hangisini yapmak daha dogru

asi85

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
633
0
116
Kizlaaar esim dr muayenehanesi var,yanindada bi bayan dr daha calisiyor.esimin is yeri ilcede o ilceye beraber gidip geliyorlar.otobusde var yarim saate bir.simdiye kadar bayan dr un arabasiyla gidiyordu esim,onunla gidecegine otobuslede gidebilirdi.simdi arabasini satmis,ikiside otobusle gidiyor ve yanyana oturuyorlar.kim bilet alirsa iki kisilik aliyor.ayrica esim araba alacak,yine kizla gidecekler.Bunu acikca soyledi ama kizin arabasiyla giderken yanimda tel acacagina msj cekiyordu.msjlari gordum,gitmediysen beni de al,falan yazmis esim.Bana karsi acik da davranmiyor,tam olarak saklamiyorda.Bende sorun etmem gerekiyormu,gerekmiyormu bilemiyorum.esegin aklina karpuz kabugu dusurmeyim diyorum ama bi yandan da uyarmam gerekiyormu acaba?hangisini yapmak daha dogru.nede olsa bisey demiyor,diyip rahatmi davranir?yoksa kiziyorum diye iyice gizlimi yapar?

Ben de olsam rahatsız olur ve kıskanırdım ama yine de akıllı davranın ve eşinizin üstüne gitmeyin.
Ama takipte olun.

Yani gizlese ruhum duymaz beraber gittiklerini.yinede tamam ona engel oldum diyelim ayni is yerindeler zaten.simdiye kadar aklinda bisey yoksa ben rahatsizligimi dile getirince.kizi kiskanilmaya deger biri olarakmi gormeye bbaslar.kafam cok karisik

Kimse yokmuu,fikre ihtiyacim var..

Kimse yokmuu,fikre ihtiyacim var..

canım doğumuna az kalmış belki şu an bu psikolojiyle kıskanıyorsun eşinin nasıl davranışları sana karşı şefkatli sevecen mi..
gelelim bana ben izin vermezdim eşim de bilir huyumu böyle bi şeye yeltenmez her zaman derim bir evli erkek veya kadın bekar bir karşı cinsle sıkı fıkı olmaz olmaz olmaz bi şey olmasa dahi millet başlar yakında haklarında konuşur senin de miden bulanır eşine söyle konuş açıkça bi bahane bulsun aytı gitsinler aslında o kız bekar onun da düşünmesi şart..
baktın olmuyor eşin inat ediyor yemege cağır tanış ya da bekle kız bakalım bebek doğunca eve gelecek mi hayırlı olsun diye gelince davranışlarını gözle gelmezse de eşine ne biçim arkadaşmışş gelmedi dersin..ama sakin ol kendini de üzme eşine sarıl bırakma

kadını eve falan davet et çok çaresizsen, oturun beraber yemek yiyin, hem de nasıl bir ilişkileri var yakından gözlersin, nasıl bir kadın ona bakarsın, ha baktın iyi bi kadın, öyle şeylerde gözü yok, arkadaş bile olursun canım. ancak bu şekilde için rahat eder. şimdi adam senden gizli bir şey yapmıyor anladığım kadarıyla, o yüzden durup dururken böyle bi kıskançlık yaparsan haksız duruma düşersin, hır gür çıkar. en temizi benim yol bak ben söyleyeyim.

Rahatsız olman normal..
neler okuyoruzz burda..
kimseye güven yok..

ama sıradan bir iş arkadaşlığı da olabilir..

hemen eşinizin üzerine gitmeyin..

şu an birlikte işe gitmekten başka çare yok gibi..sonuçta aynı yerdeler..

eşine birşey desn..ayıp olur .eşim kıskanıyor birlikte gitmeyeceğiz..nasıl derim diycek belki iş ortaklıklarını da etkileyecek.

Eşini gözlemle arada teli kontrol et ama farketmesin, arada bahane bulup iş yerine git..şimdilik benc bu kadar .

