hangisini yapmak daha dogru

şunu bi düşün, tekrardan şeyapıyorum

ben sizin gibi düşünmüyorum. erkeklerin bakış açısı bayanlarınkinden farklı. siz "ne olacak ki zaten yolumun üstü" diye düşünürsünüz ama erkek öyle değil. Vallahi açıkçası ben hiç bir erkeğe güvenmem eşim dahil. Her zaman dikkatli olmak lazım.

ben de olsam kıskanırdım şahsen, yanlarında gidebilecek yol üstünden alabilecekleri hemşire sekreter hizmetli gibi kadın erkek fark etmez, biri daha yok mu...

o zaman aynı yerde de çalışmayacaklar arkadaşım.. ben "ne olur iş arkadaşı" derim, erkekler farklı şeyler söyler.. kutuda muhafaza edemeyiz ki bunları.. dikkatli olup da ne yapacaksınız sanki..

o zaman aynı yerde de çalışmayacaklar arkadaşım.. ben "ne olur iş arkadaşı" derim, erkekler farklı şeyler söyler.. kutuda muhafaza edemeyiz ki bunları.. dikkatli olup da ne yapacaksınız sanki..

ya tabii ki muhafaza edilmez. niyetinde olan zaten sanal bile aldatır ondan bahsetmiyorum. o yüzden güvenmem dedim ya. ama sonuçta her şeyin de bir başlangıcı vardır. yüzde yüz engel tabii ki olamaz ama göz yummak da anlamsız.

bence bir arkadas dogru soylemis kadini bir tani bakalim:26: nasil birseyler siza biliyormusun insallah altindan kotu birseyler cikmaz canim

Bence de essegin aklina karpuz kabugu dusurme. Hele bir bekle tanisana kadar.. Nasil bir insanmis anla.. Beraber gidip gelmelerinde bir tuhaflik yok cunki.. Butun gun ayni isyerinde calisan, ayni yerde oturup ayni yolu ceken iki insan bunlar sonucta.. Birbirlerine destek olmalari da normal. Aralarinda birsey olmus olsa bu kadar aleni beraber olmazlardi bence.. Esinizi siz daha iyi tanirsiniz, oyle bir aymazlik yapabilecek karakterde bir insan mi?

aslında iş eşinde bitiyor.
düşündüm de ben her gün iş yerime giderken beni evli bi erkek arkadaş alsa çok ayıp olur eşine diye istemem.
eşin ben bugün geç gidicem ben bugün erken geldim gibi bahanelerle bir kaç defa reddeder ve sonra bu reddetmeyi arttırırsa karşısındaki kadın da durumu anlayacak ve ısrar etmeyecektir.
yavaş yavaş bitsin yani bu gidip gelme meselesi.

arabada gidiyorlar diye aralarında bişey olacak değil.
servis gibi olsa 1-2 kişi daha olsa hiç sorun değil.
ama başbaşa olunca bazı pürüzler çıkabilir.

ben de iş yerinde erkek arkadaşlarla çalışıyorum.
siz diye hitap ediyorum samimi olsak bile.
yanlarında eşleri ya da kız arkadaşları yokken araçlarına binmiyorum.

eşin çok iyi niyetli ve arkadaşça yaklaşıyor olabilir. ama ben de olsam ne olursa olsun kıskanır ve buna izin vermezdim. aralarına mesafe koymaları konusunda eşimi uyarırdım.

Canım öncelikle rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin.
Bence hiç sorun yapmamalısın. Gereksiz kıskançlık ve olumsuz düşünce hem sana hem ilişkinize hem de bebeğinize zarar verir biliyorsun.
Eşinin senden gizlisi saklısı yok ki.
Aynı yerde çalışıyorlar beraber gidip geliyorlar.
Çalışmak ibadettir, ben bu felsefedeyim.
İş arkadaşın da kuttsaldır. Aksi bir yakınlaşma profesyonelliğe sığmaz.
Ve inan bana eşinin öyle bir niyeti olsa yapacaklarını da asla ruhun duymaz.
Bence doğumundan sonra sende arkadaş ol eşinin arkadaşıyla.
Hem tanımış olursun hem de için rahat etmiş olur.
Ve bence hamile kadın dünyanın en özel ve en çekici kadını.
Eşinin senden başkasını gözü bile görmeyecektir.

