kadını eve falan davet et çok çaresizsen, oturun beraber yemek yiyin, hem de nasıl bir ilişkileri var yakından gözlersin, nasıl bir kadın ona bakarsın, ha baktın iyi bi kadın, öyle şeylerde gözü yok, arkadaş bile olursun canım. ancak bu şekilde için rahat eder. şimdi adam senden gizli bir şey yapmıyor anladığım kadarıyla, o yüzden durup dururken böyle bi kıskançlık yaparsan haksız duruma düşersin, hır gür çıkar. en temizi benim yol bak ben söyleyeyim.
zaten aynı yerde çalışıyorlarmış, aynı otobüsle veya arabayla gitseler ne olacak ki? benim de aynı ofiste çalıştığım kişi yolumun üstünde oturuyorsa geçerken alırdım onu da.. sonuçta birşey olacaksa arabada birlikte gittikleri için olmayacak kikuruntu yapmayın bence..
ben sizin gibi düşünmüyorum. erkeklerin bakış açısı bayanlarınkinden farklı. siz "ne olacak ki zaten yolumun üstü" diye düşünürsünüz ama erkek öyle değil. Vallahi açıkçası ben hiç bir erkeğe güvenmem eşim dahil. Her zaman dikkatli olmak lazım.
o zaman aynı yerde de çalışmayacaklar arkadaşım.. ben "ne olur iş arkadaşı" derim, erkekler farklı şeyler söyler.. kutuda muhafaza edemeyiz ki bunları.. dikkatli olup da ne yapacaksınız sanki..
takibe deger bır durum, cok masum da olabılır, cok tehlıkelı de , bunun cevabını esını tanıyan bırı olarak en ıyı sız verebılırsınız, ama eve davet edıp kadını tanıma fıkrıne katılıyorum, sezgılerınız gucluyse en ıyı o sekılde anlarsınız durumu, oyle bır fılm ızlemıstım kadın ancak o sekılde emın oloabılıyordu, fılmde sonuc ıyı degıldı, umarım sızınkınde ıyı olur.
Filmin adı neydi kııız
tutku oyunları canım, orjınal adı da lıttle chıldren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?