Ben hic oyle telkinlerde bulunmuyorum iste.acaba benim kiskandigimi anlayinca cekicimi gelir diye.ewt hamilelik psikolojisidevardir ama sabah aksam beraber gidip gelmelerini anlamiyorum.ben yapsam asla izin vermezdi.kiskandigimi soylemesemde laf soz olur,uzuluruz.ondanmi soyluyorum desem ki?

gercekten kimseye güven yokk eşin iyiyse bile erkekler bayanlar gibi değildir biranda hataya düşebilir mümkün oldugunca uzak tutmak gerk ve takibi her zamn dvm bence simdilikte fazla belli etme eşinin dikkati artabilir belkiii

zaten aynı yerde çalışıyorlarmış, aynı otobüsle veya arabayla gitseler ne olacak ki? benim de aynı ofiste çalıştığım kişi yolumun üstünde oturuyorsa geçerken alırdım onu da.. sonuçta birşey olacaksa arabada birlikte gittikleri için olmayacak ki kuruntu yapmayın bence..

valla tatlım öyle de desen olur sonucta bekar kız de cevre laf ederse hoş olmaz uygun bulmuyorum de ..bi kez eşim yağmur indirdi diye bi bekar bayanı evine bırakmıştı iş çıkışı onu da bana hemen söyledi ..ben de sürekli istemem ister istemez yakınlaşma olur yani evli erkek merakında olanlar cok malum allah korusun..aklına getirmek de hoş olmaz adamın bi de orası var..sen eşini sıcak buluyor musun sana karşı ilgisi sevgisi falan tam mı

Ahh keske gidebilsem 9 aylik hamileyim.bundan sonrada artik zor giderim.kiz ise girdiginden beri gidemedim hamileyim diye,ilcede cunku yeri..dedigin gibi,beraber gitmeyin,desem ne diyim,goturemem seni mi diyim,dicek..

Simdilik bisey yok.ilgisi sevgisi tam ama belli olmazki biseyler yapmam lazim.iyi fikir oldu ya konuya ordan girersem daha iyi olur.

Kızın yanında teli açmak yerine mesaj atması biraz düşündürücü geldi

Erkek arkadasiyla giderken hep telle konusurlar ama bu kizla giderken msj cekiliyor.aldattigini sanmiyorum ama gizlemesi cirkin.ben tepki gostermeyim diye yapiyor heralde.

Arkadaşı yanındayken sizle telefon konuşması nasıl oluyor buradan da fikir sahibi olabilirsiniz.

Simdilik bisey yok.ilgisi sevgisi tam ama belli olmazki biseyler yapmam lazim.iyi fikir oldu ya konuya ordan girersem daha iyi olur.

evet illa konuşucaksan bu konuyu bu şekilde söylersin sevgisi ilgisi tamsa güzel ...yani öyle de bi durum ki seninki aynı işyerine giden 2 insan mecbur aslında keşke 3.bir kişi daha olsa onlarla gidecek olan..mesela yıllar önce eşim servis gibi 4 ayı duraktan 4 arkadasını alıp arabasıyla işe gidiyordu bayan erkek karma..benzini paylaşıyorlardı iş yeri uzak diye ..

Eşiniz genelde telefonla aramak yerine mesajlaşır mı ?

Bence böyle şeylerde tek doğru yoktur.Kişilere , bakış açılarına göre değişir.
Bu durumdan rahatsızsanız konuşun eşinizle. Eşinizi siz bilirsiniz . Tepkisi , tavrı nasıl olur konuşunca ? Her gün beraber sözleşip gitmeleri şart değil ya.

Ayrıca aynı yerde sadece ikisi mi çalışıyor ?

Bence sessiz Kalma. Anlamamazlığa verme. Saf olduğunu ya da farkında olmadığın düşünmesin. Kıskanır bir tavırla değil de, "bu yaptıkların beni çok rahatsız ediyor, kendini benim yerime koyarsan anlarsın, farketmedim zannetme sabrettim bu zamana kadar" şeklinde konuşmalısın. ama skaın kıskanç bir kadının söyleyeceği şeyleri söyleme. "o çirkin kadınla nasıl bu kadar samimisin gibi." o kadını aşağılama sadece eşinin açısından yorumla bence. ama susman doğru değil. karpuz kabuğu çoktan girmiş olabilir eşinin aklına Allah korusun. Önlemini almalısın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…