Ben birak is arkadasini kendi kuzenlerimle bile basbasa arabaya binse kiyameti koparirim..esimde ayni seyi benim yapmama musade etmez zaten..biz kucuk bir sehirde yasiyoruz oyle bisey yapsada mutlaka goren biri olur cesaret de edemez..zor bir durumdasin gercekten..arkadas bile olsaniz bu esinle ayni arabada basbasa gitmesine izin verecegin anlamina gelmez..yani bence..ben kesinlikle tasvip etmiyorum..zaten gun boyu isyerinde beraberlermis bide ayni arabayla gitmenin ne mantigi varki! Senden cok o bayani goruyor..niyetim kesinlikle sana akil vermek degil..ama boyle bir durum basima gelirse dusuncelerim bu dogrultuda olur sanirim..umarim en dogru sekilde bu cikmazdan kurtulursun..bebegini de bir avazda kucaklaman dilegiyle..

Son düzenleme:
muaynehanede sadece ikisi varsa zaten bir de arabada birlikte gitmişler çok bir şey değil. mesela koca iş yerinde sadece özellikle bir iş arkadaşıyla gitseydi garipseyebilirdim. ama hem uzak bir ilçedeymiş hem de ikisi birlikte çalışıyor, bu durumda birlikte gitmelerini kafaya takmayın bence. yani kıskanmak için tetikleyen somut bir şey yazmamışsınız. ha bir de bu düşüncelerin üstüne davet edip kadınla yakınlık kurmaya hiç çalışmayın. eşiniz sadece iş arkadaşı olarak kalsın. bence bu konuyu unutun bize kıskanmak için geçerli sebeplerle gelin. içinizi ferah tutun. kötü düşüncelerden arının. ne düşünürseniz onu çekersiniz.

eskiden ben bekarken bir kac ay bir yerde gecici calistim
orda evli is arkadasim benimle yakin oturuyordu
cok yakin degil ama ayni guzergah
beni aksamlari birakirdi
sabahlarida belli bir yerden alirdi
Allah razi olsun derdim valla
adam sapik olsa yada ben oynak olsam cok vaktimiz vardi yani
demek istedigim esine güven
icinde varsa zaten her sekilde herseyi yapar
yinede gözünün biri hep acik olsun tabi

Bende isim geregi surekli is arkadaslarimla seyahat ediyorum. Aralarinda evli olanlarin eslerinin hepsini tanirim, onlarda beni tanir. Hatta evlere gelir gideriz. O yuzden kimse sorun etmez..

Bende kadinla tanisman gerektigini dusunenlerdenim. Bugune kadar tanismamis olmanizda ilginc.. esinizin isyerine hic gitmediniz mi? Bi gunde esiniz ise giderken sizi de bi yerlere birakmadi mi??

Kadini ttanisan icin rahatlar bence, aksi durumda da ona gore davranirsin.

Bir erkekle bayanın hergün arabayla gitmesini normal bulmam ben..

Tam tersi olsaydı neler olurdu acaba ?

bence ortada değerlendirilmesi gereken risk faktörü var. eşinle konuşmalısın en azından bu karpuz kabuğu düşürmek olmaz..tam tersinden düşünelim senin çalıştığın yerde bi adam olsaydı sen her sabah beraber gitseydin vs. eşin ne derdi? ama yaşanası varsa bazı şeylerin yaşanıyor da yapacak bişey yok bu süreçte eşine tatlılıkla yaklaşmalısın ama teknik açıdan

takibe deger bır durum, cok masum da olabılır, cok tehlıkelı de , bunun cevabını esını tanıyan bırı olarak en ıyı sız verebılırsınız, ama eve davet edıp kadını tanıma fıkrıne katılıyorum, sezgılerınız gucluyse en ıyı o sekılde anlarsınız durumu, oyle bır fılm ızlemıstım kadın ancak o sekılde emın oloabılıyordu, fılmde sonuc ıyı degıldı, umarım sızınkınde ıyı olur.

Filmin adı neydi kııız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…