum, arkadaşlar da atama olacak evler boşalır diyor. dilemma
Belli ki ev içinize de sinmemiş. Eşinizi ikna edin vazgeçsin. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Bilirim o stresi. Geçen yıl çıktığımız ev 850 idi. Bu evimizi 1100 den tuttuk. Ama icime sinen bi ev. Mutluyum. Diger evimizi esim ben gormeden tutmustu. Allahim ev üstüme üstüme geliyordu sanki. Hic sevememiştim. Ayrica dedigim gibi ısınamıyorduk.

Belli ki ev içinize de sinmemiş. Eşinizi ikna edin vazgeçsin. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Bilirim o stresi. Geçen yıl çıktığımız ev 850 idi. Bu evimizi 1100 den tuttuk. Ama icime sinen bi ev. Mutluyum. Diger evimizi esim ben gormeden tutmustu. Allahim ev üstüme üstüme geliyordu sanki. Hic sevememiştim. Ayrica dedigim gibi ısınamıyorduk.
eşim uygun olduğu için çok istiyor, ben de diyorum ki 200 lira fazla olsun ama içimize sinsin. böyle şeylerde ödü kopuyor fazla harcarım diye. ben de dedim ki tamam taşınalım, daha güzelini bulursak taşınırız o zaman

Dukkan ustu soguk olur

Tükan üstü soğuk olur.

Zemin de dükkan üstü de soğuk olur canım yine de ısıtabilirim diyorsan sen bilirsin.

Aynı durumdayım ev arıyoruz emlakçıya da söyledik çıkacağımızı ama bulamıyoruz içimize sinen. Koskoca mahallede toplasan 5 ev anca var anlamıyorum kimse çıkmıyor mu evinden. Sizin yerinize olsam dükkan üstü tutmazdım. Belki atanma dönemleri güzel evler çıkar piyasaya
Merhaba, ev aldınız mı acaba?

Nerede yaşıyorsunuz? Dükkan üstü iğrenç bir şey. Koşarak kaçın.
Marmara bölgesi.
Ev almayı düşündüğüm lokasyonda hep yüksek dükkanlar, adeta iki kat gibi. Onun üstü bir kat, onun da üstü dubleks. Ara kat yok yani. Çok gösterisliler ama bu yeme dusmeyecegım, ben de soğuk ve gürültülü olacaklarını dusunmustum.
Aynı yerde 3 katlı bir binanın ara katı var. Hani eski mahalle arası evler gibi. Her kat tek daire. Dükkan filan yok altta. Ara olmasını çok cazip buluyorum. Deprem vs durumunda korkutuculugu az.
İçi mütevazi. Plan çok güzel bence. Vestiyer seramik ucuz malzeme, sıfır ev. Bilemedim, daha bakacağım. Emlakçı ara daire bulamazsınız demişti ama hani derler ya daire ayak asındırmakla bulunur😄
Bulunuyor, havalar düzelsin yine bakacağım, bu yazdığım eve siz ne dersiniz o_O

Back
X