• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangisini giymeliyim???

pprofiterol

zorakikral
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
113
55
43
37
Selam bayanlarrrr:KK54:
Bu soruyu sormak için bu kadar kadını birarada başka yerde bulamazdım herhalde:KK15:

Sorum şu ki, 3 hafta sonra en yakın arkadaşlarımdan birinin kına gecesi var.
Ben de kıyafeti internetten almak istedim. Bir kaç siteyi inceledim, fiyatlar çok uygun.(hemen herkesin mutlaka 1 kere de olsa alışveriş yaptığı birkaç yer)

ve şunları buldum.

Fikirleriniz benim için önemli.:oops: şimdiden teşekkürleeeeer..

Not: Kına kapalı ve sıcak bir yerde olacak zaten. O yüzden kumaşa açıklığa pek bakmadım. Sadece sıcak renkler seçtim.
D88v8y.jpg
ZAAyAz.jpg
LYYqYz.jpg
g4414Q.jpg
MPPMP7.jpg
5ooOoA.jpg

Gri kirmizi ve bastaki siyahi begendim
Siyahın modeli guzel ama rengi koyu

İki numara içlerinde en ideali.
Birincisi falan zaten senin kınan varmışçasına duruyor.
Diğerleri de fazla sade geldi.

bu arada eğer reklamsan,
verdiğin linklerden, kıyafetlerden "aa nerde satılıyormuş bunlar" casına etkilenmedim, belirteyim.

İki numara içlerinde en ideali.
Birincisi falan zaten senin kınan varmışçasına duruyor.
Diğerleri de fazla sade geldi.

bu arada eğer reklamsan,
verdiğin linklerden, kıyafetlerden "aa nerde satılıyormuş bunlar" casına etkilenmedim, belirteyim.
Hayır parantez içinde yazdığım yazıyı yanlış anladınız sanırım:) Onu söylemekteki amacım sadece ucuz olması ve internetten alacağımı belirtmek istememdi. Yani biraz saçma da olmuş olabilir ama reklam gibi bi amacım yok. Cevabınız için teşekkür ederim:KK66:

Birinci kiyageti ben aldim ve kesinlikle tavsiye etmiyorum yukari kayiyor ..
10 dakika bile giyemedim ben..

En sondaki guzelmis kirmizi olan.

Seçim konusunda bır fıkrım yok fakat, kına sahıbı kırmızı gıyıyorsa, kırmızı secenegını elemenızı söylemek ıcın konuya cevap verıyorum, nacızane..:KK16:
kendi kınamda karsılastıgım ve canımı sıkan bır durumdu, dıkkat edılmesı gerektıgını düşünüyorum..

Selam bayanlarrrr:KK54:
Bu soruyu sormak için bu kadar kadını birarada başka yerde bulamazdım herhalde:KK15:

Sorum şu ki, 3 hafta sonra en yakın arkadaşlarımdan birinin kına gecesi var.
Ben de kıyafeti internetten almak istedim. Bir kaç siteyi inceledim, fiyatlar çok uygun.(hemen herkesin mutlaka 1 kere de olsa alışveriş yaptığı birkaç yer)

ve şunları buldum.

Fikirleriniz benim için önemli.:oops: şimdiden teşekkürleeeeer..

Not: Kına kapalı ve sıcak bir yerde olacak zaten. O yüzden kumaşa açıklığa pek bakmadım. Sadece sıcak renkler seçtim.
D88v8y.jpg
ZAAyAz.jpg
LYYqYz.jpg
g4414Q.jpg
MPPMP7.jpg
5ooOoA.jpg
fikirler önemli ama kjonunun yeri burası değil

Back
X