- Konu Sahibi adapolat66
-
canım yemek odası güzel bence beyaz renkte çok hoş duruyo ama koltuk takımı olarak biraz daha model bakabilirsin sana tavsiyem koltuk takımı olrak salon takımı alma çok yastıkları olanlardan ben salon takımı olarak aldım koltuklarımı çok pişman oldum hiç rahat değiller ve çok kaba gibi duruyolar koltuklarını oturma odası gruplarından alabilirin yataklı olanlardan ama tabiki zevk senin tecrübelerime dayanarak söledim halı olarakta açık renk bi halı çok hoş olur ama çok çabuk kirleniyorlar ve kiri hemen belli ediyorlar bende çok hoş duruyolar diye baı eşyalarımı aldım ama sonradan pişman oldum kullnışlı olmuyolarKızlar yemek odası olarak bunu düşünüyorum ve ona uygun koltuk takımı seçmem için bana yardımcı olursanız çok sevinirim...lütfen yorum yapın fikir verin bana kafam çok karışıyor o kadar çok model var ki...Siz olsanız bu yemek odası ile hangi koltuk takımını düşünürdünüz ? (Yemek odası bunu düşünüyorum ama bu olmasa bile beyaz renk olcak :)Ve birde nasıl perde + halı gider yardımcı olun fikir verin nolur :)
--->>> Fotoların üzerine tıklayınca daha net görünür modeller !!!
Eki Görüntüle 372347 Bu arada sandalyeleri beyaz olarak farzedin
bunlarda koltuk takımları sizce hangisi daha hoş ??
Eki Görüntüle 372357 Eki Görüntüle 372356 Eki Görüntüle 372355 Eki Görüntüle 372354 Eki Görüntüle 372353 Eki Görüntüle 372352 Eki Görüntüle 372351 Eki Görüntüle 372350 Eki Görüntüle 372349 Eki Görüntüle 372358
yemek odanı çok beğendim
ama salon takımları için siyah renk tarzım değil o yüzden beğenmedim
gri koltuk yanlar siyah deri olursa belki olabilir
Allah yardımcın olsun bende oturma grubu arıyorum çok zor iş çokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?